policija je u pitanju.Makaveli je napisao/la:mislim da ce vas testirati na hemiju prije ili kasnije...majestic24 je napisao/la:Ljudi,ide li ko od vas u teretanu i zna li mozda nesto vise o proteini i slicnim stvarima koji idu za treninge??
Imam jedan problem,sutra imam neko testiranje i imam trcanje na 3200 metara. Moram to odraditi za 12 minuta. Def,problem je sto nemam kondicije i to na "normalan" nacin nemogu istrcati. Postoje li kakvi proteini da bi mi mogli u ovome pomoci da me umor nesnadje odmah nakon 500-600 metaratako sam cuo ...ti si za vojsku prijavljen
?
ne znam..moj domen su ti lake droge..speed definitivno...![]()
btw. zar mora 12 minuta ? ja sam cuo da moze i do 15....al' barem se potrudi da 50 sklekova napravis
Ma o sklekovima necu ni da razmisljam. To mogu uraditi max 20 za 60 sek. Za toliko dobijem jedan bod. Imam tracnje na 100 metara. To radim za 16 sek i za to dobivam 8 bodova. Radim 40 trbusnjaka za 60 sek,tu dobivam 9 bodova.
Skacem u dalj 2.20...to mi je 7 bodova (mada mislim da cu skociti i vise).
Znaci ,muci me 3200 metara i sklekovi. Ovo trcanje..to trcis 12 minuta. Za 1 poen moras istrcati 200o metara,a za 10 bodova 3200 metara.