PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Da ponovim ono sa naše teme, nabijem ja hadžiju na ćunu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jbg. znaci dobija SDA izboreVirtu4l je napisao/la:Osvajamo titulu. Citirajte me 25.05.2019.

Virtu4l je napisao/la:Da ponovim ono sa naše teme, nabijem ja hadžiju na ćunu.

Smijes na slabijeg od sebe hajd na kapitena.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- svrakino1921
- Kontakt:
Pao je mit o obadvojiciSariel1987 je napisao/la:znaci bukvalno morate birat izmedju osima i misketa???
i koga birate??
Pa moramo trazit treceg
A lijepo smo im govorili jos prije par mjeseci, Zula kad je cuo da Miske pravi azil za kerove 2 km oko grbavice, okreno se Amawu, na iftaru u hotelu Malak se taktika razradila, svlacionica poremetila i juris opozicijojoker90 je napisao/la:NK Zeljeznicar - prcija jednog covjeka! Postali su sve ono za sta su prdili da zeljkan ne moze nikad postati. 51-49
![]()
![]()
51-49 hahahhahaha
Al neda se nas hadzija lijepi, a i ko bi digo sidro, kad je dobio klub za par psecijih pasteta
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
- Kontakt:
znaci oba su pala oba su pala??svrakino1921 je napisao/la:Pao je mit o obadvojiciSariel1987 je napisao/la:znaci bukvalno morate birat izmedju osima i misketa???
i koga birate??
Pa moramo trazit treceg

Što je najgore, govedina misli da nekog podyebava...
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
gredic amar zuban ruse misketa,smijali se tudjoj muci hehehe
recite otvoreno, recite slobodno
clan fukara vam je kapiten sunce ti ocarapim ne moze vas niko podje bavat ko vi sami sebe

clan fukara vam je kapiten sunce ti ocarapim ne moze vas niko podje bavat ko vi sami sebe

Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 03 okt 2018, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
- svrakino1921
- Kontakt:
HvalaSNSa je napisao/la:Dame i gospodo, evo dokle Vas je dovela vasa pamet.
Od 51-49, do 100% upravljanja klubom. Nedaj Boze da krenem jos sta pisati o projektima velikog gradjevinara.
Svjesni ste gabule u kojoj ste se nasli, pa i vi jadni lutate, molite Boga da sto manje dospije u javnost kao sto ste navikli kroz skoro 100 godisnju tradiciju. Sakrivaj i lazi dok ne pukne skroz, a kad pukne...
Kad vec o pameti pricamo, a definitivno nisam dovoljno pametan sto sam uspio u prepisku sa likovima koji pisu kako vjetar puhne, ali volio bih da obrazlozim stanje u kojem se nalazite.
Realno, iskreno, bez trunke srama se moze reci. Sa obzirom da je i FK Sarajevo i NK Celik i NK Zeljeznicar klubovi udruzenje gradjana, moze se reci da su dva kluba prosli puno bolje jer su kd dva investitora dobili direknte finansijske injekcije, za razliku od kluba sa Grbavice koji je od covjeka koji kontrolise sve tokove novca(radi iskreno sta mu je k.rcu cejf), dobio 4 000 000KM na racunu kluba, ima imovinu kluba vrijednu sada definitivno desetine miliona. Sve je to dobio za djaba. Sad razmislite ko je pametan. Covjek koji ima sve u svojim rukama za dj ili oni koji su “nista” prodali za dobre cifre definitivno.
Sve ovo pisem sa znanjem da je Zeljo kao i Sarajevo kao i Celik klub jednog lica jer i jedni i drugi i treci imaju covjeka na celu koji ima pod kontrolom najveci organ jednog kluba.
I nakon svega ovoga, dodje ti neki poltron i prica ti o pameti. Jedni iz nicega dobili nesto, a drugi dali sve za nista(a pozajmice uredno idu sa kamatom od 7%). Sad zamislite koliko ima covjek traziti ukoliko ikada mu iko stane na putu, a nije malo dao kroz pozajmice, tacnije nista manje od Amara Osima, koji je bio “kreten” pa mislio da ce kad Zeljeznicar kojeg je on digao na noge mu vratiti novce kada se digne na noge. Uredno, od toga nista nije bilo, jer ne za klubom najvece imovine i definitivno kluba koji ima najvrijedniju imovinu iza sebe, egoista i covjek nevidjenih narcisoidnih osobina.
Sad se zamislite, a zaista mi je mrsko pisati na dugo i na siroko, na cemu ste pali, ko je glup a ko pametan.
Nakon svega ocekujem odgovor u rangu onoga “![]()
![]()
“, “koji debil”, “sta ti znas”,”pitarski mozak” itd itd...
Sad zamislite jedni ni od cega dobili nesto, drugi sve dali ni za sta. Ai jedni i drugi na kraju kraju Udruzenje gradjana. Znam da vam se nikada oci nece otvoriti,to mi i nije bio cilj jer se uziva u svakom jacem padu sve vise i vise. Vise nema malih povjerioca, ali ovi veci mogu uzeti sta hoce od klupske imovine(zakon), ako im se nekada ne udovolji vracanju duga.
Srdacan pozdrav i samo nastavite hodati ovom stazom uspjeha. Od srca Vam zelim ovaj ritam uspjeha i uzimanja titula.
- svrakino1921
- Kontakt:
Sariel1987 je napisao/la:gredic amar zuban ruse misketa,smijali se tudjoj muci hehehe

