PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Bolje i kod pape pare trazit negoli dizat parole za ubice 

-
- Kontakt:
Dobro kontam da mora bit zajebancije prepucavanja su.Beton je napisao/la:Ali iskreno Sariele, nazivate sve oko Tuzle seljacima, a prodali se čovjeku iz Kikača za pet milja?Sariel1987 je napisao/la:Sta serete dvolicni smradovi a kad vam se uzvrati na isti nacin onda kmecite ko pickice.
Sve grupe imaju olosa i kukolja. Samo neciji kukolj uzme pare a neciji proda trans ubije druga i slicno.
Bog vam pameti dao a i para
Vi ste i gorih problema imali na tribini.A nisu grupe tema da ne idemo u dubljan.
Vecina je rekla svoje sta misli o tome i uradila sto je uradila
-
- Kontakt:
I ti sa bronsonom u Aydinim robovima??redbull93 je napisao/la: U pokusaju da ispadnes duhovit, vecu glupost nisi mogao napisati.
Druže vrati se pa procitaj pazljivo sta si napisao.

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
sviunapad1010 je napisao/la:Zadnje 3-4 godine niste, a dugo ste bili Bošnjacka listica. Zatoalacious je napisao/la:Sarajevo nikad nije bilo nit' će ikada biti jedno-nacionalni ili jedno-vjerski klub.FrancescoTotti je napisao/la:Bolje je trazit svoju nafaku kod pape nego kod mujkanovica
Živio nam i papa, i patrijarh i reis! Bitna je samo bordo boja![]()
Postali ste manji klub sarajevski odkad papa nokte odsjece i baci na lavoru pa ti pricaj sta hoćeš.
Sve i da jesmo manji sarajevski kako ti kažeš opet smo duplo veći od vas, tako da

Probajte papu dovesti na ruglo, možda uspijete nekada osvojiti neki trofej, makar i bajramski turnir.
zivjela Srbija, mislim Tuzla
-
- Kontakt:
Cuj zivjela, valjda zivela ze-do seljacine neopjevane 

Sve sto sam ja napisao je istina. Demantiraj me ako nije tako, naravno sa argumentima.sviunapad1010 je napisao/la:I ti sa bronsonom u Aydinim robovima??redbull93 je napisao/la: U pokusaju da ispadnes duhovit, vecu glupost nisi mogao napisati.
Druže vrati se pa procitaj pazljivo sta si napisao.

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
znaci ipak je SrbijaSariel1987 je napisao/la:Cuj zivjela, valjda zivela ze-do seljacine neopjevane

-
- Kontakt:
Brao evo coko banana. Malo i secera da pokupistale07 je napisao/la:znaci ipak je SrbijaSariel1987 je napisao/la:Cuj zivjela, valjda zivela ze-do seljacine neopjevane
de napisi nekad nesto na forumu da se nasmijemo, bezveze trosis tastaturuSariel1987 je napisao/la:Brao evo coko banana. Malo i secera da pokupistale07 je napisao/la:znaci ipak je SrbijaSariel1987 je napisao/la:Cuj zivjela, valjda zivela ze-do seljacine neopjevane
-
- Kontakt:
Istina je da ste sad aydini robovi 100%redbull93 je napisao/la:Sve sto sam ja napisao je istina. Demantiraj me ako nije tako, naravno sa argumentima.

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Vrlo mudar pokusaj izbjegavanja pitanja..sviunapad1010 je napisao/la:Istina je da ste sad aydini robovi 100%redbull93 je napisao/la:Sve sto sam ja napisao je istina. Demantiraj me ako nije tako, naravno sa argumentima.

Jos uvijek cekam odgovor.

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Cuti dok te karam robe ljudski
-
- Kontakt:
Invazija na grbavicu?
Bar milja i po robova? Ipak je kraj radnog dana
-
- Kontakt:
Koliko se sjecam ja sam prvi pitao i nisi dao odgovor. Da ponovim pitanje posto ti nisi mislio na navijacke grupe nego si koristio izraz fukara u bukvalnom smislu znacenja te rijeci.sviunapad1010 je napisao/la:Hoćeš reći bolje biti rob nego fukararedbull93 je napisao/la:Pravi se nasli javitisviunapad1010 je napisao/la:Aydini robovi iz zenice.![]()
![]()
Fukare Imamoviceve, pa onda fukare Azmirove i na kraju fukare sa 5000KM od Mujkanovica.
Kako god bili i ostali fukare.
Hajd dobro
Pitanje je jesi li ozbiljan pa misliš da je bolje biti rob? Naravno isto u bukvalnom znacenju rijeci rob.
Doduše vi i jeste sad pravi robovi gazda Ayde.
Koliko fukare bude u kopu u subotu na tusnju pomonozis sa dva i otprilike dobijes broj robijasa na grbaviciSariel1987 je napisao/la:Invazija na grbavicu?
Svi smo mi robovi, neko Boziji, neko celikov, a neko mujkanovicev.sviunapad1010 je napisao/la:
Koliko se sjecam ja sam prvi pitao i nisi dao odgovor. Da ponovim pitanje posto ti nisi mislio na navijacke grupe nego si koristio izraz fukara u bukvalnom smislu znacenja te rijeci.
Pitanje je jesi li ozbiljan pa misliš da je bolje biti rob? Naravno isto u bukvalnom znacenju rijeci rob.
Zadnja izmjena: tale07, dana/u 04 okt 2018, 10:25, ukupno mijenjano 1 put.
Nije valjda da će vas doći samo 50?tale07 je napisao/la:Koliko fukare bude u kopu u subotu na tusnju pomonozis sa dva i otprilike dobijes broj robijasa na grbavici
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Nije valjda da će vas doći samo 50?tale07 je napisao/la:Koliko fukare bude u kopu u subotu na tusnju pomonozis sa dva i otprilike dobijes broj robijasa na grbavici

Dobar dobar
Ja koristio izraz u bukvalnom smislu, a ti robijase povezujes sa robovima i to bukvalno. Ne znam kakav odgovor ocekujes na to pitanjesviunapad1010 je napisao/la: Koliko se sjecam ja sam prvi pitao i nisi dao odgovor. Da ponovim pitanje posto ti nisi mislio na navijacke grupe nego si koristio izraz fukara u bukvalnom smislu znacenja te rijeci.

Bukvalno jeste li vi fukare od gore tri navedena lica? Ocekujem napokon odgovor.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
A evo nam i crnogorca misketovog cukice.il je amarov?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.