La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

-Paja
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la -Paja » 11 okt 2010, 20:32

Nail for Real je napisao/la:I da je sve to tacno, gdje je Engleska bila dok su Spanci igrali finale. Uz TV naravno. Ali ti tada nisi govorio o dominaciji Engleske vec HOLANDIJE! E pa odluci se ko dominira? Arsenal ( engleska uprava) ili Holandija ( ? )
Samo je jedna dominacija a to je Arsenal ali nisam dosao o tome da pricam na ovoj temi i nemoj da ides u offtopic i ne lazi sam sebe haha cuj spanija dominira hahahah
Dio Arsenala

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 11 okt 2010, 20:32

Hahahahahhaha, nije on glup, samo on se pravi glup i zajebaje clanove ovog foruma koji padaju na to.

Nepostojeci crveni? hahahah. Aj recemo da taj nije, ali ako to nije sta je onda ovo majku mu:

slika
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 11 okt 2010, 20:32

Dugo je trebalo da se duplikator pojavi, samo sada više nije navijač Arsenala nego Chelsea :D hehehe
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 11 okt 2010, 20:34

De Jong je nedavno imao i zescih startova pa nije dobio ni zuti a na ovoj utakmici je dobio zuti za taj faul sto je sasvim opravdana odluka. Nije tema svjetsko sta bi sa Primerom?
Dio Arsenala

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 11 okt 2010, 20:35

dobar ovaj Paja možeš se s njim zajebavat do sutra....
da te pitam Paja dali je preokret Barcelone protiv Arsenal u finalu LP osim sudačke pomoči(to se haman podrazumjeva) uzrokovan i Španskom urotom na čelu sa Almuniom :P
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 11 okt 2010, 20:35

Dominacija u cemu, molim te? U trofejima? Spanija je uzela SP, spanski teniser je No.1, spanac je pobjednik Toura, ...gdje su tu englezi...?
Arsenal ne dominira, bar sto se tice trofeja. Mislim da je to ocigledno. Sto bi rekao @harishp, pametnom dosta. Pa ti sad vidi.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

>Edgecator
Kontakt:

Post Postao/la >Edgecator » 11 okt 2010, 20:35

GunnerS je napisao/la:Dugo je trebalo da se duplikator pojavi, samo sada više nije navijač Arsenala nego Chelsea :D hehehe
Pobijedite nas,pa se javite!

Drogba dominira!
Blue is the colour, football is the game We're all together, and winning is our aim So cheer us on trough the sun and rain 'cause Chelsea, Chelsea is our name !

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 11 okt 2010, 20:36

Nail for Real je napisao/la:Dominacija u cemu, molim te? U trofejima? Spanija je uzela SP, spanski teniser je No.1, spanac je pobjednik Toura, ...gdje su tu englezi...?
Arsenal ne dominira, bar sto se tice trofeja. Mislim da je to ocigledno. Sto bi rekao @harishp, pametnom dosta. Pa ti sad vidi.
ahahahahahaha cuj spanski teniser broj 1 nemoj zezati de nam reci kako stoje spanski sahisti, curlingasi, biatlonci, desetobojci? hahahahaha
Dio Arsenala

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 11 okt 2010, 20:36

>Edgecator je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Dugo je trebalo da se duplikator pojavi, samo sada više nije navijač Arsenala nego Chelsea :D hehehe

Drogba dominira!
VAS ?! Ti ko i luda u upravi, samo ti Chelsea ?!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 11 okt 2010, 20:37

-Paja je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Dominacija u cemu, molim te? U trofejima? Spanija je uzela SP, spanski teniser je No.1, spanac je pobjednik Toura, ...gdje su tu englezi...?
ahahahahahaha cuj spanski teniser broj 1 nemoj zezati de nam reci kako stoje spanski sahisti, curlingasi, biatlonci, desetobojci? hahahahaha
vala su ti i sportovi u pm :lol:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

>Edgecator
Kontakt:

Post Postao/la >Edgecator » 11 okt 2010, 20:38

GunnerS je napisao/la:
>Edgecator je napisao/la:

Drogba dominira!
VAS ?! Ti ko i luda u upravi, samo ti Chelsea ?!
Znaš ti dobro šta sam ja želio reći,a dotada

Drogba dominira!
Blue is the colour, football is the game We're all together, and winning is our aim So cheer us on trough the sun and rain 'cause Chelsea, Chelsea is our name !

