Mozda upravo u tome lezi odgovor. Sta ako je do trenerove taktike???? Jer Inter ne bi bio prvak Evrope da nije bilo kralja za defanzivu. Susic niti je dobar za defanzivu niti za ofanzivu...SEFIR je napisao/la:ljudi ne budote glupi.nije ni do njeg koliko je do igraca,pa sta vam je vise.sto dzeko ne zabije,sto miske ne asistira kao prosle kvalifikacije.pa ljudi sta vam je vise.misimovic se zali kako je otisao u turku pa mi zena i dijete nedostaju.ma boli me kur.. za njegove probleme imam i ja jos veci,zato se sine skloni i pusti da odigra ko moze,a da ga papa nije ubacio bilo bi da nismo pobijedili sto nema misketa.ma ljudi nama niko ne moze udovoljiti i kraj price.realno necemo se nigdje plasirati narednih 10 godina i pomirimo se stim..jos super ce biti da nas sad kazne pa ne mognemo ni nastavaviti.manje ce te pisati ovakve gluposti
FANATIKOSI NAPOLJE
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Bagra nam nije u savezu, glavni krivac za ovakvo stanje u bh fudbalu je kriminalac sa klupe. Uništi nam i ono malo nogometa, popljuva nam ime koje smo stekli za vrijeme Blaža i Cire, raskući nam čitav nogometni savez, posvađa igrače koji su braća bili, a sada se ni gledati ne mogu. I sad nek mi neko kaže da nije ovako. Ma daj nemojte više molim vas, pa i vrapci na grani znaju o kakvoj se samo interešdžiji, manipulatoru pojedinih likova, neznalici trenerskoj radi.
SEFIR je napisao/la:ljudi ne budote glupi.nije ni do njeg koliko je do igraca,pa sta vam je vise.sto dzeko ne zabije,sto miske ne asistira kao prosle kvalifikacije.pa ljudi sta vam je vise.misimovic se zali kako je otisao u turku pa mi zena i dijete nedostaju.ma boli me kur.. za njegove probleme imam i ja jos veci,zato se sine skloni i pusti da odigra ko moze,a da ga papa nije ubacio bilo bi da nismo pobijedili sto nema misketa.ma ljudi nama niko ne moze udovoljiti i kraj price.realno necemo se nigdje plasirati narednih 10 godina i pomirimo se stim..jos super ce biti da nas sad kazne pa ne mognemo ni nastavaviti.manje ce te pisati ovakve gluposti
FANATIKOSI NAPOLJE
Moj Sefire, odakle ti ispade?? Pa tebi jarane svi smetaju.

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
da, uradio.., uradio je svakom koji navija za bih a imalo kapira fudbal!nick je napisao/la: ja sve vise mislim da je on tebi nesto uradio
Mislim da svi snose odgovornost za relativno slabe rezultate u prva 3 kola ,od igraca do strucnog staba na celu sa selektorom,a tvrditi da je samo Pape kriv nije korektno!.. po meni jedina njegova greska je sto slabo ide po Evropi trazeci igrace za reprezentaciju,a sigurno ih ima dosta koji bi nam mogli odmah pomoci..Pandza je recimo u boljoj formi od Mravca i Nadarevica,ali ga se kasno sjetio,trebao je pozvati Vladavica,zatim Ibricica vise forsirati,jer je on jedan od nasih najboljih igraca,dati pravu sansu Stilicu...zatim previse forsira Ibisevica i Misimovica...treba nesto uciniti i na motivaciji,kako bi naredni dvomec protiv Rumina docekali maximalno spremni i motivisani,jer to su nam po meni kljucne utakmice! ovoj reprezentaciji treba pomoci,na sve nacine a ne samo kritikovati!..
- Sexmachineboy
- Kontakt:
ajde dosta vas je tema je zakjlucana(smatrajte da je zakljucana jbg nisam ja moderator
)
dosta vas je stvarno koji vam je qrac
,pa *ebo vas susic i ja sam mu sve na kamaru pa sta sad...nasli ovdje historijat pisat..lik nema pojma svima jasno igracka legenda ostao,trenerska nit' je bio bio nit ce bit'..nemoj te da vas covjek s' svojom taktikom nadmudri i za*ebe..fino se svi naoruzamo(krampe,lopate,satare etc.
