Turska - BiH & BiH - Sjeverna Irska 11/15.10.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Re: Turska - BiH & BiH - Sjeverna Irska 11/15.10.

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 02 okt 2018, 20:49

Prcko kita od igrača.

Pojedinci što priželjkuju loš rezultat neka se zapitaju jesu normalni.

Nek uzimamo na sreću, zaboli me briga. Samo nek je rezultat tu.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 02 okt 2018, 20:52

Moggi je napisao/la:
totasef1 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da neko ima opravdanje za to sto je Prosinecki napravio od Sarica standardnog prvotimca i nezamjenjivog clana prve postave..

Ocekivao sam napredak u igri a mi smo jos gori nego pod Mešom samo što Meša nije imao te srece kao sto je ima Prosinecki
saric je u top 3 najbolja pojedinca prosle dvije utakmice
O cemu ti pricas jarane ne prodaji maglu ljudima koji znaju fudbala i razumiju se... jedan od najgorih u irskoj uz civica daj pogledaj ponovo utakmicu. Gubio svaki duel, dosta pogresnih pasova, cim je malo bio pod presingom gubio loptu , par glupih faulova u opasnoj zoni, odbijo se od iraca ko malo djete..ni jednu loptu on nije iznio prema naprijed sto mu je zadatak bio jer je igro najblize dzeki.. jel stvorio i jednu sansu dzeki il nekom drugom ? Nije. To sto je dao gol slucajno ,poklon od golmana irske i onog odbranbenog igraca ne znaci da je igro dobro. Nece proci lazi i propaganda to je sigurno!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 02 okt 2018, 20:54

bhfanatic14 je napisao/la:
Moggi je napisao/la:
totasef1 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da neko ima opravdanje za to sto je Prosinecki napravio od Sarica standardnog prvotimca i nezamjenjivog clana prve postave..

Ocekivao sam napredak u igri a mi smo jos gori nego pod Mešom samo što Meša nije imao te srece kao sto je ima Prosinecki
saric je u top 3 najbolja pojedinca prosle dvije utakmice
O cemu ti pricas jarane ne prodaji maglu ljudima koji znaju fudbala i razumiju se... jedan od najgorih u irskoj uz civica daj pogledaj ponovo utakmicu. Gubio svaki duel, dosta pogresnih pasova, cim je malo bio pod presingom gubio loptu , par glupih faulova u opasnoj zoni, odbijo se od iraca ko malo djete..ni jednu loptu on nije iznio prema naprijed sto mu je zadatak bio jer je igro najblize dzeki.. jel stvorio i jednu sansu dzeki il nekom drugom ? Nije. To sto je dao gol slucajno ,poklon od golmana irske i onog odbranbenog igraca ne znaci da je igro dobro. Nece proci lazi i propaganda to je sigurno!
Glup si, tako se treba odgovoriti na svaki tvoj post koji je copy/paste s manjim varijacijama.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Piotr
Kontakt:

Post Postao/la Piotr » 02 okt 2018, 21:02

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Prcko kita od igrača.

Pojedinci što priželjkuju loš rezultat neka se zapitaju jesu normalni.

Nek uzimamo na sreću, zaboli me briga. Samo nek je rezultat tu.
"Kita od igrača" igra u Levanteu, ovaj grije klupu više nego što igra u Middlesbroughu ;). O Sariću sam rekao gore. Niko ne priželjkuje loše rezultate, glupane, nego je s ovakvom "igrom" i nepromijenjenim spiskom u odnosu na septembar vrlo izvjesno da će nas neko nalaušit. Ali, hajde, živi bili, pa vidjeli, nek' nam začepe usta prozvani sad u ove 2 utakmice u oktobru, pa da se više nikad ne javim(o).

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 02 okt 2018, 21:19

Znas kad će Prcić biti bolji igrač od Bešića? Kad na vrbi rodi bestilj. Tebi treba zabraniti da više pišeš na ovom dijelu foruma. **** te Levante više.
Hoćeš se onda javiti kad nam Španija uvali tri komada sa rečenicom e šta sam vam rekao...

