U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Teško ćemo protiv Portugala bez našeg stuba odbrane Mateja Rodina
Hvala Vinku na Rodinu.Drape je napisao/la:Rodin, Todorovic i Civic prepusteni A timu.
Panika u Irskom stručnom timu. RODIN IGRAjasmin10 je napisao/la:Hvala Vinku na Rodinu.Drape je napisao/la:Rodin, Todorovic i Civic prepusteni A timu.

Pa kad već ne igra u Želji mora negdje.Esport je napisao/la:Panika u Irskom stručnom timu. RODIN IGRAjasmin10 je napisao/la:Hvala Vinku na Rodinu.Drape je napisao/la:Rodin, Todorovic i Civic prepusteni A timu.
Ne razumijem pozivanje Turkesa, pa već su mu 22 godine. Još dvije utakmice u ovom ciklusu imamo i poslije toga nema pravo nastupa, neshvatljivo.
jos jednu utakmicu imamo u ovom ciklusu, pa baraz i evropsko, nije dzabaBeton je napisao/la:Ne razumijem pozivanje Turkesa, pa već su mu 22 godine. Još dvije utakmice u ovom ciklusu imamo i poslije toga nema pravo nastupa, neshvatljivo.
Zarathustra
Pa hoće li 96. sa 23 godine imati pravo nastupa na EP?Moggi je napisao/la:jos jednu utakmicu imamo u ovom ciklusu, pa baraz i evropsko, nije dzabaBeton je napisao/la:Ne razumijem pozivanje Turkesa, pa već su mu 22 godine. Još dvije utakmice u ovom ciklusu imamo i poslije toga nema pravo nastupa, neshvatljivo.
Da.Beton je napisao/la:Pa hoće li 96. sa 23 godine imati pravo nastupa na EP?Moggi je napisao/la:jos jednu utakmicu imamo u ovom ciklusu, pa baraz i evropsko, nije dzabaBeton je napisao/la:Ne razumijem pozivanje Turkesa, pa već su mu 22 godine. Još dvije utakmice u ovom ciklusu imamo i poslije toga nema pravo nastupa, neshvatljivo.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Vinko menadJerski nije pozvao Rodina. Sramota.
Selektor Zoran Erbez za ove kvalifikacije računa na sljedeće igrače:
Nikola Četković (Željezničar), Amar Dedić (Red Bull Salzburg, Austrija), Belmin Bobarić (Maribor, Slovenija), Faruk Duraković (Željezničar), David Pisar (Crvena Zvezda, Srbija), Amar Drina (Željezničar), Andrija Drljo (Široki Brijeg), Aleksa Radmilović (Vojvodina, Srbija), Sergej Vitonji (Partizan, Srbija), Hamza Gasal (Željezničar), Ajdin Jusupović (Radnik), Petar Zovko (Sampdoria, Italija), Patrik Bošnjak (Zrinjski), Elmedin Kečanović (Sarajevo), Mihajlo Živković (Sarajevo), Alden Šuvalija (Sarajevo), Bakir Hukić (Sloboda), Nemanja Jović (Partizan, Srbija), Omar Beća (Željezničar), Samir Mujkanović (Sturm Graz, Austrija).
Najviše omladinaca iz Željezničara, golem si!!!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Sljedeća u21 ima solidan potencijal i uz možda neku slabiju grupu bi mogli i proci. Odbrana i vezni red su dosta dobri kao i napad gdje imamo Demirovica, Mulahusejnovica i Mujagica, dok ce najvise skripati na krilnim pozicijama gdje ce Marinović morati nesto improvizovati.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Slabije sad pratim ove omladinske selekcije i nisam pretjerano upoznat s kvalitetom ove djece. Sad za vikend sam pogledao kadete Slobode i Zelje i mogu reci da tu nije bilo nekog kvaliteta. Opet ne znam koliko se na osnovu jedne utakmice mogu donositi nekakvi sudovi (bar sto se tice ove Zeljine djece, a Slobodinu sam gledao vise puta). Ovaj Hukic iz Slobode nema veze o zivotu i nema sanse da se moze nositi sa iole kvalitetnim evropskim ekipama. Od ovih Zeljinih sam zapazio jedino njihovog kapitena (Durakovic) i taj momak definitivno ima kvalitet, a od ostalih se niko nije nesto posebno istakao. Nadam se da ce bar ovi iz dijaspore biti dobri.