) i pred Bilino polje pa ako pobjedimo da ozlijedimo rumune za revans,a ako ne,safete ni tvoji francuzi ti nece pomoci...moRReli

dosta vas je stvarno koji vam je qrac

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Ja cu po ko zna koji put ponoviti da nije bitna taktika, koju bi slozilo 90% ljudi na ovom forumu istu kao sto je slozio i Susic, ali je bitan njegov (ne)pristup prema igracima koji se ponosaju kao da nekome cine uslugu sto igraju za reprezentaciju. Trener znaci prvenstveno biti dobar psiholog, znati popricati sa igracima, dati im neki dobar savjet, motivisati ih, je.bat im mater nekad kad zasluze, a Susic jednostavno nema kapacitet kao covjek za nesto takvo.
Mislite da je Ciro kao dobru taktiku slagao, ma nidje veze, ali je on Jahicu je.bao mater zasto stoji na centru, zasto neide u sesnaesterac, pa je iz tog napada Jahic dao gol. Da nije ko zna bili mi i pobijedili Belgiju i bili dosli do baraza. Haj nek neko kaze hoceli Susic ikad ikom opsovati sa klupe. Nece. A takve male sitnice kao ovo sa Jahicem odlucuju kvalifikacije i utakmice.
Mislite da je Ciro kao dobru taktiku slagao, ma nidje veze, ali je on Jahicu je.bao mater zasto stoji na centru, zasto neide u sesnaesterac, pa je iz tog napada Jahic dao gol. Da nije ko zna bili mi i pobijedili Belgiju i bili dosli do baraza. Haj nek neko kaze hoceli Susic ikad ikom opsovati sa klupe. Nece. A takve male sitnice kao ovo sa Jahicem odlucuju kvalifikacije i utakmice.
Znači, Sušićev problem je što ne psuje igračima?
Hm, meni se baš učinilo da su igrači kad je Pape samo došao govorili da im se sviđa profesionalizam koji on pokušava da uvede, 'zaštita' treninga od novinara, zatvoreni za javnost... Nadam se da će ispasti nešto dobro od toga.
Odmah da se zna, niti sam navijač Sarajeva (da kažete da branim Safeta), niti mrzilac Ćire, jednostavno poštujem sve što u datom momentu ima veze sa mojom reprezentacijom. Nažalost, ljudima je danas više u interesu da ocrne i sputaju, nego pomognu.
Hm, meni se baš učinilo da su igrači kad je Pape samo došao govorili da im se sviđa profesionalizam koji on pokušava da uvede, 'zaštita' treninga od novinara, zatvoreni za javnost... Nadam se da će ispasti nešto dobro od toga.
Odmah da se zna, niti sam navijač Sarajeva (da kažete da branim Safeta), niti mrzilac Ćire, jednostavno poštujem sve što u datom momentu ima veze sa mojom reprezentacijom. Nažalost, ljudima je danas više u interesu da ocrne i sputaju, nego pomognu.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
ok jesi ti zadovoljan igrom,ponasanjem selektora tj da ne trpi kritiku i ako ga kritikujes on galami i nece da prica s tobom,jesi zadovoljan s njegovim smusenim izjavama ne mora on psovat i ne treba ali kad citas izjave selektora ipak ocekujes da cujes bilo sta o najava utakmice igri bilo cemu,BaDa12 je napisao/la:Znači, Sušićev problem je što ne psuje igračima?
i na kraju ima lose rezultate sto je jos gore igramo lose ne stvaramo sanse u odbrani se nismo ni malo popravili i on nema viziju uopste kako bi mu trebala ekipa izgledat
Vi isto kao da neznate nas mentalitet. Nismo mi finci, nema treba strog trener, kojeg ce se bojati igraci, a Papeta niko nebenda ni 2 posto. Samo se zna sa novinarima svadjati. To mu je glavna kvaliteta 

dema je napisao/la:ok jesi ti zadovoljan igrom,ponasanjem selektora tj da ne trpi kritiku i ako ga kritikujes on galami i nece da prica s tobom,jesi zadovoljan s njegovim smusenim izjavama ne mora on psovat i ne treba ali kad citas izjave selektora ipak ocekujes da cujes bilo sta o najava utakmice igri bilo cemu,BaDa12 je napisao/la:Znači, Sušićev problem je što ne psuje igračima?
i na kraju ima lose rezultate sto je jos gore igramo lose ne stvaramo sanse u odbrani se nismo ni malo popravili i on nema viziju uopste kako bi mu trebala ekipa izgledat
Ne, ja nisam zadovoljNA igrom, niti ponašanjem igrača, niti ponašanjem selektora, pogotovo ne navijača u posljednje vrijeme. Sve to, jer se vodim onom: Uvijek može bolje!