Ja bi samo dodao da celikov investitor jos uvijek nije ulozio neki veci novac, kao sto je bio slucaj kod Sarajeva kada su vraceni dugovi.SNSa je napisao/la:Dame i gospodo, evo dokle Vas je dovela vasa pamet.
Od 51-49, do 100% upravljanja klubom. Nedaj Boze da krenem jos sta pisati o projektima velikog gradjevinara.
Svjesni ste gabule u kojoj ste se nasli, pa i vi jadni lutate, molite Boga da sto manje dospije u javnost kao sto ste navikli kroz skoro 100 godisnju tradiciju. Sakrivaj i lazi dok ne pukne skroz, a kad pukne...
Kad vec o pameti pricamo, a definitivno nisam dovoljno pametan sto sam uspio u prepisku sa likovima koji pisu kako vjetar puhne, ali volio bih da obrazlozim stanje u kojem se nalazite.
Realno, iskreno, bez trunke srama se moze reci. Sa obzirom da je i FK Sarajevo i NK Celik i NK Zeljeznicar klubovi udruzenje gradjana, moze se reci da su dva kluba prosli puno bolje jer su kd dva investitora dobili direknte finansijske injekcije, za razliku od kluba sa Grbavice koji je od covjeka koji kontrolise sve tokove novca(radi iskreno sta mu je k.rcu cejf), dobio 4 000 000KM na racunu kluba, ima imovinu kluba vrijednu sada definitivno desetine miliona. Sve je to dobio za djaba. Sad razmislite ko je pametan. Covjek koji ima sve u svojim rukama za dj ili oni koji su “nista” prodali za dobre cifre definitivno.
Sve ovo pisem sa znanjem da je Zeljo kao i Sarajevo kao i Celik klub jednog lica jer i jedni i drugi i treci imaju covjeka na celu koji ima pod kontrolom najveci organ jednog kluba.
I nakon svega ovoga, dodje ti neki poltron i prica ti o pameti. Jedni iz nicega dobili nesto, a drugi dali sve za nista(a pozajmice uredno idu sa kamatom od 7%). Sad zamislite koliko ima covjek traziti ukoliko ikada mu iko stane na putu, a nije malo dao kroz pozajmice, tacnije nista manje od Amara Osima, koji je bio “kreten” pa mislio da ce kad Zeljeznicar kojeg je on digao na noge mu vratiti novce kada se digne na noge. Uredno, od toga nista nije bilo, jer ne za klubom najvece imovine i definitivno kluba koji ima najvrijedniju imovinu iza sebe, egoista i covjek nevidjenih narcisoidnih osobina.
Sad se zamislite, a zaista mi je mrsko pisati na dugo i na siroko, na cemu ste pali, ko je glup a ko pametan.
Nakon svega ocekujem odgovor u rangu onoga “![]()
![]()
“, “koji debil”, “sta ti znas”,”pitarski mozak” itd itd...
Sad zamislite jedni ni od cega dobili nesto, drugi sve dali ni za sta. Ai jedni i drugi na kraju kraju Udruzenje gradjana. Znam da vam se nikada oci nece otvoriti,to mi i nije bio cilj jer se uziva u svakom jacem padu sve vise i vise. Vise nema malih povjerioca, ali ovi veci mogu uzeti sta hoce od klupske imovine(zakon), ako im se nekada ne udovolji vracanju duga.
Srdacan pozdrav i samo nastavite hodati ovom stazom uspjeha. Od srca Vam zelim ovaj ritam uspjeha i uzimanja titula.
Trenutno se radi samo o pokrivanju tekucih troskova i placanja pristiglih tuzbi. Kada se desi da kesira sve dugove, ili napravi plan o placanju dugova onda mozemo reci da je to nesto, a do tad je to sve tanko (uz uslov da to nisu pozajmice).
- svrakino1921
- Kontakt:
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Da mi je imat debelu kožu na obrazu ko štrumfete s ovog pdfa, oni se ko biva javljaju, raspravljaju, ko i podyebavali bi ovih dana nekog...

