Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
benko21 je napisao/la:https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/up ... riodu/4862
Ta konstatacija mi je malo reći glupa, da izvine ti haver.VenamaHrabrih je napisao/la:Kaze mi haver, koji je ispratio posljednje tri tekme FKS, da postoji određena doza dosade u igri ekipe. Navodno se pojedinci ponašaju kao da su došli na posao; daj da odradimo, pa kuci. Znam da je, kao i ja, žestoka upala za Sarajevo, pa me iz te ljubavi strah da fkt nije tako. Jbga pas kad mi je bubu u uho ućero...
Yebem ja njega... Evo sam dva dana ko na iglama. Odog sutra u Kookanj da se uvjerim. Evo upravo ga muntam da idemo zajednoAlfredNobel je napisao/la:Ta konstatacija mi je malo reći glupa, da izvine ti haver.VenamaHrabrih je napisao/la:Kaze mi haver, koji je ispratio posljednje tri tekme FKS, da postoji određena doza dosade u igri ekipe. Navodno se pojedinci ponašaju kao da su došli na posao; daj da odradimo, pa kuci. Znam da je, kao i ja, žestoka upala za Sarajevo, pa me iz te ljubavi strah da fkt nije tako. Jbga pas kad mi je bubu u uho ućero...
Istina, jer ove zadnje 3 utakmice smo baš katastrofalno odigrali ali opet nekim čudom dobili! Čisto sumnjam da će nas sreća i dalje ovako pratiti, nego daj da to riješimo ranije, boljom igrom i trkom!bihuzur je napisao/la:ako se igra iz zadnjih nekoliko utakmica znatno ne popravi, sutra bi bod bio ko kuca.
Kako nakon više od godinu dana u glavnog gradu naše države vidis FK Sarajevo, kakav je Husref Musemić kao trener?
"Uvjerio sam se da je ovo veliki klub, a Husref je veoma strog trener. Mislim da je ovo prvi put da sam se susreo sa trenerom kao što je on. Želi rezultate i zahtjeva od igrača rezultate, ali i vjeruje u nas. Kao što sam rekao strog je, ozbiljan i ne toleriše nedisciplinu... U isto vrijeme, puno sam toga vidio u njemu i naučio od njega, puno mi je toga i on sam pokazao, tako da je za mene on jako dobar trener."
ne samo zadnje 3 nego cak i protiv krupe igra nije bila kao sto se pise. jesmo bili bolji ali ciijelu utakmicu smo imali igraca vise na terenu i opet su nam stvorili 2-3 dobre sanse i cak zabili jedan gol.BordoArmy88 je napisao/la:Istina, jer ove zadnje 3 utakmice smo baš katastrofalno odigrali ali opet nekim čudom dobili! Čisto sumnjam da će nas sreća i dalje ovako pratiti, nego daj da to riješimo ranije, boljom igrom i trkom!bihuzur je napisao/la:ako se igra iz zadnjih nekoliko utakmica znatno ne popravi, sutra bi bod bio ko kuca.
A mogao je i odbijenu preko gola.The Game je napisao/la:I Okic promasio penal![]()
![]()
Sreca odbi mu se na nogu opet.
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, JuricaSpindl, N3R3D, Tarapi, Velaxsa, VolimoSarajevo i 48 gostiju.