Da, nama treba bolje. Sedam utakmica je prošlo kako je Pape tu, nije se puno toga promijenilo.
Pogledano, uvršteno u sastav je par igrača, koji će biti, ako Bog da, još dugo u reprezentaciji (Lulić, Mujdža); igrači ne iskaču svako malo na TV-u; ne slikaju se sa svakom osobom ko ih povuče za rukav; ne čujemo kako ćemo pojesti za doručak Francuze, i tražiti 'repate' na to; ne čujemo kako 'mora' pasti 7 golova u tuđu mrežu...
Te stvari mi se sviđaju, jer je to vodilo ka nekom profesionalizmu koji nam je potreban, koji je normalan svugdje u svijetu, i kojeg vole naši 'strani' igrači.( Sjećate li se kad su igrači iz njemačke škole trčali za autobusom, jer ih je tako Švabo naučio, a naše Hairlije fino zasjele na kraju autobusa i smijale se? To pred meč sa Portugalom.)
Ta ravnodušnost tih 'Hairlija', so called ažurnost 'Švaba' samo pokazuje koliko smo mi, na kraju krajeva, samo prosječna ekipa, sa odličnim igračima čudnih mentaliteta. Taj prefiks prosjeka nam stavlja naša kompletna situacija, država, mentalitet kojeg spominjete, ono bosansko: Ma, lako ćemo, ohladi malo!
Opet kažem, ne branim Safeta, cijenim ga, poštujem, kao i sve bosansko. (Svoje voliš sa svim manama i vrlinama.)
Nije dobro krenuo, nadam se da ima vremena za popravni, da će ga položiti. On je i dalje naš selektor, i tako ću ga zvati dok god mu stoji taj prefiks do imena. Svi nadimci koje ovdje čitam su dno dna, stvarno nepotrebni i bezobzirni.
On je naš selektor, jedini kojeg imamo, rijetki koji bi bio 'u tom sosu' u ovom trenutku.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Evo pravog covjeka za BiH...
Vahina potresna ispovijest kod Stankovića
"Moj put je bio veoma težak, ne znam ni sam kako sam ostao živ. Preživio sam taj prokleti rat, jednom su neki ljudi došli u moju kuću da me ubiju, ali nisu me pronašli", ispričao je Vahid Halilhodžiću voditelju Aleksandru Stankoviću u HTV-ovoj emisiji Nedjeljom u 2.
Trener Dinama stigao je u goste kod Aleksandra Stankovića i gledaocima emisije Nedjeljom u 2 otkrio čitav niz detalja iz svog života, od kojih su neki bili posebno potresni.
Vahid Halilhodžić je prvo progovorio o svojim danima u zagrebačkom klubu, odnosu s izvršnim potpredsjednikom Zdravkom Mamićem koji "jedini može ući u svlačionici jer je gazda", ali i situaciji koju je zatekao u modroj svlačionici kada je stigao.
Tu je ponovio priču o "visibamama", ali je dodao kako je pronašao "antibiotik koji se ne smije davati u velikim dozama" i time izvukao tim iz letargije. A onda je ispričao zašto je prekinuo igračku karijeru i u jednom trenutku je bio na rubu suza.
"Igračku karijeru sam prekinuo kada sam igrao za PSG. Izgubio sam majku i to me je toliko pogodilo da sam se odlučio vratiti kući. Otac je bio teško bolestan i želio sam zadnje dane života provesti s njim. Zato sam predsjedniku PSG-a rekao da nisam više sposoban igrati fudbal. Vratio sam se u Mostar", ispričao je emocijama poneseni Vaha s "knedlom" u grlu.
"Bio sam strašno zahvalan svojim roditeljima. Ja sam bio jedan od šest sinova, nije im bilo lako, ali prema meni su bili darežljivi. Tokom i nakon karijere sam se želio odužiti, pa sam im dao sve što su htjeli", opisao je trener Dinama svoj odnos s roditeljima, a zatim je govorio o danima rata u Mostaru.
