aha, ni ti ne vjerujes u to... jasno je da vecina stoje iza misketa, odovica i uprave... ostalo se mora popraviti, jasno...Beton je napisao/la:Pa mi barem imamo hrabrosti prozvati svakoga od uprave, Husrefa do čistačice jer kod nas nema nedodirljivih za razliku od vas koji se možete podijeliti u par kategorija, oni koji cuclaju Amaru Osimu, Odi, Ivici Osimu, Misketu itd. I svakome je jedna od tih ličnosti nedodirljiva.grbavicka je napisao/la:treba imati muda i doci na ovu kad ti je tim dotako dno rezultataSarajevoJeBordo je napisao/la:Da mi je imat debelu kožu na obrazu ko štrumfete s ovog pdfa, oni se ko biva javljaju, raspravljaju, ko i podyebavali bi ovih dana nekog...![]()
![]()
uostalom koliko se vas javlja kad ste u krizi ili yebajete mater svima u klubu od cistacice do tana
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
45515
- MocMahale444
Sta se ovaj babin iz V.K javlja.
Idi dnz te ceka.
Znaci danas se koljemo zesce.
Idi dnz te ceka.
Znaci danas se koljemo zesce.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
aha, ni ti ne vjerujes u to... jasno je da vecina stoje iza misketa, odovica i uprave... ostalo se mora popraviti, jasno...[/quote]grbavicka je napisao/la:Pa mi barem imamo hrabrosti prozvati svakoga od uprave, Husrefa do čistačice jer kod nas nema nedodirljivih za razliku od vas koji se možete podijeliti u par kategorija, oni koji cuclaju Amaru Osimu, Odi, Ivici Osimu, Misketu itd. I svakome je jedna od tih ličnosti nedodirljiva.Beton je napisao/la:treba imati muda i doci na ovu kad ti je tim dotako dno rezultatagrbavicka je napisao/la:![]()
uostalom koliko se vas javlja kad ste u krizi ili yebajete mater svima u klubu od cistacice do tana
Mislim da i ti ne vjerujes u to.
Bolan poklat cete se medjusobno, nastavite li ovako.
Smirite se malo opet ce mrtva glava pasti zbog borbe za vlast!
https://ibb.co/nx6rrz
Zadnja izmjena: SNSa, dana/u 03 okt 2018, 16:13, ukupno mijenjano 2 puta.
a ovaj kojeg si citirao je rodjeni sarajlija i manijakosobaodpovjerenja je napisao/la:Haj da je pitar. Nego sila nebeska iz sarajeva koja je i hz. Kriza identiteta.Virtu4l je napisao/la:Ugasi i zamrzne.![]()
Dame i gospodo, pitarska pamet. Uživajte.

Pa Manijak može biti jer da bi bio Manijak moraš biti Sandžaklija, a on taj kriterij ispunjava. Sarajlija ne može biti ni za hiljadu godina jer kod ovog lika je ta seljačka čehra baš izražena. Vidi se da posjeduje tu cobansku DNK.bihuzur je napisao/la:a ovaj kojeg si citirao je rodjeni sarajlija i manijakosobaodpovjerenja je napisao/la:Haj da je pitar. Nego sila nebeska iz sarajeva koja je i hz. Kriza identiteta.Virtu4l je napisao/la:Ugasi i zamrzne.![]()
Dame i gospodo, pitarska pamet. Uživajte.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
https://www.radios.arajevo.ba/vijesti/r ... ida/314426

Fukare standardno ne idu na gostovanja
Gje se mogu izvrsit uplate za prevoz, ako platim na grbavici mogul ici s hordama i obratnoVučićev zastupnik: Horde zla, Manijaci i Robijaši stižu na skup Pravda za Davida

"Postoje ozbiljne indicije da nekoliko navijačkih grupa iz Federacije BiH, prije svih navijači sarajevskih klubova Sarajeva i Željezničara - "Horde zla" i "Manijaci" - ali "Robijaši", navijači zeničkog Čelika, planiraju planiraju put ka Banjoj Luci. Čak se objelodanilo i mjesto gdje će navijači dobiti dnevnice po principu 'ko je luđi, ko je spreman da napravi veći incident, taj će dobiti veću dnevnicu'", rekao je Đukanović, pozivajući se na izjavu Dragana Lukača.
Ovi srbi nisu normalni Allaha mi.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Dobri su oni ikako(nije im ni zamjerit), ko ih vodiavenija je napisao/la:"Postoje ozbiljne indicije da nekoliko navijačkih grupa iz Federacije BiH, prije svih navijači sarajevskih klubova Sarajeva i Željezničara - "Horde zla" i "Manijaci" - ali "Robijaši", navijači zeničkog Čelika, planiraju planiraju put ka Banjoj Luci. Čak se objelodanilo i mjesto gdje će navijači dobiti dnevnice po principu 'ko je luđi, ko je spreman da napravi veći incident, taj će dobiti veću dnevnicu'", rekao je Đukanović, pozivajući se na izjavu Dragana Lukača.

Hajde ovako ćemo, nas trojica nekome neutralnom pošaljemo sliku pasoša ili lične karte, i kome u dokumentu ne bude prebivalište i mjesto rođenja Sarajevo, čitav forum mu se nayebe mamice, može?Beton je napisao/la:Pa Manijak može biti jer da bi bio Manijak moraš biti Sandžaklija, a on taj kriterij ispunjava. Sarajlija ne može biti ni za hiljadu godina jer kod ovog lika je ta seljačka čehra baš izražena. Vidi se da posjeduje tu cobansku DNK.bihuzur je napisao/la:a ovaj kojeg si citirao je rodjeni sarajlija i manijakosobaodpovjerenja je napisao/la: Haj da je pitar. Nego sila nebeska iz sarajeva koja je i hz. Kriza identiteta.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da vas vidim.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- rekao je kapiten Željezničara Krpić"smatram kako sve ide po planu"

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Evo ja sam odmah ZA! 5 na 5 odmah! Pasose na pokaz! 

-
- Kontakt:
Provuče se manji sarajevski klub dalje. Jedva protiv Bajre rudara.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
I kup je trofej. A ja kome ja pričam 

Dan poslije...tale07 je napisao/la:https://www.radios.arajevo.ba/vijesti/r ... ida/314426
Gje se mogu izvrsit uplate za prevoz, ako platim na grbavici mogul ici s hordama i obratnoVučićev zastupnik: Horde zla, Manijaci i Robijaši stižu na skup Pravda za Davida
Robijasi nisu smjeli krenuti,Mi isli u Tesanj na gostovanje i pravili im sacekusu,opet izbjegavaju kretanje iz Zenice..RAja je najjaca

!
Onima koji istih imaju najviše.Stroj1946 je napisao/la:I kup je trofej. A ja kome ja pričam

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Šta bi tek ovaj TOŠK uradio na Grbavici. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
kako Krpa reče "sve ide po planu"sviunapad1010 je napisao/la:Provuče se manji sarajevski klub dalje. Jedva protiv Bajre rudara.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Ili kosevu...skoroalen je napisao/la:Šta bi tek ovaj TOŠK uradio na Grbavici.
Srdjan Stanic pitarski ker
slušajte kapitena i lijepog hadžiju kerovi!!!osobaodpovjerenja je napisao/la:Ili kosevu...skoroalen je napisao/la:Šta bi tek ovaj TOŠK uradio na Grbavici.
SVE IDE PO PLANU!!!

- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.