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 02 okt 2018, 21:24

gol za pobjedu protiv irske i kompletna priprema gola, oduzeta lopta i asist za edina protiv austrije i opcenito doktorska partija , khaj phice
Zarathustra

Miske01
Kontakt:

Post Postao/la Miske01 » 02 okt 2018, 21:35

Moggi je napisao/la:
gol za pobjedu protiv irske i kompletna priprema gola, oduzeta lopta i asist za edina protiv austrije i opcenito doktorska partija , khaj phice
Ali lik hladno rece da je Saric trebao iznositi lopte jer je igrao najblize Dzeki hahahahahhahahah
BHF

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 02 okt 2018, 21:49

DevilsAdvocate je napisao/la:Upravo o ovakvim botovima kao ovaj @Piotr i govorim, krajnje providno i ofirno spinovanje protiv Roberta ocitog frustriranog Amarovog obozavaoca... Jedva ceka kiks reprezentacije da se nasladjuje, bolest obicna... Roberta jedna pobjeda praktično djeli od Lige A, prvog mjesta u grupi i osiguranog baraza, i naziva ga se '' menedjerskim'', jest eto covjek koji je u Azarbejdzanu zaradio preko 4 5 miliona, i imao ponudu od Slovenije sa 4x vecom platom, dosao da zaradjuje od poziva DE BUDITE REALNI, kolko to dobije od poziva kad ti igraci jedva zarade crkavicu dje igraju kamo li njihovi' 'menadžeri, znaci glup i ofiran spin totalno de malo budite kreativni i objektivni makar u tom smaranju..
Marginalni lik, nesvjestan svoje minornosti, osoba za žaljenje, nije vrijedan teksta koji sam trenutno otkucao. Ozbiljni se ne zamaraju sa takvim.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 02 okt 2018, 21:52

Miske01 je napisao/la:
Moggi je napisao/la:
Ali lik hladno rece da je Saric trebao iznositi lopte jer je igrao najblize Dzeki hahahahahhahahah
Evo i Placenog novinara koji nikad lopte nije sutno u zivotu... jaric i cimirot su trebali iznosit lopte normalno preko Centra da se sta kreira, Ali to nisu radili...sta sve nema na ovom forumu, znam da nesmijes pisat svojom glavom jer je Jos nemas.. imali za tebe vec kakav dio kolaca od jurkica/sarica?? Poznat je tvoj Portal Po narucenim tekstovima..a vrijeme ce pokazat ko je u pravu u vezi Jarica i nase repke. Samsung sloboda vinogradar, strasna karijera, niko ne vidi taj strasni potencijal samo Robert i njegov najbolji prijatelj.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

mire96
Kontakt:

Post Postao/la mire96 » 02 okt 2018, 22:04

Saric imao gol i asistenciju u dvije tekme, i neki se jos cude zasto ga Robi poziva. Po meni je nedostatak Hajrovica jedini minus sa ovog spiska, jeste da su mozda Bajic i Kodro visak, i mozda ja ne bih stavio Sehica ispred Begovica, ali je valjda zato Robi selektor i profesionalni trener sa skolom a ja nisam. Koljic je isto mozda mogao dobiti poziv, ali njegovo izostavljanje nece pogoditi ovu repku. Vrlo lahko moze biti jos jedan flavor of the month, neki lik kojeg novinari guraju jedno vrijeme dok mu ne opadne forma i nestane, pa onda nadju novog flavor of the month. Desavalo se i ranije, a na njemu je da dokaze da to nije tako. Covjek je doveden da nas plasira na Euro, a za sada u Ligi Nacija ima 100% ucinak, a neko sa strane kad bi gledao komentare rekao bi da se borimo za opstanak u Ligi B. A oni koji prizivaju njegov odlazak, bas bih volio vidjeti koga bi doveli na njegovom mjestu. Da ne zaboravimo, konkurencija u januaru su mu bili Meho Kodro (kojem bi sad redali od do zbog Kenana da je izabran) i Amar Osim (koji dan danas nije nasao angazman), tako da neko sanjarenje o Vahidu ili nekom jacem imenu zaboravite.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 02 okt 2018, 22:13