"Govorili su da će biti strašan rat u Mostaru. Nisam vjerovao, posebno da se stari prijatelji okrenu jedan protiv drugoga. Od prvog momenta sam ostao u gradu, čak sam bio prvi ranjenik u Mostaru. Sukobio sam se sa specijalcima iz Niša. Zamislite, 50 pušaka je bilo upereno u mene, ni sam ne znam kako sam ostao živ. Vikao sam im da su fašisti i vrijeđao ih. Nakon toga sam otišao kući da zaštitim porodicu, uzeo sam pištolj koji mi je enko dao za svaki slučaj. Stavio sam oružje iza leđa. Htio sam ga pomaknuti, ali sam sebi sam pucao u stražnjicu. To je bio jedini put da sam pucao i nikad više neću", prisjetio se Vaha.
Sjetio se i trenutaka kada je 1993. godine morao napustiti grad, te u "farmerkama i košulji" krenuti u bijeli svijet.
"Došli su neljudi da me ubiju, opljačakuju, zapale kuću. Rat je dobra prilika za neke ljude da se obogate. Napustio sam kuću, sve sam ostavio, a bio sam jedan od bogatijih ljudi, puno sam uložio, sve ono što sam zaradio tokom karijere. Vjerujte, to je puno, sve sam uložio tu, ali toga maja mjeseca je nestalo sve. Otišao sam u Francusku samo u farmerkama i košulji", ispričao je trener Dinama.
U Francuskoj je krenuo od nule, kuću od 500 kvadrata zamijenio je stanom od 30 kvadrata, usavršavao se putujući posuđenim automobilom po Evropi i gledajući kako se to radi u velikim klubovima poput Barcelone, Milana, Ajaxa, Bayerna... Cijelo to vrijeme je spavao u autu i hranio se sendvičima, nije bilo novaca za hotele i restorane.
Kada je dobio trenersku diplomu, zaredali su uspjesi, posebno u Lilleu, koji je preuzeo 1998. i s njim ušao u prvu ligu, te Ligu prvaka. U tom gradu, Vahid Halilhodžić i danas živi sa svojom obitelji, iako barem jednom godišnje navrati u Mostar. A Dinamo?
"Da mi je neko prije dva mjeseca rekao da ću trenirati Dinamo, rekao bih mu da je lud. Ali eto me. Već 40 godina "modri" čekaju da prezime u Evropi i zato mi je tako teško pao poraz od PAOK-a. Sve ću učiniti da Dinamo prezimi, jer bi to bio moj poklon generacijama koje su to pokušavale. Ponosan sam na ovu grupu igrača, sve ću napraviti da osvojimo Kup, prvenstvo i zimu u Evropi. A onda uđemo u Ligu prvaka", zaključio je Halilhodžić, prenosi net.hr.
"Moj put je bio veoma težak, ne znam ni sam kako sam ostao živ. Preživio sam taj prokleti rat, jednom su neki ljudi došli u moju kuću da me ubiju, ali nisu me pronašli", ispričao je Vahid Halilhodžiću voditelju Aleksandru Stankoviću u HTV-ovoj emisiji Nedjeljom u 2.
Trener Dinama stigao je u goste kod Aleksandra Stankovića i gledaocima emisije Nedjeljom u 2 otkrio čitav niz detalja iz svog života, od kojih su neki bili posebno potresni.
Vahid Halilhodžić je prvo progovorio o svojim danima u zagrebačkom klubu, odnosu s izvršnim potpredsjednikom Zdravkom Mamićem koji "jedini može ući u svlačionici jer je gazda", ali i situaciji koju je zatekao u modroj svlačionici kada je stigao.
Tu je ponovio priču o "visibamama", ali je dodao kako je pronašao "antibiotik koji se ne smije davati u velikim dozama" i time izvukao tim iz letargije. A onda je ispričao zašto je prekinuo igračku karijeru i u jednom trenutku je bio na rubu suza.
"Igračku karijeru sam prekinuo kada sam igrao za PSG. Izgubio sam majku i to me je toliko pogodilo da sam se odlučio vratiti kući. Otac je bio teško bolestan i želio sam zadnje dane života provesti s njim. Zato sam predsjedniku PSG-a rekao da nisam više sposoban igrati fudbal. Vratio sam se u Mostar", ispričao je emocijama poneseni Vaha s "knedlom" u grlu.
"Bio sam strašno zahvalan svojim roditeljima. Ja sam bio jedan od šest sinova, nije im bilo lako, ali prema meni su bili darežljivi. Tokom i nakon karijere sam se želio odužiti, pa sam im dao sve što su htjeli", opisao je trener Dinama svoj odnos s roditeljima, a zatim je govorio o danima rata u Mostaru.
