FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 03 okt 2018, 19:58

belosevic28 je napisao/la:@zdravlje, situacija na forumu nike mjerilo stanja na tribinama pasa moj. Ovdje imas par likova koji su redovni na tekmama.
Ja zadnje 2 nisam mogao (privatni problemi) ali generalno raja sa ovog foruma nije ona sa tribina. Imas momaka koji ni jednu je fulaju ali i onih koji skoro nikad ne idu.
Kako ti znas ko sa foruma ide ,a ko ne ide na utakmice?
To mozes znati jedino ako neko ovdje kaze da ide ili ne ide,ali mi se cini da je tvoja konstatacija izrecena samo na osnovu vlastite (tvoje) pretpostavke.

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 03 okt 2018, 19:58

Sabrina je seljanka, vidjeli ste po izjavama od neki dan. Ispod renomea kluba je da mu je ovakva spodoba na čelu.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 okt 2018, 19:59

Beton je napisao/la:Sabrina je seljanka, vidjeli ste po izjavama od neki dan. Ispod renomea kluba je da mu je ovakva spodoba na čelu.
:thumbup:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 03 okt 2018, 20:01

@samozdravlje. Ja sam u pozitivnom smislu napisao ovo u vezi uprave. :D Da je to dobro što smo mi pitari uvijek realni (većina nas) i da nema veze što smo trenutno prvi na tabeli.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 okt 2018, 20:02

Beton je napisao/la:Sabrina je seljanka, vidjeli ste po izjavama od neki dan. Ispod renomea kluba je da mu je ovakva spodoba na čelu.
Uprava nema pogrešnih poteza trenutno...ništa pogrešno nije rekla

zašto pokušavate unijeti nekakvu sumnju kad smo prvi u ligi, u četvrtfinalu u kupu i izgledamo najozbiljnije kao kolektiv, SVE IDE PO PLANU!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 okt 2018, 20:03

U Orašju je domaći tim odmjerio snage sa Sarajevom, a gosti koji su bili veliki favorit slavili su sa visokih 11:2, čime su istakli kandidaturu za osvajanje ovog trofeja.

Strijelci za bordo nogometaše bili su Salko Nargalić (3), Haris Konjalić (2), Arnes Junuzović (2), a po jednom su se u strijelce upisali Amar Jašarević, Muhamed Šabić, Đani Salčin i Adin-Asim Sojkić.

:D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 03 okt 2018, 20:06

DenchiNL je napisao/la:

zašto pokušavate unijeti nekakvu sumnju kad smo prvi u ligi, u četvrtfinalu u kupu i izgledamo najozbiljnije kao kolektiv, SVE IDE PO PLANU!
Kako nije rekla, bavi se seljačkim politikama o kojima pojma nema. Ona iz Siminog Hana, nikad u životu za Sarajevo nije navijala dok je nisu postavili na čelo kluba, ali pametnica naša sve zna. Pa stvari u posljednje vrijeme dolaze na svoje mjesto, to je tačno, ali u isto vrijeme se dešava i obimno zapošljavanje da tako kažem uhljebljivanje njenih pristalica i prijatelja u klub. Misliš da nam se to neće obiti o glavu?

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 03 okt 2018, 20:07

miky_hz je napisao/la:Dobar Dzafic od 4 penala 3 strane je potrefio.
Isto kao Pavlović :urnebes:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 okt 2018, 20:10

zagorski je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:@zdravlje, situacija na forumu nike mjerilo stanja na tribinama pasa moj. Ovdje imas par likova koji su redovni na tekmama.
Ja zadnje 2 nisam mogao (privatni problemi) ali generalno raja sa ovog foruma nije ona sa tribina. Imas momaka koji ni jednu je fulaju ali i onih koji skoro nikad ne idu.
To mozes znati jedino ako neko ovdje kaze da ide ili ne ide,ali mi se cini da je tvoja konstatacija izrecena samo na osnovu vlastite (tvoje) pretpostavke.
Dosta raje znam i komuniciram s njima na fb, zatim vidis koliko raje trazi stream ili prenos itd itd. Nisam nikoga prozvao samo kazem da forum nije sliaka stanja tribine.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 03 okt 2018, 20:11

Cek, ako ljudi iz uprave pokazuju napredak, mi ih i dalje trebamo pljuvati zbog gresaka u pocetku? Ocigledno uce iz gresaka i to treba pozdraviti, napokon klub ima jasnu viziju i cilj...

Ne treba zaboraviti sta je sve bilo, ali pljuvat ih i dalje zbog toga?? Daj ti Bosnji samo da mijenja nesto, ne daj Boze nekog da istrpi i da pusti da radi svoj posao :puke:
1946~

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 okt 2018, 20:16

Esport je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Dobar Dzafic od 4 penala 3 strane je potrefio.
Isto kao Pavlović :urnebes:
Pavlović u karijeri nije tri puta stranu potrefio. :urnebes:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 okt 2018, 20:16

Beton je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:

