PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

samoposteno
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la samoposteno » 04 okt 2018, 12:24

Sariel1987 je napisao/la:
Beton je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la:Sta serete dvolicni smradovi a kad vam se uzvrati na isti nacin onda kmecite ko pickice.
Sve grupe imaju olosa i kukolja. Samo neciji kukolj uzme pare a neciji proda trans ubije druga i slicno.
Bog vam pameti dao a i para :rol:
Ali iskreno Sariele, nazivate sve oko Tuzle seljacima, a prodali se čovjeku iz Kikača za pet milja?
Dobro kontam da mora bit zajebancije prepucavanja su.
Vi ste i gorih problema imali na tribini.A nisu grupe tema da ne idemo u dubljan.
Vecina je rekla svoje sta misli o tome i uradila sto je uradila
Samo nam priznaj koliko si ti hajrovo jesil bar cenera

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 04 okt 2018, 13:21

Kako su samo ratoborni www warriorsi iz Vozuće.
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 04 okt 2018, 13:23

samoposteno je napisao/la:
dvokorak je napisao/la:SDA sekret baljezga o titulama, a oni ih se naklepali u vrijeme nastanka ove kukuruz drzave. :urnebes: Po vasoj prici mi se evo gasimo tri godine. :D Ipak se nadam kako nas nece stici zen´ćke suze i suze novopridoslih kurdskih koordinatora i senegalskih prodavaca suncanih naocala, torbica i salova.
Ti malo malo pa pljujes po ovoj drzavi ako ti se ne svidja znas gdje je Srbija pa opleti meni je BiH najbolja i najljepsa........Joge poceraj u drugu drzavu
Kome da se mi prilagodjavamo? Ceriću, jesi li to ti? :urnebes:
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 04 okt 2018, 13:35

Sariel1987 je napisao/la:Pocepace ih kapiten sulejman velicanstveni ko scrapmetal
Hoce jasta ce Sulejman je jedan obicni ulicni klosar :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 okt 2018, 14:44

Vranješa s obzirom da smo tu deficitarni vidjećemo, razmotrićemo. Nadam se da će ljudi iz kluba imati razumijevanja da vidimo šta je najbolja stvar za tim

Hoce covjek da ga vrati al k.urko pasa,mora Hadzija glavom klimnut i dati dozvolu.I kaze trener fol on nesta vodi :facepalm:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 04 okt 2018, 14:45

Tuzla 2018-ta,mjesto radnje, mrtva čaršija,

Smrt Azmiru drugovi i drugarice ! Sloboda Mujkanu druže !

fukare on sale.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 okt 2018, 14:58

vedrane, ti si punoljetan i nece tebi niko govorit da ne smijes kupovat alkohol!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 okt 2018, 15:05

slika

Kad udari Misimovic na Misimovica :mrgreen: Cuj fol u granapu ga vidili :rol: :bow: :rol:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 04 okt 2018, 15:08

miky_hz je napisao/la:slika

Kad udari Misimovic na Misimovica :mrgreen: Cuj fol u granapu ga vidili :rol: :bow: :rol:
Vidjeli su ga na buss stanici pije sa onim klosarima :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Bronson
Kontakt:

Post Postao/la Bronson » 04 okt 2018, 15:25

Sariel1987 je napisao/la:
Bronson je napisao/la:Smrdljiva nastamba sa turskim imenom oplakuje novi neuspijeh svoje kurave u pokusaju da osvoji kipic :rol:
Neuspjeh seljacino neuka :rol:
I ono nekom suka :lol:
Da ne pricam o nemoci kad se pocnu majke spominjat :clap:
:wave: poceraj joge seljoberu :opaopa:
Glupko kupas moj :rol:
Sad ti tarem drugi uplakani red :cool:
Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 04 okt 2018, 15:35

miky_hz je napisao/la:slika

Mozda covjeku trebalo za obloga :shock:

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 04 okt 2018, 15:38

Pa ovo nisu istine. U klub dzamahirija totalna.

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 04 okt 2018, 15:41

ali pazi naslova... podrska misimovica :D jao portala i clickbaitova :D

slika
45515

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 okt 2018, 15:48

Golem si Zvjezdane! Pomozimo NK Zeljescar da istjera dinastiju Misimovic iz kluba!

