Samo je jedna dominacija a to je Arsenal ali nisam dosao o tome da pricam na ovoj temi i nemoj da ides u offtopic i ne lazi sam sebe haha cuj spanija dominira hahahahNail for Real je napisao/la:I da je sve to tacno, gdje je Engleska bila dok su Spanci igrali finale. Uz TV naravno. Ali ti tada nisi govorio o dominaciji Engleske vec HOLANDIJE! E pa odluci se ko dominira? Arsenal ( engleska uprava) ili Holandija ( ? )
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- -Paja
- Kontakt:
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Dio Arsenala
Hahahahahhaha, nije on glup, samo on se pravi glup i zajebaje clanove ovog foruma koji padaju na to.
Nepostojeci crveni? hahahah. Aj recemo da taj nije, ali ako to nije sta je onda ovo majku mu:

Nepostojeci crveni? hahahah. Aj recemo da taj nije, ali ako to nije sta je onda ovo majku mu:

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Dugo je trebalo da se duplikator pojavi, samo sada više nije navijač Arsenala nego Chelsea
hehehe

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- -Paja
- Kontakt:
De Jong je nedavno imao i zescih startova pa nije dobio ni zuti a na ovoj utakmici je dobio zuti za taj faul sto je sasvim opravdana odluka. Nije tema svjetsko sta bi sa Primerom?
Dio Arsenala
dobar ovaj Paja možeš se s njim zajebavat do sutra....
da te pitam Paja dali je preokret Barcelone protiv Arsenal u finalu LP osim sudačke pomoči(to se haman podrazumjeva) uzrokovan i Španskom urotom na čelu sa Almuniom
da te pitam Paja dali je preokret Barcelone protiv Arsenal u finalu LP osim sudačke pomoči(to se haman podrazumjeva) uzrokovan i Španskom urotom na čelu sa Almuniom

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Nail for Real
- Kontakt:
Dominacija u cemu, molim te? U trofejima? Spanija je uzela SP, spanski teniser je No.1, spanac je pobjednik Toura, ...gdje su tu englezi...?
Arsenal ne dominira, bar sto se tice trofeja. Mislim da je to ocigledno. Sto bi rekao @harishp, pametnom dosta. Pa ti sad vidi.
Arsenal ne dominira, bar sto se tice trofeja. Mislim da je to ocigledno. Sto bi rekao @harishp, pametnom dosta. Pa ti sad vidi.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- >Edgecator
- Kontakt:
Pobijedite nas,pa se javite!GunnerS je napisao/la:Dugo je trebalo da se duplikator pojavi, samo sada više nije navijač Arsenala nego Chelseahehehe
Drogba dominira!
Blue is the colour, football is the game We're all together, and winning is our aim So cheer us on trough the sun and rain 'cause Chelsea, Chelsea is our name !
- -Paja
- Kontakt:
ahahahahahaha cuj spanski teniser broj 1 nemoj zezati de nam reci kako stoje spanski sahisti, curlingasi, biatlonci, desetobojci? hahahahahaNail for Real je napisao/la:Dominacija u cemu, molim te? U trofejima? Spanija je uzela SP, spanski teniser je No.1, spanac je pobjednik Toura, ...gdje su tu englezi...?
Dio Arsenala
VAS ?! Ti ko i luda u upravi, samo ti Chelsea ?!>Edgecator je napisao/la:Pobijedite nas,pa se javite!GunnerS je napisao/la:Dugo je trebalo da se duplikator pojavi, samo sada više nije navijač Arsenala nego Chelseahehehe
Drogba dominira!
- Nail for Real
- Kontakt:
vala su ti i sportovi u pm-Paja je napisao/la:ahahahahahaha cuj spanski teniser broj 1 nemoj zezati de nam reci kako stoje spanski sahisti, curlingasi, biatlonci, desetobojci? hahahahahaNail for Real je napisao/la:Dominacija u cemu, molim te? U trofejima? Spanija je uzela SP, spanski teniser je No.1, spanac je pobjednik Toura, ...gdje su tu englezi...?

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- >Edgecator
- Kontakt:
Znaš ti dobro šta sam ja želio reći,a dotadaGunnerS je napisao/la:VAS ?! Ti ko i luda u upravi, samo ti Chelsea ?!>Edgecator je napisao/la:Pobijedite nas,pa se javite!GunnerS je napisao/la:Dugo je trebalo da se duplikator pojavi, samo sada više nije navijač Arsenala nego Chelseahehehe
Drogba dominira!
Drogba dominira!
Blue is the colour, football is the game We're all together, and winning is our aim So cheer us on trough the sun and rain 'cause Chelsea, Chelsea is our name !
malo li je jedan
Higuain dominira!