Kako nije rekla, bavi se seljačkim politikama o kojima pojma nema. Ona iz Siminog Hana, nikad u životu za Sarajevo nije navijala dok je nisu postavili na čelo kluba, ali pametnica naša sve zna. Pa stvari u posljednje vrijeme dolaze na svoje mjesto, to je tačno, ali u isto vrijeme se dešava i obimno zapošljavanje da tako kažem uhljebljivanje njenih pristalica i prijatelja u klub. Misliš da nam se to neće obiti o glavu?
"njenih pristalica i prijatelja u klub" - a šta treba svog neprijatelja zaposlit? jesi li ikad ikoga zaposlio u životu? koga bi ti prije zaposlio? nekog koga poznaješ ili nekog koga ne poznaješ? primila par ljudi jer je otišlo isto tako par ljudi i to na nebitne pozicije u velikoj slici, da vode socijalne mreže i svakodnevno updateiranje...zašto je bitno gdje je rođena? jel to piše na trofeju nekom kad osvojiš isti? seljačina možeš biti i u Vjećnici da si se rodio...
bože iskompleksirane raje, e volio bih te vidjet da tvojoj ženi tako neko serenda, šta će ona vidi je vaka-naka....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 03 okt 2018, 20:20

belosevic28 je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
Dosta raje znam i komuniciram s njima na fb, zatim vidis koliko raje trazi stream ili prenos itd itd. Nisam nikoga prozvao samo kazem da forum nije sliaka stanja tribine.
Pa u dobroj mjeri nije,mada i na tribinama se cuje svakakvih "misljenja" kao i na forumu.
Sad protiv Sirokog na zapadu dvojica likova,jedan psuje Husrefu ovaj drugi ga brani i zamalo zabelajise.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 okt 2018, 20:21

ThrillerHz je napisao/la:Cek, ako ljudi iz uprave pokazuju napredak, mi ih i dalje trebamo pljuvati zbog gresaka u pocetku? Ocigledno uce iz gresaka i to treba pozdraviti, napokon klub ima jasnu viziju i cilj...

Ne treba zaboraviti sta je sve bilo, ali pljuvat ih i dalje zbog toga?? Daj ti Bosnji samo da mijenja nesto, ne daj Boze nekog da istrpi i da pusti da radi svoj posao :puke:
tačno tako , pamti i prati, ni više ni manje...
ali jok ova da se zove Heidi Kraftmann svi bi balili kako smo ko njemačka a administracija ko u volkswagenu....
a možda i ne bi golemi su kompleksi patrijarhalnog bošnje

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 okt 2018, 20:22

zagorski je napisao/la: Pa u dobroj mjeri nije,mada i na tribinama se cuje svakakvih "misljenja" kao i na forumu.
Sad protiv Sirokog na zapadu dvojica likova,jedan psuje Husrefu ovaj drugi ga brani i zamalo zabelajise.
Protiv Širokog iznad mene lik koji pljuje Pidru 90 minuta i govori kako bi Bekić bolje postupio. Fakat ima svega. :lol:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 03 okt 2018, 20:23

Cestitke Husrefu i igracima, idemo uzeti ovaj Kup aBd, samo lagano. Danas je to ocekivano tesko bilo sa kombinovanim sastavom, ali ipak smo prosli na penale konacno, jer ti penali su nam bas velika boljka. Raduju me i intervencije na penalima ovog Dzafica, za razliku od onog Pavlovica koji je bio koma na istim. E sad pobjeda koja moze biti i te kako vrijedna, a i vrijeme je da tamo u ligi napokon trijumfujemo. Nadam se da cemo tamo u velikom broju, uvijek sve bude ok, blizu gostovanje, pa da vidimo sada koliko volimo Sarajevo, ili ce opet forumi i fb biti puni navijaca.

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 03 okt 2018, 20:33

DenchiNL je napisao/la:
"njenih pristalica i prijatelja u klub" - a šta treba svog neprijatelja zaposlit? jesi li ikad ikoga zaposlio u životu? koga bi ti prije zaposlio? nekog koga poznaješ ili nekog koga ne poznaješ? primila par ljudi jer je otišlo isto tako par ljudi i to na nebitne pozicije u velikoj slici, da vode socijalne mreže i svakodnevno updateiranje...zašto je bitno gdje je rođena? jel to piše na trofeju nekom kad osvojiš isti? seljačina možeš biti i u Vjećnici da si se rodio...
bože iskompleksirane raje, e volio bih te vidjet da tvojoj ženi tako neko serenda, šta će ona vidi je vaka-naka....
Znaci ako odobravas njen postupak zapošljavanja prijateljica da joj ne bi ko radio o glavi onda ti je sasvim ok i kad to političke stranke rade? Nije bitno gdje je rođena koliko je bitno što je ona prolazna pojava u ovom klubu, nije došla ni iz kakve ljubavi, niti je znala šta je FK Sarajevo do dolaska u klub. A da je seljanka kažem zbog izjava i to je sigurno tačno. Nema se ona šta po medijima baviti trivijalnim stvari poput onih koji dio grada navija za koji klub. To možemo mi forumski štakori, a ne direktorica jednog većeg kluba. Ja svojoj ženi dovoljno serendam, ne mora niko drugi. :mrgreen:

Kad osvojimo trofej pružit ću joj ruku, za ovo u posljednje dvije godine do unazad dva mjeseca je samo mogu pljunuti jer nije bilo ničeg pozitivnog niti vrijednog pomena.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 okt 2018, 20:44

slika
:zviz:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 okt 2018, 20:45

Šta ćeš je pljuvati, gledaj što glatko idu transakcije. To ide kako treba, jer nam se može.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 okt 2018, 20:46

Beton je napisao/la: za ovo u posljednje dvije godine do unazad dva mjeseca je samo mogu pljunuti jer nije bilo ničeg pozitivnog niti vrijednog pomena.
ja sam tebi postavio direktno pitanje šta bi ti uradio da ti zapošljavaš? tvoje preskakanje je jasan odgovor, šta ti imaš njoj pružat ruku za sportski uspjeh? valjda ćeš pružiti igračima i struci? malo je reći da lupaš lončiće...

bitno je reći da je seljanka, eto ovi prije nje su šta? akademski građani? LOPOVI??? LAŽOVI??? ali je ok jer su muškarci i lijepo izgledaju u sakoima boje birtijskog stolnjaka?

koji je bolji direktor od nje bio? molim te navedi tog betmena? žestoka je konkurencija baš, al baš

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordobijelisampion, Hajdeee, napoleon72 i 39 gostiju.