Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Heh, moraš li svakom loncu birt poklopac ?!
Pusti ba, ovo je većina djece ovdje ( možda si ti, neznam, al polahko... ) Uživaj, raspravljaj u normalnim uslovima i sa normalnim tonom ( forumskim )

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Quaresma je dijete ba ljudi, šta očekujete od njega. A što se tiče napadača ja ne mogu vjerovat da neko Adebayora smatram boljim napadačem od Bendtnera i Chamakha. Šta je Adebayor uradio osim kukanja, ciganluka i JEDNE dobre sezone ? Odgovor je VELIKO NIŠTA
Usput da se malo nasmijemo.
[youtube][/youtube]
Usput da se malo nasmijemo.
[youtube][/youtube]
Nije nimalo zanimljivo kao ni ono Loserpool-Paja je napisao/la:Adebuywhore vrhunski napadac hahahahahaha, on je vrhunski samo u bezobrazluku i fulanju zicera Bendtner je puno kvalitetniji igrac a uostalom taj Adebayor ne moze da igra u Cityu regularno, Chamakh je puno bolji igrac od Adebuywhorea
Chamakh dominira!
@Brnjooo jarane, pusti ba ludu, što ga komentarišeš... Vidiš samo da se hrani postovima koji mu odgovaraju... Zato, pusti ga ba...nek budaleše sam 

- >Edgecator
- Kontakt:
Ovaj Paja se iživljava na tastaturi

Blue is the colour, football is the game We're all together, and winning is our aim So cheer us on trough the sun and rain 'cause Chelsea, Chelsea is our name !
- -Paja
- Kontakt:
Bas lijepo sto si podjelio sa nama svoje osjecaje u vezi jednog izraza, nadam se da se sad osjecas pametnijim i sigurnijim u sebe.Brnjoo je napisao/la:Nije nimalo zanimljivo kao ni ono Loserpool-Paja je napisao/la:Adebuywhore vrhunski napadac hahahahahaha, on je vrhunski samo u bezobrazluku i fulanju zicera Bendtner je puno kvalitetniji igrac a uostalom taj Adebayor ne moze da igra u Cityu regularno, Chamakh je puno bolji igrac od Adebuywhorea
Chamakh dominira!
Dio Arsenala
Iskreno se nadam da nisi nesto pokusao s tim postom...-Paja je napisao/la:Bas lijepo sto si podjelio sa nama svoje osjecaje u vezi jednog izraza, nadam se da se sad osjecas pametnijim i sigurnijim u sebe.Brnjoo je napisao/la:Nije nimalo zanimljivo kao ni ono Loserpool-Paja je napisao/la:Adebuywhore vrhunski napadac hahahahahaha, on je vrhunski samo u bezobrazluku i fulanju zicera Bendtner je puno kvalitetniji igrac a uostalom taj Adebayor ne moze da igra u Cityu regularno, Chamakh je puno bolji igrac od Adebuywhorea
Chamakh dominira!

- >Edgecator
- Kontakt:
Čovjek je u pravu,pišeš debilne postoveBas lijepo sto si podjelio sa nama svoje osjecaje u vezi jednog izraza, nadam se da se sad osjecas pametnijim i sigurnijim u sebe.

Chelsea dominira
Blue is the colour, football is the game We're all together, and winning is our aim So cheer us on trough the sun and rain 'cause Chelsea, Chelsea is our name !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Anderlecht have finally agreed to let star striker Romelu Lukaku leave the club – with Arsenal believed to have won the race to sign him.
Ja čisto sumnjam da je Arsenal ikako zainteresovan ali eto. Piše se da je najviše zainteresovanih iz Engleske, skoro svi velikani.
Ali eto kao navodno Arsenal najbliži ( RvP, Chamakh, Bentner ) 

Ja čisto sumnjam da je Arsenal ikako zainteresovan ali eto. Piše se da je najviše zainteresovanih iz Engleske, skoro svi velikani.

Ako je ovo istina onda je to ogromni plus za Arsenal, jer ovaj malac ( 17 godina koliko ja znam ) je veoma talentovan i veoma dobar igrač, več u tim godinama...
- dr.van nostrand
- Kontakt:
dobar i mlad igrac (ne kao Lukaku) je i Tevez pa razmislja da se halali sa fudbalom..GunnerS je napisao/la:Ako je ovo istina onda je to ogromni plus za Arsenal, jer ovaj malac ( 17 godina koliko ja znam ) je veoma talentovan i veoma dobar igrač, več u tim godinama...

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Nema veze, pusti ba sad Tevezea... Sad je ovaj malac upitanju....
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Onda Bendtneru papaGunnerS je napisao/la:Nema veze, pusti ba sad Tevezea... Sad je ovaj malac upitanju....

Arsenal ima 3 napadača, ne znam šta će im Lukaku. Bez obzira o kakvom se igraču radi, ali eto.

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Onda Bendtneru papaGunnerS je napisao/la:Nema veze, pusti ba sad Tevezea... Sad je ovaj malac upitanju....![]()
Arsenal ima 3 napadača, ne znam šta će im Lukaku. Bez obzira o kakvom se igraču radi, ali eto.

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Vidjećemo šta će biti sa Liverpoolom. Dvije su ponude, jedna se mora prihvatiti, bar ja tako mislim.
Trebao bi se izbjeći bankrot.
A onda će početi špekulacije sa eventualnim transferima. Možda i Lukaku bude na listi pošto je potreban napadač.

A onda će početi špekulacije sa eventualnim transferima. Možda i Lukaku bude na listi pošto je potreban napadač.

Hebote, ako bude proglašen stečaj, gadno vam se piše
A vidjet ćemo, ima do Januara još dugooo...

Joj Wengeru hajd potpiši bolan Piresa kad je slobodan i da mogu umrijet sretan. Da se hoce ponovit situacija ko sa Campbellom bilo bi super.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sutra će se znati sudbina Liverpoola. Joj, kao na iglama sam. Osjećam se kao da ću ja bankrotirati.GunnerS je napisao/la:Hebote, ako bude proglašen stečaj, gadno vam se piše![]()

Zar nije u Petak, a ne sutra ?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.