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 11 okt 2010, 20:38

malo li je jedan :)

Higuain dominira!
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 11 okt 2010, 20:39

-Paja je napisao/la:
Nista sada moj Brljo kad ostanes bez argumenata povuci se kao mali mis u rupu i ne raspravljaj se kad nemas argumente i kad si intelektualno inferioran.
Ne, naprotiv, za razliku od tebe ja sam superioran. Pricas mi nesto o cemu sam ja ranije govorio, i potvrdio si dio onoga sto sam ja rekao misleci kako si argumentirao u svoju korist. :lol:

Ali sta cu ti ja, ti si PAJA :lol:

Volim ovog lika, pogotovo je bolan kada ga ljudi malo treskaju a onda ne zna sta da kaze pa se okrece dominaciji :lol:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 11 okt 2010, 20:40

Neznam, pojasni... Pošto više neznam ko govori luda ili nova luda ?! :D

Ko će meni dominirati :D

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 11 okt 2010, 20:42

-Paja je napisao/la:De Jong je nedavno imao i zescih startova pa nije dobio ni zuti a na ovoj utakmici je dobio zuti za taj faul sto je sasvim opravdana odluka. Nije tema svjetsko sta bi sa Primerom?
Hahahahha, a i sam sudija Web kaze da ga je trebao iskljucit. Joj lika ovo nema...

btw. Ako ove sezone ijedan Engleski klub osvoji LP ja skacem sa zgrade stilom lasta, valjal?
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 11 okt 2010, 20:43

Brnjoo je napisao/la:
-Paja je napisao/la:
Nista sada moj Brljo kad ostanes bez argumenata povuci se kao mali mis u rupu i ne raspravljaj se kad nemas argumente i kad si intelektualno inferioran.
Ne, naprotiv, za razliku od tebe ja sam superioran. Pricas mi nesto o cemu sam ja ranije govorio, i potvrdio si dio onoga sto sam ja rekao misleci kako si argumentirao u svoju korist. :lol:

Ali sta cu ti ja, ti si PAJA :lol:

Volim ovog lika, pogotovo je bolan kada ga ljudi malo treskaju a onda ne zna sta da kaze pa se okrece dominaciji :lol:
Ti si Brljo po inteligenciji superioran u odnosu na vrapca, goluba, misa ili tako neku zivotinju mada ni to nije 100%. Toliko si superioran da ni ne znas o cemu si ranije govorio, treba ti sat vremena da smislis jednu recenicu u kojoj mislis da imas neki argument i na kraju pticiji mozak se opet provali.
Dio Arsenala

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 11 okt 2010, 20:45

Vidite ljudi, o ovome sam govorio. Paja je to :lol:

Njegovi postovi trebaju biti provokativni i smijesni za pojedine, no ja ne vidim da mu se neko smije. Jesi li i sa tim postom nesto pokusao :lol:

>Edgecator
Kontakt:

Post Postao/la >Edgecator » 11 okt 2010, 20:46

Portillo je napisao/la:
-Paja je napisao/la:De Jong je nedavno imao i zescih startova pa nije dobio ni zuti a na ovoj utakmici je dobio zuti za taj faul sto je sasvim opravdana odluka. Nije tema svjetsko sta bi sa Primerom?
Hahahahha, a i sam sudija Web kaze da ga je trebao iskljucit. Joj lika ovo nema...

btw. Ako ove sezone ijedan Engleski klub osvoji LP ja skacem sa zgrade stilom lasta, valjal?
Ove godine će Chelsea osvojiti ligu krenuli su superiorno i dominiraju!

Chelsea dominira!

Što Paja ne komentariše moje postove :lol:,nema argumenta dakako !

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 11 okt 2010, 20:47

@Edge, haj dosadjuj na drugoj temi, niko na tebe ne obraca paznju.

Nego momci, moze li ko da izbaci tabelu?

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 11 okt 2010, 20:48

Brnjoo je napisao/la:Vidite ljudi, o ovome sam govorio. Paja je to :lol:

Njegovi postovi trebaju biti provokativni i smijesni za pojedine, no ja ne vidim da mu se neko smije. Jesi li i sa tim postom nesto pokusao :lol:
Zasto pitas jesam li pokusao, ti si superioran skontaj moj Brljo. Cekaj prvo se vrati unazad i skontaj sta si govorio, nemoj da se zbunis ponovo.

Edgecator-tvoji postovi su na razini djeteta iz vrtica, lijepo je vidjeti da se trudis biti fanatican navijac Chelsija ali ne ide ti nisi to ti, pronadji se u nekoj aktivnosti kao npr. hranjenju patki u Miljacki tamo kod Akademije.
Dio Arsenala

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.