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Gasal je fin talenat također, za ostale nisam siguran.kobe24 je napisao/la:Slabije sad pratim ove omladinske selekcije i nisam pretjerano upoznat s kvalitetom ove djece. Sad za vikend sam pogledao kadete Slobode i Zelje i mogu reci da tu nije bilo nekog kvaliteta. Opet ne znam koliko se na osnovu jedne utakmice mogu donositi nekakvi sudovi (bar sto se tice ove Zeljine djece, a Slobodinu sam gledao vise puta). Ovaj Hukic iz Slobode nema veze o zivotu i nema sanse da se moze nositi sa iole kvalitetnim evropskim ekipama. Od ovih Zeljinih sam zapazio jedino njihovog kapitena (Durakovic) i taj momak definitivno ima kvalitet, a od ostalih se niko nije nesto posebno istakao. Nadam se da ce bar ovi iz dijaspore biti dobri.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
"Slaven Musa je na svoj popis uvrstio sljedeće igrače:
Jasmin Kršić (Željezničar), Adnan Kanurić (Stoke City, Engleska), Eldar Šehić (Željezničar), Faris Zubanović (Željezničar), Đani Salčin (Sarajevo), Dženan Osmanović (Željezničar), Adis Mujkić (Catania, Italija), Nemanja Vještica (Partizan, Srbija), Milan Šikanjić (Borac), Mateo Božić (Hajduk Split, Hrvatska), Miralem Ramić (Hertha, Njemačka), Marko Brkić (Zvijezda 09), Igor Savić (Zrinjski), Haris Kotarević (Dordrecht, Holandija), Jusuf Gazibegović (Liefering, Austrija), Milan Savić (Mechelen, Belgija), Stefan Santrač (Grafičar, Srbija), Emir Sejdović (Frankfurt, Njemačka), Enio Zilić (Željezničar), Ajdin Hasić (Dinamo Zagreb, Hrvatska).
Juniori će se okupiti 4. oktobra u hotelu „Terme“ na Ilidži, a polazak za Republiku Irsku planiran je za 8.10.
U prvom kolu 10.10. u 16:00 sati izabranici Slavena Muse će se sastati sa Irskom, dok će 13. ovog mjeseca u 20:00 sati odigrati meč sa Holandijom. Protivnik bh. juniorima u trećem kolu 16.10. u 14:00 biće Farska Ostrva."
sta bi sa onim saketovim švicarcem
Jasmin Kršić (Željezničar), Adnan Kanurić (Stoke City, Engleska), Eldar Šehić (Željezničar), Faris Zubanović (Željezničar), Đani Salčin (Sarajevo), Dženan Osmanović (Željezničar), Adis Mujkić (Catania, Italija), Nemanja Vještica (Partizan, Srbija), Milan Šikanjić (Borac), Mateo Božić (Hajduk Split, Hrvatska), Miralem Ramić (Hertha, Njemačka), Marko Brkić (Zvijezda 09), Igor Savić (Zrinjski), Haris Kotarević (Dordrecht, Holandija), Jusuf Gazibegović (Liefering, Austrija), Milan Savić (Mechelen, Belgija), Stefan Santrač (Grafičar, Srbija), Emir Sejdović (Frankfurt, Njemačka), Enio Zilić (Željezničar), Ajdin Hasić (Dinamo Zagreb, Hrvatska).
Juniori će se okupiti 4. oktobra u hotelu „Terme“ na Ilidži, a polazak za Republiku Irsku planiran je za 8.10.
U prvom kolu 10.10. u 16:00 sati izabranici Slavena Muse će se sastati sa Irskom, dok će 13. ovog mjeseca u 20:00 sati odigrati meč sa Holandijom. Protivnik bh. juniorima u trećem kolu 16.10. u 14:00 biće Farska Ostrva."
sta bi sa onim saketovim švicarcem
Zarathustra
AKADEMIJA
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
jel bio do ovog ljeta talenatRokoko87 je napisao/la: Gasal je fin talenat također, za ostale nisam siguran.

Zarathustra
Jeste, zato je i došao.Moggi je napisao/la:jel bio do ovog ljeta talenatRokoko87 je napisao/la: Gasal je fin talenat također, za ostale nisam siguran.

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Znal ko sta se desava sa Malika Memiševića nit igra u Werderu nit je pozvan u reprezentaciju a nisam nigdje procitao da je povreda?
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Onaj forumas sto nam je donosio provjerene informacije o njemu je nedavno ovdje napisao da je operisao rame nekad u avgustu i da ce oporavak cini mi se trajati tri mjeseca.DevilsAdvocate je napisao/la:Znal ko sta se desava sa Malika Memiševića nit igra u Werderu nit je pozvan u reprezentaciju a nisam nigdje procitao da je povreda?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Trenutno korisnika/ca: fukara87, Goalgetter, Google [Bot], Google Adsense [Bot], jasmin10, Zglavkar i 43 gosta.