Kada umrem i odem i kad me ne bude...bihuzur je napisao/la:
Počivaj u miru brate!
Istina za Vedrana! Kara za ubice iz Listice!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kada umrem i odem i kad me ne bude...bihuzur je napisao/la:
Ti malo malo pa pljujes po ovoj drzavi ako ti se ne svidja znas gdje je Srbija pa opleti meni je BiH najbolja i najljepsa........Joge poceraj u drugu drzavudvokorak je napisao/la:SDA sekret baljezga o titulama, a oni ih se naklepali u vrijeme nastanka ove kukuruz drzave.Po vasoj prici mi se evo gasimo tri godine.
Ipak se nadam kako nas nece stici zen´ćke suze i suze novopridoslih kurdskih koordinatora i senegalskih prodavaca suncanih naocala, torbica i salova.
Sinoć su ga se i Fukare sjetileBeton je napisao/la:Kada umrem i odem i kad me ne bude...bihuzur je napisao/la:
Počivaj u miru brate!
Neuspjeh seljacino neukaBronson je napisao/la:Smrdljiva nastamba sa turskim imenom oplakuje novi neuspijeh svoje kurave u pokusaju da osvoji kipic
Ljudi su ozbiljni sta da ti pricamdvokorak je napisao/la:PA JE.BAO TE LEEEEED DRAAAGIsamoposteno je napisao/la:Kaze sariel govedo da ukinu kup![]()
naj bolje da se i titule ukinu da se Sloboda izjednaci sa svima
![]()
![]()
![]()
![]()
PA ZAR SVAAAKO OD VAS![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hvala momci, Vedranova smrt je tragedija cijelog društva jer je ubijen naocigled velikog broja ljudi, a ubicu mu iz zatvora oslobodile picke lažne mostarske. Komšijska **** od države 'rvatska mu pružila utočište. Sagnjili svi skupa aBd **** jedni.Penaltiky je napisao/la:Sinoć su ga se i Fukare sjetileBeton je napisao/la:Kada umrem i odem i kad me ne bude...bihuzur je napisao/la:
Počivaj u miru brate!
Pravi se nasli javitisviunapad1010 je napisao/la:Aydini robovi iz zenice.
Hoćeš reći bolje biti rob nego fukararedbull93 je napisao/la:Pravi se nasli javitisviunapad1010 je napisao/la:Aydini robovi iz zenice.![]()
![]()
Fukare Imamoviceve, pa onda fukare Azmirove i na kraju fukare sa 5000KM od Mujkanovica.
Kako god bili i ostali fukare.
Touchdownredbull93 je napisao/la:Pravi se nasli javitisviunapad1010 je napisao/la:Aydini robovi iz zenice.![]()
![]()
Fukare Imamoviceve, pa onda fukare Azmirove i na kraju fukare sa 5000KM od Mujkanovica.
Touchdown je kad papa prospe nokte na lavoru za vašu nafakuFrancescoTotti je napisao/la:Touchdownredbull93 je napisao/la:Pravi se nasli javitisviunapad1010 je napisao/la:Aydini robovi iz zenice.![]()
![]()
U pokusaju da ispadnes duhovit, vecu glupost nisi mogao napisati.sviunapad1010 je napisao/la:Hoćeš reći bolje biti rob nego fukararedbull93 je napisao/la:Pravi se nasli javitisviunapad1010 je napisao/la:Aydini robovi iz zenice.![]()
![]()
Hajd dobro
Sarajevo nikad nije bilo nit' će ikada biti jedno-nacionalni ili jedno-vjerski klub.FrancescoTotti je napisao/la:Bolje je trazit svoju nafaku kod pape nego kod mujkanovica
Ali iskreno Sariele, nazivate sve oko Tuzle seljacima, a prodali se čovjeku iz Kikača za pet milja?Sariel1987 je napisao/la:Sta serete dvolicni smradovi a kad vam se uzvrati na isti nacin onda kmecite ko pickice.
Sve grupe imaju olosa i kukolja. Samo neciji kukolj uzme pare a neciji proda trans ubije druga i slicno.
Bog vam pameti dao a i para
Zadnje 3-4 godine niste, a dugo ste bili Bošnjacka listica. Zatoalacious je napisao/la:Sarajevo nikad nije bilo nit' će ikada biti jedno-nacionalni ili jedno-vjerski klub.FrancescoTotti je napisao/la:Bolje je trazit svoju nafaku kod pape nego kod mujkanovica
Živio nam i papa, i patrijarh i reis! Bitna je samo bordo boja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.