Kakav gaf, srpskog novinara.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Mislim da manijaci nikad nisu imali ovoliki korteo ni u Sarajevu.
Imaju kako nemaju vladaju vrapcicimaprisonbreak je napisao/la:Joj paatrmko daj poklopi se brate, u svom gradu nemate 'vlast', a da ne pricamo dalje, djeca vam se smiju.
Samo je jedno sigurno, a to je da fukare nikad i nigdje nisu napravili ovoliki korteo.sviunapad1010 je napisao/la:Manejaci jel istina sto pišu smogovci da niste nikad napravili ovoliki korteo u SA?
Mislim da manijaci nikad nisu imali ovoliki korteo ni u Sarajevu.
Ma smiju im se djeca i tamosamoposteno je napisao/la:Imaju kako nemaju vladaju vrapcicimaprisonbreak je napisao/la:Joj paatrmko daj poklopi se brate, u svom gradu nemate 'vlast', a da ne pricamo dalje, djeca vam se smiju.
Ma ne trebaju gostovat oni idu od grada do grada i samo marisuchily-rz je napisao/la:Kad je Velež gostovao Aberdenu ?
samoposteno je napisao/la:Ma ne trebaju gostovat oni idu od grada do grada i samo marisuchily-rz je napisao/la:Kad je Velež gostovao Aberdenu ?
Bujrum, nećemo se žaliti.prisonbreak je napisao/la:Dobri su i mali plavi, ocekuju da im sad upravu smjenimo
Cuvaj se drugsamoposteno je napisao/la:Sad javljaju na vjestima trenutno su u Hamburgu ubise sve sto stignu sad je na redu skandinavija
Ma sve je to uredu,al ovaj se poslije toga naložio kao da su u najmanju ruku yaroslavka.NeVeni je napisao/la:Što se tiče RA,Ultrasa i njihove bitke od neki dan,znam momka koji je Ultras i koji je na svakom gostovanju. Rekao je da je bila dobra šutačina na mostu i da je u jednom trenutku veliki kamen pogodio jednog Ultrasa u glavu,svi su stali da pomognu momku. To je po meni za respect. Kaze da je bilo malo manje Ultrasa i da su se zajebali sto su stali na mostu,pa ih ovi zasuli kamenjima,ali da su se dobro pošutali
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kakav kamen sibali se neki dan 20 minuta sa ultrasima 100 na 100 palicama sakama bakljama gdje bi se vi posrali u gace ili bi se razbjezali,skrsili Aberdenove huligane i gomila akcija. Ovi momci bar furaju taj stil zivota. Ne vidim vasih akcija osim ceke jednog kombija sa 70 ljudi. Jbte to se desilo u pet a u osam klip postavili na ytchily-rz je napisao/la:Dobro ba Taurunum bojsi, nismo vas prepoznali samo što se oni za razliku od vas šibaju sa grupama iz glavnog grada dok vi istima virite iz pakšu evo dvije decenije,.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Znaci ti kazes da Taurunum bojsi koji su isibali Delije i Grobare bezbroj puta i kojih je isto kao RA 100-150 kuci i na strani nisu ozbiljna grupa. Koja neznalica grob te yebo ispunjenost tribine sabanima u dresu ajaksa milana i fiorentine mu ogledalo jacine neke grupe![]()
![]()
![]()
Ma ogledalo jačine grupe je baciti kamen sa deset metara u nadi da će nekog pogoditi i bježati od poraza jer vas je malo,.Jbt vama glavna izvlakuša bilo nas manje a sad ti meni govoriš da nije bitan kvantitet nego kvalitet,.Vaš kvalitet je stao u ona dva kombija što zapališe u rikvec..Nije ono nikakav poraz. Pa nebi lehovi stali ahilova peto
![]()
Jesu ali sa kamenjem u rukamatotalitare je napisao/la:Sad red army ko zajebani hahahahahahah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.