PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
hej svinjski sarajv'o ti brani da bude sve ko lani, na naš qrac stani i ostani 

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- svrakino1921
- Kontakt:
Jest im godra sto su prosli u kupu

sviunapad1010 je napisao/la:Provuče se manji sarajevski klub dalje. Jedva protiv Bajre rudara.

Ti si moj najbolji drug!
Tuzla do Tokija!
💩💩
Ma je.es kup, to je sporedno takmicenje. Niko u kupu ne zapinje a igra se sa rezervama.svrakino1921 je napisao/la:Jest im godra sto su prosli u kupu![]()

- svrakino1921
- Kontakt:
Tako jefks74 je napisao/la:Ma je.es kup, to je sporedno takmicenje. Niko u kupu ne zapinje a igra se sa rezervama.svrakino1921 je napisao/la:Jest im godra sto su prosli u kupu![]()
To je odlika velikih klubova
A šta je problem uzeti nečiju ličnu i uslikati, podvaliti pod svoju?Virtu4l je napisao/la:
Hajde ovako ćemo, nas trojica nekome neutralnom pošaljemo sliku pasoša ili lične karte, i kome u dokumentu ne bude prebivalište i mjesto rođenja Sarajevo, čitav forum mu se nayebe mamice, može?
Da vas vidim.
Vidi se da nisi inteligentan.
Zanimljiva vijest stiže iz sjedišta Međunarodne nogometne federacije. Naime, kako saznaje ****.ba, FIFA je usvojila tužbu Slavka Petrovića protiv Fudbalskog kluba Željezničar na iznos od 39.000 KM sa kamatama.
Rok za isplatu je 30 dana od danas. Tužba je podnijeta nakon što je sarajevski klub otpustio Petrovića, koji je prethodno uputio poziv za mirno rješenje spora.
Međutim, na njegov prijedlog sarajevski klub se oglušio, nakon čega je posljednju riječ dala krovna svjetska kuća fudbala
Duguj Zeljo, boli te qurac !!!
Rok za isplatu je 30 dana od danas. Tužba je podnijeta nakon što je sarajevski klub otpustio Petrovića, koji je prethodno uputio poziv za mirno rješenje spora.
Međutim, na njegov prijedlog sarajevski klub se oglušio, nakon čega je posljednju riječ dala krovna svjetska kuća fudbala
MA NI MILIMETAR!!!
Testo je napisao/la:hej svinjski sarajv'o ti brani da bude sve ko lani, na naš qrac stani i ostani

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Šta je Misketu isprositi od glupana 39 milja
Gdje je Hadzija tu su i kamate.Zip je napisao/la:Zanimljiva vijest stiže iz sjedišta Međunarodne nogometne federacije. Naime, kako saznaje ****.ba, FIFA je usvojila tužbu Slavka Petrovića protiv Fudbalskog kluba Željezničar na iznos od 39.000 KM sa kamatama.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma boli te k Misle. Ovo se FIFA zajebala, Salko treba njima platiti 40 000KM.
Zar seljo ne zaradjuje na ovim raskidima. Tako su strumfovi pisali.

SVE IDE PO PLANU!!!Zip je napisao/la:Zanimljiva vijest stiže iz sjedišta Međunarodne nogometne federacije. Naime, kako saznaje ****.ba, FIFA je usvojila tužbu Slavka Petrovića protiv Fudbalskog kluba Željezničar na iznos od 39.000 KM sa kamatama.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Joj tonBe jesi ti glup.Beton je napisao/la:A šta je problem uzeti nečiju ličnu i uslikati, podvaliti pod svoju?Virtu4l je napisao/la:
Hajde ovako ćemo, nas trojica nekome neutralnom pošaljemo sliku pasoša ili lične karte, i kome u dokumentu ne bude prebivalište i mjesto rođenja Sarajevo, čitav forum mu se nayebe mamice, može?
Da vas vidim.
Pa na njegovoj ličnoj piše Virtu4l i kanta na slici.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Zašto bi to radio? Stidiš se Novog Pazara?Beton je napisao/la:A šta je problem uzeti nečiju ličnu i uslikati, podvaliti pod svoju?Virtu4l je napisao/la:
Da vas vidim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Puna ili prazna?SarajevoJeBordo je napisao/la:Joj tonBe jesi ti glup.Beton je napisao/la:A šta je problem uzeti nečiju ličnu i uslikati, podvaliti pod svoju?Virtu4l je napisao/la:
Da vas vidim.
Pa na njegovoj ličnoj piše Virtu4l i kanta na slici.
Zašto da se iko stidi porijekla? Nije sramota biti PazaracVirtu4l je napisao/la:Zašto bi to radio? Stidiš se Novog Pazara?Beton je napisao/la:A šta je problem uzeti nečiju ličnu i uslikati, podvaliti pod svoju?Virtu4l je napisao/la:
Da vas vidim.
Ode Slobodanka

Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.