ko tektice kakve jos u coporu
brrrrrrrr
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Bit ce je do toga krvusu piskis il' od straha il' sto si zenaSariel1987 je napisao/la:vasi magareci mozgovi to svakako ne bi skuziliBronson je napisao/la: Da nisu menstrualne pauze![]()
a nemate ni kila![]()
#maketnimilimetra
bronsone huliganu zasto nisi otiso na tekmu
bronsone huliganu stari evo prepo si meBronson je napisao/la: Bit ce je do toga krvusu piskis il' od straha il' sto si zena
pa trazio si link eto ti gaSariel1987 je napisao/la:tale sta je to?
prisonbreak je napisao/la:Dobijes zabranu od ljudi iz grada da ne smijes pisati po forumu hahahahahha
Dal je moguce grah te hebo
Mislis tvoje nw pisanje pod zabranom?Sariel1987 je napisao/la:prisonbreak je napisao/la:Dobijes zabranu od ljudi iz grada da ne smijes pisati po forumu hahahahahha
Dal je moguce grah te hebo![]()
Glup si ti druze da bi skontao moje pisanje.
Tipicni rob nemastovit nekreativan podmukao licemjeran ulizica.
![]()
Imal linka ba
A izvini nisi ti robijas.
Nek se ljuti i moja rodjena mati ali za mene je Bosna svetinjasamoposteno je napisao/la:Jarane naljutit ce se Tuzlak @dvokorak zbog ovog postarobertkosar je napisao/la:Ovi navijaci Svinjskog ko krmci hrokcu, Tri puta smo prvaci u ovoj sugavoj drzavi. Sugava vam je mama koja vas okoti sa devet sisa u krmetnjacima . Idite u ustasiju ako vam je Bosna sugava. Ljudski izmeti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Magarac jedan vas klub igra a vi ovde lelemudatesamoposteno je napisao/la:Moli se admin da otvori temu da doniramo pare za lijecenje Sariel1987 ipak je obolio na ovom forumu i to zasluzuje .....pravda za sariela
Utakmica je u 18 al izdrzi druze pravda sa SarielaSariel1987 je napisao/la:Magarac jedan vas klub igra a vi ovde lelemudatesamoposteno je napisao/la:Moli se admin da otvori temu da doniramo pare za lijecenje Sariel1987 ipak je obolio na ovom forumu i to zasluzuje .....pravda za sariela![]()
Forumski copor robovske huliganije
Vjeruj mi ja Slobodu nikad u zivotu nisam gledo osim kad igra protiv CelikaSariel1987 je napisao/la:Ma ja bitno je da link ne puca ..
A i nije fer prema nama neutralnim gledateljima
On je sad negdje oko grbavice pravi sacekusu za manijake i robijaseSariel1987 je napisao/la:Vidis ti pastrmka ovih danasnjih huligana![]()
Strahota
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.