Cudno da najboljeg igraca protiv West Hama McT ostavi na klupi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Arena 1, ne Arena BHedRed je napisao/la:jel ovo nas niko ne prenosi ? Piše mi da Arena1 radi nas ali tamo Roma hmmm
Pa gledam Arena Sport 1 i tamo je Roma, Arena Sport BH mi nije na listi uopće, imam jos Arena 1 HR tamo rukomet...Gefufna je napisao/la:Arena 1, ne Arena BHedRed je napisao/la:jel ovo nas niko ne prenosi ? Piše mi da Arena1 radi nas ali tamo Roma hmmm
Ma i bolje ti je da gledas Romu.edRed je napisao/la:Pa gledam Arena Sport 1 i tamo je Roma, Arena Sport BH mi nije na listi uopće, imam jos Arena 1 HR tamo rukomet...Gefufna je napisao/la:Arena 1, ne Arena BHedRed je napisao/la:jel ovo nas niko ne prenosi ? Piše mi da Arena1 radi nas ali tamo Roma hmmm
Tigre, ipak je to gospoda iz Mancesta'.tajger je napisao/la:Dajte jbni Engleski klaunovi znate li zviždati ovoj igri, hoćete mu opet aplauzirati mamu vam jbm
**** velike moj pasa, stoka mamu im i sve iz korijena, ovo čupati klupe treba i gadjat ga odozgoGefufna je napisao/la:Tigre, ipak je to gospoda iz Mancesta'.tajger je napisao/la:Dajte jbni Engleski klaunovi znate li zviždati ovoj igri, hoćete mu opet aplauzirati mamu vam jbm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.