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Haj da je pitar. Nego sila nebeska iz sarajeva koja je i hz. Kriza identiteta.Virtu4l je napisao/la:Ugasi i zamrzne.![]()
Dame i gospodo, pitarska pamet. Uživajte.
Srdjan Stanic pitarski ker
To je sve sto imas reci na onaj post?osobaodpovjerenja je napisao/la:Haj da je pitar. Nego sila nebeska iz sarajeva koja je i hz. Kriza identiteta.Virtu4l je napisao/la:Ugasi i zamrzne.![]()
Dame i gospodo, pitarska pamet. Uživajte.

Tako sam i mislio (Senad Misimovic:”keru”!)!
vazno je da je Tom kat arena ispunjena do posljednjeg mjesta hahahaa
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
treba imati muda i doci na ovu kad ti je tim dotako dno rezultataSarajevoJeBordo je napisao/la:Da mi je imat debelu kožu na obrazu ko štrumfete s ovog pdfa, oni se ko biva javljaju, raspravljaju, ko i podyebavali bi ovih dana nekog...![]()

uostalom koliko se vas javlja kad ste u krizi ili yebajete mater svima u klubu od cistacice do tana

45515
lutate bebo
izgubljeni ste bebo
nisu to muda bebo

izađite iz kluba bebo

izgubljeni ste bebo
nisu to muda bebo

izađite iz kluba bebo

Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 03 okt 2018, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa mi barem imamo hrabrosti prozvati svakoga od uprave, Husrefa do čistačice jer kod nas nema nedodirljivih za razliku od vas koji se možete podijeliti u par kategorija, oni koji cuclaju Amaru Osimu, Odi, Ivici Osimu, Misketu itd. I svakome je jedna od tih ličnosti nedodirljiva.grbavicka je napisao/la:treba imati muda i doci na ovu kad ti je tim dotako dno rezultataSarajevoJeBordo je napisao/la:Da mi je imat debelu kožu na obrazu ko štrumfete s ovog pdfa, oni se ko biva javljaju, raspravljaju, ko i podyebavali bi ovih dana nekog...![]()
![]()
uostalom koliko se vas javlja kad ste u krizi ili yebajete mater svima u klubu od cistacice do tana
Ukratko, sve ono sto sam ja napisao.Beton je napisao/la:Pa mi barem imamo hrabrosti prozvati svakoga od uprave, Husrefa do čistačice jer kod nas nema nedodirljivih za razliku od vas koji se možete podijeliti u par kategorija, oni koji cuclaju Amaru Osimu, Odi, Ivici Osimu, Misketu itd. I svakome je jedna od tih ličnosti nedodirljiva.grbavicka je napisao/la:treba imati muda i doci na ovu kad ti je tim dotako dno rezultataSarajevoJeBordo je napisao/la:Da mi je imat debelu kožu na obrazu ko štrumfete s ovog pdfa, oni se ko biva javljaju, raspravljaju, ko i podyebavali bi ovih dana nekog...![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.