"Govorili su da će biti strašan rat u Mostaru. Nisam vjerovao, posebno da se stari prijatelji okrenu jedan protiv drugoga. Od prvog momenta sam ostao u gradu, čak sam bio prvi ranjenik u Mostaru. Sukobio sam se sa specijalcima iz Niša. Zamislite, 50 pušaka je bilo upereno u mene, ni sam ne znam kako sam ostao živ. Vikao sam im da su fašisti i vrijeđao ih. Nakon toga sam otišao kući da zaštitim porodicu, uzeo sam pištolj koji mi je enko dao za svaki slučaj. Stavio sam oružje iza leđa. Htio sam ga pomaknuti, ali sam sebi sam pucao u stražnjicu. To je bio jedini put da sam pucao i nikad više neću", prisjetio se Vaha.
Sjetio se i trenutaka kada je 1993. godine morao napustiti grad, te u "farmerkama i košulji" krenuti u bijeli svijet.
"Došli su neljudi da me ubiju, opljačakuju, zapale kuću. Rat je dobra prilika za neke ljude da se obogate. Napustio sam kuću, sve sam ostavio, a bio sam jedan od bogatijih ljudi, puno sam uložio, sve ono što sam zaradio tokom karijere. Vjerujte, to je puno, sve sam uložio tu, ali toga maja mjeseca je nestalo sve. Otišao sam u Francusku samo u farmerkama i košulji", ispričao je trener Dinama.
U Francuskoj je krenuo od nule, kuću od 500 kvadrata zamijenio je stanom od 30 kvadrata, usavršavao se putujući posuđenim automobilom po Evropi i gledajući kako se to radi u velikim klubovima poput Barcelone, Milana, Ajaxa, Bayerna... Cijelo to vrijeme je spavao u autu i hranio se sendvičima, nije bilo novaca za hotele i restorane.
Kada je dobio trenersku diplomu, zaredali su uspjesi, posebno u Lilleu, koji je preuzeo 1998. i s njim ušao u prvu ligu, te Ligu prvaka. U tom gradu, Vahid Halilhodžić i danas živi sa svojom obitelji, iako barem jednom godišnje navrati u Mostar. A Dinamo?
"Da mi je neko prije dva mjeseca rekao da ću trenirati Dinamo, rekao bih mu da je lud. Ali eto me. Već 40 godina "modri" čekaju da prezime u Evropi i zato mi je tako teško pao poraz od PAOK-a. Sve ću učiniti da Dinamo prezimi, jer bi to bio moj poklon generacijama koje su to pokušavale. Ponosan sam na ovu grupu igrača, sve ću napraviti da osvojimo Kup, prvenstvo i zimu u Evropi. A onda uđemo u Ligu prvaka", zaključio je Halilhodžić, prenosi net.hr.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Manite se susica pozlit ce vam,nedaj boze...gledajte ovo stipu njeg:

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
sto nije vaha kazao tacno tko ga je otjerao iz mostara, nije valjda zaboravio..
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
Hoceteli mozda Vahida slusam neki dan izjavio da je Francuz i da mu je Francuska domovina hahaaa...
Ma nebi ja tom debilu dao blizu Bosne cuj Francuz hhaaa.
Treniro bi on Bosnu da mu Mamic daje platu.
Podrzite Safeta sto je najbitnije , posten je i iskren sto je rjetkost kod nas.
A uocio sam i napretka u igri samo naprjed Sajo, imas moju punu podrsku.
Kad Sajo rokne Rumuniju kuci vices belaja i pobjedimo sve ostale kod kuce sto je normalno Albance, Bjelorusei Luksembur i jos otkinut koji bod sa strane ko protiv Albanije i imamo drugo mjesto.
Ponovicu ope pustite covjeka nek radi svoj poso i ko neuspije ne sikirajte se otici ce sam,a kako ste nastavili nebime iznenadilo da vec sad ode.
Malo respekta prema legendi PAPETU molim...
Ma nebi ja tom debilu dao blizu Bosne cuj Francuz hhaaa.
Treniro bi on Bosnu da mu Mamic daje platu.
Podrzite Safeta sto je najbitnije , posten je i iskren sto je rjetkost kod nas.