Uskoro na zvanicnoj napad na Zvjezdana, dedo mu bio udbas koji je tjerao Ivicu da namjesta utakmice. :kafa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 04 okt 2018, 15:50

ANTIFA ! je napisao/la: Pratilo jedno-dva auta 8 kombija iz Tesnja, pa ovo nema u filmovima. :rol:
Hvatate po forumima, a gubite udarne transove u sklopu svog stadiona. :urnebes:
Popusti Boga ti glavno ste sprdalo bili i ostali na forumima sad pa unazad 10 godina, a da ne pricamo kako izbjegavate gostovanja kada se treba sresti sa drugim grupama, Mostar prosle godine - RA u Visoko, Zivinice u kupu- Ultrasi u Simin hanu, oba ste vjesto izbjegli.
Ende i nemoj vise taj sabanizam prosipat po ovome forumu, nasmijat ce se neko kada procita ovo kao sto sam i ja. :mrgreen:
Ne,ne...jedno auto.Zna to vasa ekipa koja je bila,pa koja je palila zmigavce u Vracama gdje vas je prosli put radar ufatio kad ste projurili preko 100 na sat kad smo vam mi izletili na cestu..pa stali nakon kilometra i cekali policiju koja vas je cekala na Almyu haha Pa onda okretanje lagune i dva kombija i bjezanje od nas na autoputu...to su vec dva vasa poraza..A sta je sa Vama ? Gdje su ti napadi ? Lafo jednom vas murija otjerala,jednom nam spremali ceku u Zivinicama a mi isli u Srebrenik na basket i nista ? A mi sva ta mjesta obisli i stajali i zajebavali se hahahaha Gabela 2 kombija stoje na semaforu kod vasih grafita,vi nista,vozamo se po mostaru,vi nista...o cemu onda da ja i ti pricamo ? Sad u Gabeli su bile dvije krpe na 20 ljudi,pa kud ces bolje prilike ? ? ? Ali neee..imali sastanak oko Zalika i Ultrasa hahaahahhah hoce ponovit hahahaah

Sto se transa tice, ispricaj mi pravu pricu kako se desilo evo ja ti dam sta hoces ili uradim sta god pozelis ;) Ne znas ,znam da ne znas.Tako da tu temu nemas pravo spominjati,niti te to treba interesovati jer tvoja grupa vec duze vrijeme pusi od Robova na ulici.

A sto se tice tog izbjegavanja gostovanja,Robija ga nikad nije izbjegavala niti ce izbjegavati.Svaku utakmicu koju nismo bili u Mostaru imali smo problema na Bradini i bili smo vraceni a spominjes one utakmice u kojima je Robija bila u bojkotu i gdje je bio raskol u grupi,ono sto vi mozda nikad necete proci.2 godine borbe,prijetnji,otkaza,pucanja..al sta ja tebi to imam pricat,kad ti veze nemas ni o cemu.

Hoces jos da ti nabrajam ili ? Hajde napisi nesto normalno,nemoj biti debil i koristiti samo smajlije i neke glupe ispade koje nemaju ni argumente.Ako nisi navijac i ne ides na utakmice odma mi napisi,da ne gubim vrijeme s tobom.Ako te bas zanima i detaljnije,od slika,klipova svih ovih nasih napada na vas,javi se da ne pisem ovdje ima ova pastrmka navlazit ce se. ;) ;) ;)

P.S !

slika
Zadnja izmjena: bambus, dana/u 04 okt 2018, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.
!

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 04 okt 2018, 15:52

slika

najstariji narod i njihova uvjerenja..... :rol:

osobaodpovjerenja
Kontakt:

Post Postao/la osobaodpovjerenja » 04 okt 2018, 15:54

horde ne mogu sabrinu da sruse a kamoli dodika :rol:
Srdjan Stanic pitarski ker

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 04 okt 2018, 16:01

u nedjelju je najveći blagdan za svakog pravog muslimana, pola kila kafe i šećer kocka za svakog istinskog patriotu
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 04 okt 2018, 16:03