Piotr je napisao/la:
DevilsAdvocate je napisao/la:
Esport je napisao/la:Blago nama na ovakvim navijačima, ni najveći dušmani, nam ne priželjkuju, poraze, katastrofe... kao "vjerni navijači".
Da nije žalosno, mogli bi se smijati

Sto je najgore 99% kritika nije za dobrobit reprezentacije vec da bi mogli reci kako je Amar bio bolji izbor a ne Robert, glupo je sto se stalno vracam na to al providno je i ofirno..
A ponukani njima, pojavljuju se botovi, koji trune "nako", pokušavajući ispasti stručni i pametni. :geek:
A šta ti pokušavaš? Biti advokat Prosinečkog? Saveza?? Menadžera koji prave spisak reprezentativaca :? ???
Derle nevaspitano(derle se neodnosi na dobnu zrelost, odnosi se na kulturološko-intelektualnu zrelost), tko Vam je dozvolio da se meni obraćate na per tu, ja nisam. Nepozvani se uključujte su u diskusiju normalnih forumasa, gdje Vam nije mjesto,
Možda ste se prepoznali, pa neka ste, ali ponavljam, Vas nikad niko od normalnih forumasa netreba u diskusiji, nadam se da ste svjesni da ste tu zalutali.
Zamolio bih Vas da se vratite u rupu iz koje ste ispuzali, nemojte nas pokusavati nasmijati. (glupostima koje lupate), jer to je jadno a ne smiješno. Ja sam @Esport a ne đavolji advokat.
:kafa:

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 02 okt 2018, 22:31

Zabio je i Svraka 2 gola za reprezentaciju pa...

Jedna Sjeverna Irska nas razmontirala u svim segmentima igre osim onom najbitnijem al eto nekima je to izgleda dovoljno.
Ja ne mogu zazmiriti na niz gresaka koje je Prosinecki imao u postavki igre, da je s druge strane bila iole jaca reprezentacija kao Belgija npr izgubili bi sa 5:0.

Miske01
Kontakt:

Post Postao/la Miske01 » 02 okt 2018, 22:44

@bhfanatic druze pazi mogao bi dobiti tuzbu za to sto govoris, znaci mi o svom trosku idemo na utakmice repke kad i gdje mozemo, radimo iz hobija sve i ljubavi prema BiH, imamo i skaute sirom Evrope od kojih dobijamo info o bh. igracima u dijaspori i promovisemo ih, ja za cetiri godine od BNMa nisam dobio 1000e sve ukupno kad se sabere, tako da molim te da usutis...

i otkad amf iznosi lopte, cimirot i pjanic ok, ali saric...
BHF

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 02 okt 2018, 23:02

oldtown1990 je napisao/la:
HariTz je napisao/la:Ljudi dragi, nisu Koljiću 33 godine pa da mu je zadnji voz da nešto uradi u repci. Tek počeo igrati u ozbiljnijoj ligi, neka pokaže neki kontinuitet pa onda neka se razmatra poziv. Svakome je jasno valjda da ako odradi dobru polusezonu da će svakako biti tu. (Barem na širem spisku)
A Bajic i Kodro imaju kontinuitet??? Ma hajte molim vas sto bi jedan nas politicar rekao...
Bajić i Kodro po trenutnoj formi i onome što prikazuju ne zaslužuju biti tu. TRENUTNO. Međutim, od ranije su tu, igrali su već. Kod nas je opće poznata praksa da se teško ulazi u reprezentaciju i da se još teže izlazi, tako da to me ne čudi.

mire96
Kontakt:

Post Postao/la mire96 » 02 okt 2018, 23:21

totasef1 je napisao/la:Zabio je i Svraka 2 gola za reprezentaciju pa...
Pa mozemo i ovako: Protiv Kipra i Irske nisu igrali ni Saric ni Civic, ali jesu Kolasinac, Spahic, Lulic, Medunjanin.. pa...