A uocio sam i napretka u igri samo naprjed Sajo, imas moju punu podrsku.
Kad Sajo rokne Rumuniju kuci vices belaja i pobjedimo sve ostale kod kuce sto je normalno Albance, Bjelorusei Luksembur i jos otkinut koji bod sa strane ko protiv Albanije i imamo drugo mjesto.
Ponovicu ope pustite covjeka nek radi svoj poso i ko neuspije ne sikirajte se otici ce sam,a kako ste nastavili nebime iznenadilo da vec sad ode.
Malo respekta prema legendi PAPETU molim...
Da dodam jos nesto.
Safetovi rezultati u kvalifikacijama.
Prva utakmisa Luksemburg pobjeda ocekivan rezultat 1 plus za Saju 3 poena.
Druga utakmica poraz od SVJETSKI PRVAKA Francuza ocekivan poraz i drugi ce isto proci ko i mi, sta reci ocekivan poraz. nije do saje Francuzi su izmislili fudbal za nas a i mnoge druge.
Treca utakmica Albanija nerjeseno po meni ocekivan rezultat mada sam sepotajno nado pobjedi, al je ohrabrujuce sto su nasi igrali nogomet sto nije bio slucaj protiv Francuske .
Ope plus za Sarajliju bod u gostima kod veoma dobre Albanije.
Sto rece Sajo spustite se na zemlju pa jestel vidili kako Rumunija prosu bodove kuci protiv Albanije mozete tek da zamislite kako ce da produ kad dodu u Tiranu.
Pa jedna Bjelorusija fudbalska velesila za Lukcemburg prosuse bodoveprotiv tog istog LUKSEMBURGA.
A mi nismo prosuli nide bodove jos, najbitnije je da mi kuci tucemo sviju a u gostima je i nerjeseno ko kuca veliko.
Nedo bog da smo mi prosuli bodove protiv Luksemburga Sajo nebi smio doci vise u Bosnu.
NAPRJED BOSNO NAPRJED SAJO . i jos nesto zA Safeta izvadi onu budalu Mravca uvjek nede zasere ubaci bilo koga drugog bice bolje.
i Ibricica ubaci a onog MEDONJU ostavi tu nek samo lopte donosi pa tip je zaluto dobro je Ciro reko nezna de je na terenu znao je puno taj ludi lisac...
Safetovi rezultati u kvalifikacijama.
Prva utakmisa Luksemburg pobjeda ocekivan rezultat 1 plus za Saju 3 poena.
Druga utakmica poraz od SVJETSKI PRVAKA Francuza ocekivan poraz i drugi ce isto proci ko i mi, sta reci ocekivan poraz. nije do saje Francuzi su izmislili fudbal za nas a i mnoge druge.
Treca utakmica Albanija nerjeseno po meni ocekivan rezultat mada sam sepotajno nado pobjedi, al je ohrabrujuce sto su nasi igrali nogomet sto nije bio slucaj protiv Francuske .
Ope plus za Sarajliju bod u gostima kod veoma dobre Albanije.
Sto rece Sajo spustite se na zemlju pa jestel vidili kako Rumunija prosu bodove kuci protiv Albanije mozete tek da zamislite kako ce da produ kad dodu u Tiranu.
Pa jedna Bjelorusija fudbalska velesila za Lukcemburg prosuse bodoveprotiv tog istog LUKSEMBURGA.
A mi nismo prosuli nide bodove jos, najbitnije je da mi kuci tucemo sviju a u gostima je i nerjeseno ko kuca veliko.
Nedo bog da smo mi prosuli bodove protiv Luksemburga Sajo nebi smio doci vise u Bosnu.
NAPRJED BOSNO NAPRJED SAJO . i jos nesto zA Safeta izvadi onu budalu Mravca uvjek nede zasere ubaci bilo koga drugog bice bolje.
i Ibricica ubaci a onog MEDONJU ostavi tu nek samo lopte donosi pa tip je zaluto dobro je Ciro reko nezna de je na terenu znao je puno taj ludi lisac...
Baja_Zvjerka je napisao/la:Evo pravog covjeka za BiH...
