Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma kontam ja..samo mi upade 50 postoSamozdravlje je napisao/la:Moguce prijatelju , ali ako odemo sa 2 boda prednosti pred pauzu i osvjezeni docekamo nastavak bilo bi sjajno.Lazni znaju kako se radi posao. Zivi bili pa vidjeli.Tesko mogu objasniti sto to mislim(jednostavno tako me fura)Dadox je napisao/la: Pretjera ga ti sa tih 50 posto titule
Evo i Lazni prosli neka su. Igrat ce 29 utakmica . Volio bih njih za protivnika .
Jesu li se valjali dok su se izvodil penaliHistoricar je napisao/la:Žižović ispo na penale![]()
@MortemHz , @skoroalen e ovdje se krije odgovor zasto nedostaje jos 1,5/2 hiljade pitara. Posvadjani ste. Odgovoriti ko je kriv je kao odgovoriti"sta je starije kokos ili jaje". Nadati se da ce uprava jos poboljsati rad i da ce ekipa(Hadzic,SS i fudbaleri) nastaviti i aBd osvojiti titulu . To bi moglo vratiti mnoge , nazalost pojedinci ce tesko uskoro na Kosevo.Da se razumijemo stvarno ne znam ko je kriv vise(Bogom se kunem da Vas sve postujem,bez razlike).Ebem mu internet ,u moje vrijeme nije bilo mogucnosti grupasenja navijaca. Zao mi sto se svi ne mozemo radovati TABELI,a da nema prepucavanja.Evander je napisao/la:To sto smo prvi, amnestira sva srranja koja su uradili, lazi koje su rekli i katastrofalne poteze koje su cinili?Memara je napisao/la:Prvi na tabeli ali i dalje se pljuje po upravipitarluk
Dobro jarane(ako se ne ljutis)@Dadox evo 20 % .OK.Dadox je napisao/la:Ma kontam ja..samo mi upade 50 postoSamozdravlje je napisao/la:Moguce prijatelju , ali ako odemo sa 2 boda prednosti pred pauzu i osvjezeni docekamo nastavak bilo bi sjajno.Lazni znaju kako se radi posao. Zivi bili pa vidjeli.Tesko mogu objasniti sto to mislim(jednostavno tako me fura)Dadox je napisao/la: Pretjera ga ti sa tih 50 posto titule
Evo i Lazni prosli neka su. Igrat ce 29 utakmica . Volio bih njih za protivnika ...neko bi Reko jos 5 kola do kraja hahaha
Javlja ti se autor tih rijeci .Reci cu jos nesto ,sto ce drugi citirati.POMIRENJE NAVIJACA BI BILO VISE OD TITULE.zagorski je napisao/la:Treba samo biti realan,ako je nesto za kritike kritikovati,a ako je za pohvale pohvaliti.
To sto smo prvi je super stvar,sa te strane smo svi zadovoljni,ali ima jos puno aspekata u klubu gdje treba da se vidi pomak i napredak,a puno je i stvari koje su za kritike,medutim kako neko rece bolje je sada puno ne talasati,mada ce u slucaju ne daj Boze neke serije losih rezultata itekako da se zatalasatakvi smo.
O ovom pricam. Ne poznajem lik i djela ni jedog od ovih Pitara.MortemHz je napisao/la:O kakvom pomirenju pričaš?
Dobro onda se izvinjavam , ako sam masio .Informisaniji si i edukativniji i bolje razumijes danasnjicu.Slicno mislim,ali kontam da je boljitak na vidiku(Akademija prije svega, nebitno kako se krenulo u to) i bilo bi bolje da svi poguramo. Apsolutno sto je za kritiku kritikovati. Morao bih malo smanjiti dozivljaje i malo usporiti , previse sam se zadao za svoje godine.skoroalen je napisao/la:@Samozdravlje ma nije to svađa navijača. Ja se recimo u potpunosti slažem s Evanderom i nikako ne podržavam ni Sabrinu ni ostale uhljebe. Dobrih poteza imaju, al i dalje su ti potezi u sjeni većine katastrofalnih. Niko ne dolazi na stadion zbog njih, nit ko izbjegava utakmice zbog njih. Evo, da su nam sad u klubu Hadžibegić, Sušić, Vahidin Musemić itd, sumnjam da bi posjeta bila išta bolja. Jok, nama treba neki veliki rezultat, nešta da privučemo pažnju onih koji su se udaljili od stadiona. Prvo mjesto očito nije dovoljno, treba nam pobjeda na derbiju, na Pecari, tako neki rezultat koji nije svakodnevnica. Da smo uzeli Čelika u Zenici, sad bismo imali više ljudi na utakmicama, jer bi raja vidjela da smo uradili nešta što godinama nismo (ne računajući prošlu sezonu, ni ja je ne računam kako su užasni bili). Ovako, mnogi će reći "pa prvi smo dok ima terena, i lani je ovako bilo, sad će blato, sad ćemo kiksat svakako..." i ostalo. Kad takvim navijačima pokažemo da nije sve isto, udvostručit će se posjeta.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Hajdeee, napoleon72 i 38 gostiju.