bambus je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la: Pratilo jedno-dva auta 8 kombija iz Tesnja, pa ovo nema u filmovima. :rol:
Hvatate po forumima, a gubite udarne transove u sklopu svog stadiona. :urnebes:
Popusti Boga ti glavno ste sprdalo bili i ostali na forumima sad pa unazad 10 godina, a da ne pricamo kako izbjegavate gostovanja kada se treba sresti sa drugim grupama, Mostar prosle godine - RA u Visoko, Zivinice u kupu- Ultrasi u Simin hanu, oba ste vjesto izbjegli.
Ende i nemoj vise taj sabanizam prosipat po ovome forumu, nasmijat ce se neko kada procita ovo kao sto sam i ja. :mrgreen:
Ne,ne...jedno auto.Zna to vasa ekipa koja je bila,pa koja je palila zmigavce u Vracama gdje vas je prosli put radar ufatio kad ste projurili preko 100 na sat kad smo vam mi izletili na cestu..pa stali nakon kilometra i cekali policiju koja vas je cekala na Almyu haha Pa onda okretanje lagune i dva kombija i bjezanje od nas na autoputu...to su vec dva vasa poraza..A sta je sa Vama ? Gdje su ti napadi ? Lafo jednom vas murija otjerala,jednom nam spremali ceku u Zivinicama a mi isli u Srebrenik na basket i nista ? A mi sva ta mjesta obisli i stajali i zajebavali se hahahaha Gabela 2 kombija stoje na semaforu kod vasih grafita,vi nista,vozamo se po mostaru,vi nista...o cemu onda da ja i ti pricamo ? Sad u Gabeli su bile dvije krpe na 20 ljudi,pa kud ces bolje prilike ? ? ? Ali neee..imali sastanak oko Zalika i Ultrasa hahaahahhah hoce ponovit hahahaah

Sto se transa tice, ispricaj mi pravu pricu kako se desilo evo ja ti dam sta hoces ili uradim sta god pozelis ;) Ne znas ,znam da ne znas.Tako da tu temu nemas pravo spominjati,niti te to treba interesovati jer tvoja grupa vec duze vrijeme pusi od Robova na ulici.

A sto se tice tog izbjegavanja gostovanja,Robija ga nikad nije izbjegavala niti ce izbjegavati.Svaku utakmicu koju nismo bili u Mostaru imali smo problema na Bradini i bili smo vraceni a spominjes one utakmice u kojima je Robija bila u bojkotu i gdje je bio raskol u grupi,ono sto vi mozda nikad necete proci.2 godine borbe,prijetnji,otkaza,pucanja..al sta ja tebi to imam pricat,kad ti veze nemas ni o cemu.

Hoces jos da ti nabrajam ili ? Hajde napisi nesto normalno,nemoj biti debil i koristiti samo smajlije i neke glupe ispade koje nemaju ni argumente.Ako nisi navijac i ne ides na utakmice odma mi napisi,da ne gubim vrijeme s tobom.Ako te bas zanima i detaljnije,od slika,klipova svih ovih nasih napada na vas,javi se da ne pisem ovdje ima ova pastrmka navlazit ce se. ;) ;) ;)
Kakvu policiju, policija se sama pojavila, a vasa je greska sto ne znate sacekusu napraviti.
Vidio sam kada ste u Zivinicama na kosarci bili bez ikakvog transa, toliko o tome ko se koga boji.
Krenes na utakmicu bez pratnje kakva bradina kakvi bakraci, nego najlakse je kad nemas ljudi za napunit autobus reci policija nam nije dala.
Mi i Ultrasi smo za vas SPEJS ŠATL, izbjegli ste 2 susreta sa RA i Ultrasima tj. niste ni krenuli na gostovanje, kani se supljiranja. :opaopa:
Samo Šabani mogu drzati udarne transove u sklopu stadiona, a to ste vi radili pa vam Manijaci uzeli udarni trans toliko o vama.
Najjaci ste preko foruma ima 10 godina smije vam se citava scena zbog ovakvih i slicnih tekstova ste bili i ostali predmet ismijavanja, cak su Fukare postenije i realnije od vas koji furate mitomanske price unazad 10-15 godina.
Nemoj vise smarati ovdje ljude jer nema smisla na ovom forumu pisati o susretima i slicnim stvarima, ovdje se ljudi zezaju,sprdaju, a ti nekakve nebuloze pises.
Ako ti je nesto nejasno javi se na PP.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 04 okt 2018, 16:06

Slazem se,eto me na PP :opaopa: :opaopa:
!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.