Neki vanzemaljci su pokušali da ga ubiju. I onda je on otišao u svoju domovinu Francusku. Možda se to nekima neće svidjeti ali je to tako, što reče vaha. Domovina je tamo gdje je porodica. U francuskoj. On govori Naš jezik, a domovina mu je Francuska. Sreća pa ga niko nije ozbiljno pozvao da bude selektor BiH jer bi u tom slučaju navijao za reprezentaciju SVOJE domovine Francuske koja je, igrom slučaja, u našoj grupi. Pape je za njega DINGOSPO iako i on živi u Francuskoj. Bar mu je domovina BiH. E jesam se razočarao. Mislio sam da je Vaha neka velična, a on ubleha ko kenjac. Bjeri tamo vahice, noste đavo od BiH. Ne smiješ kazat zagrepčanima da ti je BiH domovina da im ne povrijediš sujetu, gdje će neki suljo ili mujo trenirati DINAMO.
A đe da znam?!
A evo jos jednog od kandidata koje je sastavio ovaj irnanski sandzaklija:Raz_ba je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Evo pravog covjeka za BiH...
Neki vanzemaljci su pokušali da ga ubiju. I onda je on otišao u svoju domovinu Francusku. Možda se to nekima neće svidjeti ali je to tako, što reče vaha. Domovina je tamo gdje je porodica. U francuskoj. On govori Naš jezik, a domovina mu je Francuska. Sreća pa ga niko nije ozbiljno pozvao da bude selektor BiH jer bi u tom slučaju navijao za reprezentaciju SVOJE domovine Francuske koja je, igrom slučaja, u našoj grupi. Pape je za njega DINGOSPO iako i on živi u Francuskoj. Bar mu je domovina BiH. E jesam se razočarao. Mislio sam da je Vaha neka velična, a on ubleha ko kenjac. Bjeri tamo vahice, noste đavo od BiH. Ne smiješ kazat zagrepčanima da ti je BiH domovina da im ne povrijediš sujetu, gdje će neki suljo ili mujo trenirati DINAMO.
Piše: E. Škorić
Ponedjeljak, 11.10.10. 16:33.
Jedan od najboljih bh. fudbalera u historiji, Mehmed Baždarević, tvrdi da osvojen bod naše selekcije u Tirani nije razočaravajući, te vjeruje kako će se izabranici selektora Sušića plasirati na EP koje se 2012. godine igra u Poljskoj i Ukrajini.
Iako je bh. javnost remi sa Albanijom u Tirani (1:1) proglasila neuspjehom, a pojedini mediji okaraketrisali kao katastrofu, naš stručnjak Mehmed Baždarević smatra da jedan osvojen bod "uopšte nije loš".
"Iskreno, ja nisam gledao tu utakmicu sa Albanijom. Na kraju sam vidio rezultat i nisam bio previše razočaran. Igru naših reprezentativaca, dakle, ne mogu analizirati, ali po meni ovaj bod nije uopšte loš", kazao je Baždarević za SportSport.ba.
Odigrana su svega tri kola kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo 2012. u Poljsku i Ukrajinu. Naša reprezentacija ostvarila je pobjedu i to onu u Luksemburgu (3:0), potom je poražena na Koševu od Francuske (0:2), a nedavno je remizirala u Tirani protiv neugodne Albanije (1:1).
"Ubijeđen sam da naša reprezentacija može otići na toliko očekivano Evropsko prvenstvo. Zaista ne vidim razlog zašto bi nekom prepustili tu poziciju, kada imamo veliki broj tako kvalitetnih igrača kao što su Džeko, Spahić, Pjanić, Misimović... Mislim da je do sada teklo sve po planu, osim naravno tog domaćeg poraza od Francuske koji, opet, ne bi trebao previše utjecati na nas", dodaje Baždarević.
Baždarević je u septembru ove godine dao ostavku na mjesto trenera francuskog Grenoblea kojeg je doveo u društvo najboljih.
"Trenutno planiram na odmor, a onda ćemo vidjeti šta i kako dalje. Konkretnih ponuda trenutno nema, niti ih želim. Najprije ću sagledati situaciju u evropskim ligama, a pravi angažman će, ne sumnjam, doći".
Podsjećanja radi, Baždarević je nekada igrao za sarajevski Željezničar, a uspješnu igračku karijeru nastavio je u Francuskoj, gdje je nastupao za Sochaux i Nimes. Nastupao je za tadašnju reprezentaciju Jugoslavije, ali bio i član Bosne i Hercegovine od 1996. godine. Na klupi Grenoblea sjedio je od 2007. do septembra 2010. godine.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
-
- Kontakt:
sta vise mlatite o susicu ko da je on neka licnost obican ****
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.