PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- StariGrad071
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Sta ce debili maloumni, da su normalni ne bi navijali za zelju.
Pa forum uglavno sluzi za to!jedandevetcetripet je napisao/la:Ne znam o cemu pricate 20tak momaka iz Zenice je bilo u Gabeli srijeda 4 16h 5 sati voznje od ZeniceRigoletto je napisao/la:Vama vrijedi maknut bilo gdje van table "Zenica" da malo alveole razgibaterob do bagro je napisao/la:Jbt Gabela u tu zabit ne vrijedi ni otic.
Da bi se po potrebi 50 navijaca pretvorilo u 200, al kad je kakva akcija onda ih je samo dva kombija kontra 100milijardi svega i svacega.
Je l' nas ovo hadžijine pudlice opet podsjećaju da je Radovan bio zaposlenik kluba? 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Šešelj, Batko, Nele Karajlić, itd..... Sve sama krema navijača uhljupa....skoroalen je napisao/la:Je l' nas ovo hadžijine pudlice opet podsjećaju da je Radovan bio zaposlenik kluba?
Slika i prilika.Stroj1946 je napisao/la:Šešelj, Batko, Nele Karajlić, itd..... Sve sama krema navijača uhljupa....skoroalen je napisao/la:Je l' nas ovo hadžijine pudlice opet podsjećaju da je Radovan bio zaposlenik kluba?
💩💩
Demokratski izabrani gradonačelnik.Sariel1987 je napisao/la:druze na stranu sva prepucavanja i zajebancije ovde, ja se stvarno nadam da su zajebancijedzelllo je napisao/la:
Ko ne skace,Tuzlak nije hej hej![]()
ali kako neko iz mostara da zajebava nas sa slikom gradonacelnika? al fakat? mislim kontam ja da je poremecen sistem vrijednosti u svim sferama ,al ovo je vec u domenu monti pajtona![]()
no haterli no sikirli bi hairli
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Goosman je napisao/la:Slika i prilika.Stroj1946 je napisao/la:Šešelj, Batko, Nele Karajlić, itd..... Sve sama krema navijača uhljupa....skoroalen je napisao/la:Je l' nas ovo hadžijine pudlice opet podsjećaju da je Radovan bio zaposlenik kluba?

Tifa istetovirani troprstas, sto zbrisa za BeGeStroj1946 je napisao/la:Šešelj, Batko, Nele Karajlić, itd..... Sve sama krema navijača uhljupa....skoroalen je napisao/la:Je l' nas ovo hadžijine pudlice opet podsjećaju da je Radovan bio zaposlenik kluba?

Inace, ne cude losi rezultati Zelje u ovom periodu. Igre u nastavku zavisit ce im ponajvise od toga kako ce im glavni finansijeri proci na izborima. Ako SDA zijani, crno se pise Zeljeznicaru 

Razmišljanje prosječnog idiota koji navija za Želju: ako deset puta dnevno ne napišeš "sariel govedo", uvlačiš mu se u šupak. Bravo glupko. 

Ako SDA pobijedi, 'adžija već slavi titulu.Evander je napisao/la:Inace, ne cude losi rezultati Zelje u ovom periodu. Igre u nastavku zavisit ce im ponajvise od toga kako ce im glavni finansijeri proci na izborima. Ako SDA zijani, crno se pise Zeljeznicaru

Nađu se uvrijeđenim kad momci spomenu prošlost u kojoj su imali jakog člana sša, a ovamo o Odi sve najgore iako znaju da nije istina.
Pitarska logika je još uvijek neistražena.
Pitarska logika je još uvijek neistražena.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Burberry46
- Kontakt:
Pravi kapitenLakoste je napisao/la:
Povedi ih kapetanu![]()
![]()

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
A onda Zeljin, stadion gledam
vidim ponos tvoj
zivot cu dati, al misketa nedam
jer ti si zivot moj.

vidim ponos tvoj
zivot cu dati, al misketa nedam
jer ti si zivot moj.

Da klub kojim slucajem moze uzeti oblike i obrize covjeka, jedno je definitvno. Zeljo bi bio Nedo Turkovic.
Gasi Hadzijinu prciju, lagano i u mukama! Amin!
Gasi Hadzijinu prciju, lagano i u mukama! Amin!
-
- Kontakt:
gledaj kapitena al im uvali hehehe jos ljubi grb kapitenski

-
- Kontakt:
jel naucio vase pjesme,il treba jos vremena???

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.