Protiv Austrije je prikazana solidna igra, protiv Sjeverne Irske ocajna i to niko nece sporiti, ali umjesto da uzmemo vile i baklje i skidamo selektore, mozda bismo trebali prepustiti da odradi ono sto je zamislio, da dadnemo prostor napredovanju i poboljsavanju one igre. Ja znam da je kod nas instinktivno kada nesto ne izgleda dobro onda skidaj trenera daj nekog novog, ali ako nasa PL nije dokaz da ne ide takva filozofija onda ne znam sta jeste. Siroki Brijeg skine trenera koji je bio bez poraza jer igra previse defanzivno, onda narednu ispuse 3:0. Hajmo sacekati da vidimo kako ce to u konacnici izgledati. Bezveze mi je ovo tupljenje "vidjet cete vi kad bude prvi kiks" samo kako bi se poslije moglo pametovati kako je taj strucniji u fudbalu od neistomisljenika na forumu, u maniru 'moj pen1s je veci od tvog'. Znaci cilj je Euro, kvalifikacije nisu ni pocele, a neki se trude praviti od ove situacije kao da smo na pragu da izgubimo svaku sansu za plasman, dok je realnost da nas jedna pobjeda ili dva remija dijele od Lige A i osiguranog baraza za Euro. Chill out i pustite da se stvari odigraju prije nego podignemo vile.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 03 okt 2018, 00:22

Miske01 je napisao/la:@bhfanatic druze pazi mogao bi dobiti tuzbu za to sto govoris, znaci mi o svom trosku idemo na utakmice repke kad i gdje mozemo, radimo iz hobija sve i ljubavi prema BiH, imamo i skaute sirom Evrope od kojih dobijamo info o bh. igracima u dijaspori i promovisemo ih, ja za cetiri godine od BNMa nisam dobio 1000e sve ukupno kad se sabere, tako da molim te da usutis...

Ma pusti Miske druze, i mi smo gori sto im odgovaramo, vrijedjamo sami sebe sto se spustamo na ova prepucavanja s debilima..
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

Miske01
Kontakt:

Post Postao/la Miske01 » 03 okt 2018, 00:28

DevilsAdvocate je napisao/la:
Miske01 je napisao/la:@bhfanatic druze pazi mogao bi dobiti tuzbu za to sto govoris, znaci mi o svom trosku idemo na utakmice repke kad i gdje mozemo, radimo iz hobija sve i ljubavi prema BiH, imamo i skaute sirom Evrope od kojih dobijamo info o bh. igracima u dijaspori i promovisemo ih, ja za cetiri godine od BNMa nisam dobio 1000e sve ukupno kad se sabere, tako da molim te da usutis...

Ma pusti Miske druze, i mi smo gori sto im odgovaramo, vrijedjamo sami sebe sto se spustamo na ova prepucavanja s debilima..
Tacno vala...
BHF

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 03 okt 2018, 00:53

@Piotr
Za ovo što si me nazvao glupanom trebao bih ubiti brašno u tebi. Babo ti je glupan majmune jedan.

Reprezentacija nam je prosječna. Imamo par boljih igrača. Dok god pobjeđujemo meni je okej. Svaka jača repka bi nas uzela, ali evidentno je da se znamo dosta dobro braniti.

I btw: yebao te Levante. Momak nikad nista pokazao nije. Ne interesuje me ko gdje igra, vec koliko doprinosi repki.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 03 okt 2018, 01:11

Zasto Saric, Civic i slični anonimusi ne bi smjeli prismrditi reprezentaciji vidjet cete veoma brzo.

Austrijanci da su ušli sa malo manje respekta uzeli bi nas dva razlike.

Saric je i pored asistencije i gola uz Civica bio ubjedljivo najgori igrac u obje ove utakmice.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 03 okt 2018, 02:27

Wandelanoite je napisao/la:vidjet cete veoma brzo
Gdje si vidovita Dzemila? Hajde priznaj da ces se radovati ako izgubimo neku tekmu. Znas onu, ko prizna, pola mu se nadoda.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], perun i 22 gosta.