Higuain dominira!
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ne, naprotiv, za razliku od tebe ja sam superioran. Pricas mi nesto o cemu sam ja ranije govorio, i potvrdio si dio onoga sto sam ja rekao misleci kako si argumentirao u svoju korist.-Paja je napisao/la:
Nista sada moj Brljo kad ostanes bez argumenata povuci se kao mali mis u rupu i ne raspravljaj se kad nemas argumente i kad si intelektualno inferioran.

Ali sta cu ti ja, ti si PAJA

Volim ovog lika, pogotovo je bolan kada ga ljudi malo treskaju a onda ne zna sta da kaze pa se okrece dominaciji

Neznam, pojasni... Pošto više neznam ko govori luda ili nova luda ?! 
Ko će meni dominirati

Ko će meni dominirati

Hahahahha, a i sam sudija Web kaze da ga je trebao iskljucit. Joj lika ovo nema...-Paja je napisao/la:De Jong je nedavno imao i zescih startova pa nije dobio ni zuti a na ovoj utakmici je dobio zuti za taj faul sto je sasvim opravdana odluka. Nije tema svjetsko sta bi sa Primerom?
btw. Ako ove sezone ijedan Engleski klub osvoji LP ja skacem sa zgrade stilom lasta, valjal?
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
- -Paja
- Kontakt:
Ti si Brljo po inteligenciji superioran u odnosu na vrapca, goluba, misa ili tako neku zivotinju mada ni to nije 100%. Toliko si superioran da ni ne znas o cemu si ranije govorio, treba ti sat vremena da smislis jednu recenicu u kojoj mislis da imas neki argument i na kraju pticiji mozak se opet provali.Brnjoo je napisao/la:Ne, naprotiv, za razliku od tebe ja sam superioran. Pricas mi nesto o cemu sam ja ranije govorio, i potvrdio si dio onoga sto sam ja rekao misleci kako si argumentirao u svoju korist.-Paja je napisao/la:
Nista sada moj Brljo kad ostanes bez argumenata povuci se kao mali mis u rupu i ne raspravljaj se kad nemas argumente i kad si intelektualno inferioran.![]()
Ali sta cu ti ja, ti si PAJA![]()
Volim ovog lika, pogotovo je bolan kada ga ljudi malo treskaju a onda ne zna sta da kaze pa se okrece dominaciji
Dio Arsenala
Vidite ljudi, o ovome sam govorio. Paja je to 
Njegovi postovi trebaju biti provokativni i smijesni za pojedine, no ja ne vidim da mu se neko smije. Jesi li i sa tim postom nesto pokusao

Njegovi postovi trebaju biti provokativni i smijesni za pojedine, no ja ne vidim da mu se neko smije. Jesi li i sa tim postom nesto pokusao

- >Edgecator
- Kontakt:
Ove godine će Chelsea osvojiti ligu krenuli su superiorno i dominiraju!Portillo je napisao/la:Hahahahha, a i sam sudija Web kaze da ga je trebao iskljucit. Joj lika ovo nema...-Paja je napisao/la:De Jong je nedavno imao i zescih startova pa nije dobio ni zuti a na ovoj utakmici je dobio zuti za taj faul sto je sasvim opravdana odluka. Nije tema svjetsko sta bi sa Primerom?
btw. Ako ove sezone ijedan Engleski klub osvoji LP ja skacem sa zgrade stilom lasta, valjal?
Chelsea dominira!
Što Paja ne komentariše moje postove

- Nail for Real
- Kontakt:
@Edge, haj dosadjuj na drugoj temi, niko na tebe ne obraca paznju.
Nego momci, moze li ko da izbaci tabelu?
Nego momci, moze li ko da izbaci tabelu?
- -Paja
- Kontakt:
Zasto pitas jesam li pokusao, ti si superioran skontaj moj Brljo. Cekaj prvo se vrati unazad i skontaj sta si govorio, nemoj da se zbunis ponovo.Brnjoo je napisao/la:Vidite ljudi, o ovome sam govorio. Paja je to
Edgecator-tvoji postovi su na razini djeteta iz vrtica, lijepo je vidjeti da se trudis biti fanatican navijac Chelsija ali ne ide ti nisi to ti, pronadji se u nekoj aktivnosti kao npr. hranjenju patki u Miljacki tamo kod Akademije.
Dio Arsenala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.