FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da ga hoce kako prenijeti da prebije saigrace. Mozda se dohavizaju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Neka ba, moralo se prelomiti, kako tako.
Najviše bih volio da je neko naš kapiten, ali nijedan nema karakteristike za to.
Najviše bih volio da je neko naš kapiten, ali nijedan nema karakteristike za to.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Neko je ovdje pisao u vezi kjosevskog i njegovog uticaja u svlacionici. Ocigledno je bio upravu, a bio je napadnut od pojedinih forumasa.
Oda nedaj vise Bogiju,Celavom i Veci da uopste igraju,stavi Zeca u napad a Zaima na lijevo krilo.Sredinu vrati Arezinu i Hajdarevica da trci za njega,drugo nista i nezna,Rodina i Bakraca nediraj vise i nek sve zijanpe ali Sam siguran da ce se borit na terenu.
Oda mi je drag covjek i mislim da je jedan od boljih trenera u drzavi, da bi u nekoj drugoj zemlji bio puno uspjesniji jer zna tu filozofiju i ima plan ali on je premlak za ove divljine i bojim se da opet nece dugo trajati. Ovu stoku samo Amar moze privezati, da je on tu oni bi poslije blamaze sa Goskom trening imali i kuci se pjeske vracali.
Slomise se kola na Veci kakva glupost, ispade golman je najveci krivac za igru
Ni milimetra miske neznalico

Ni milimetra miske neznalico
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nije ovdje u pitanju krivac za igru vec lose ponasanje. Ocigledno je glumio mangupa, ali kod pogresnog trenera.
Ma sta je glumio, ti mislis da je ovo Odina odluka? Oda je sve samo ne neki teski autoritetLjoZee je napisao/la:Nije ovdje u pitanju krivac za igru vec lose ponasanje. Ocigledno je glumio mangupa, ali kod pogresnog trenera.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ne znam ja cija je odluka, ali nemaju oni vise vremena za bacanje. Ako se ne izvadimo iz g..... uskoro sigurno ce se trazit odlazak sviju.
Ako je zaista tako, onda Oda nije za ovog posla nego treba da trenira juniore ili kadete.irfo je napisao/la:Ma sta je glumio, ti mislis da je ovo Odina odluka? Oda je sve samo ne neki teski autoritetLjoZee je napisao/la:Nije ovdje u pitanju krivac za igru vec lose ponasanje. Ocigledno je glumio mangupa, ali kod pogresnog trenera.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
On glumi mangupa evo 3. godinu. Uziva povjerenje manijaka sa AP i uprave, pa umislio da moze raditi sta hoce. Sta on, Nacitani, Blagi i Ubiparip imaju piti kafe? Uhvacen je kako cuga i pusi cigare neposredno nakon zavrsetka utakmice protiv GOSKA.
Sta reci za balavca kojem je neradnik i bivsi pobunienik Ivan Lendric uzor? Raspitajte se malo kako su planski otjerali Slovenca i Slavku petrovica. Javno pred ljudima u kaficu rekli: Vitez x, Sloboda zijan i zijan o Zrinjskog. I tako i bi. E hajmo sad hladjenje, pa
Da
Vidimo gdje ces otici pod suspenzijom i sa pedigreom pobunjenika...
Sta reci za balavca kojem je neradnik i bivsi pobunienik Ivan Lendric uzor? Raspitajte se malo kako su planski otjerali Slovenca i Slavku petrovica. Javno pred ljudima u kaficu rekli: Vitez x, Sloboda zijan i zijan o Zrinjskog. I tako i bi. E hajmo sad hladjenje, pa
Da
Vidimo gdje ces otici pod suspenzijom i sa pedigreom pobunjenika...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Kakvo vađenje iz ggovana, bez veze se nadate nečemu. Ovo je propalo sve. I Europa je upitna.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Krpic nije za kapitena...Prvo tek je dosao i mislim samo da ce produbiti krizu u ekipi
Pravi kapiten je trebao biti Stevanovic,jer jedini tesko proživljava ovo sto se desava na terenu...
Sutra,ovaj isti Krpic ce se pokupiti i kao da nikada nije ni igrao ovdje,njegov moralni intergritet je veoma upitan,a to Želji ne treba
Pravi kapiten je trebao biti Stevanovic,jer jedini tesko proživljava ovo sto se desava na terenu...
Sutra,ovaj isti Krpic ce se pokupiti i kao da nikada nije ni igrao ovdje,njegov moralni intergritet je veoma upitan,a to Želji ne treba
Opet brate bolje nego Veca. Kad bude faul da se ima ko pobuniti. Ne moze Veca sa gola. A i mislim radi golova da mu daju kao najbolje igrac. Necemo li sta cvoknuti na kraju sezone.Vanja8 je napisao/la:Krpic nije za kapitena...Prvo tek je dosao i mislim samo da ce produbiti krizu u ekipi
ŽELJEZNIČAR 1921
Nisam ni rekao Veca da bude,ako je iko zaslužio onda je Sinisa,klanovi su u pitanju i ne može se sve na silu dobiti,pogotovu sto je Krpic tu od prije par mjeseci,a Stevanovic srce ostavlja na terenu i najbolji je primjer da ga i sudije uvažavaju...biceDUPLA je napisao/la:Opet brate bolje nego Veca. Kad bude faul da se ima ko pobuniti. Ne moze Veca sa gola. A i mislim radi golova da mu daju kao najbolje igrac. Necemo li sta cvoknuti na kraju sezone.Vanja8 je napisao/la:Krpic nije za kapitena...Prvo tek je dosao i mislim samo da ce produbiti krizu u ekipi
Znas kako je,bolje je uvijek da te cijene ljudi nego da te se plase,jer kad te se plase ucinice sve da te eliminisu
Nemoj Boga ti da se nekom kapitenska daje kako bi se prodao, isto se uradilo sa Vedranom pa nam je baš lijepo vratio.biceDUPLA je napisao/la:Opet brate bolje nego Veca. Kad bude faul da se ima ko pobuniti. Ne moze Veca sa gola. A i mislim radi golova da mu daju kao najbolje igrac. Necemo li sta cvoknuti na kraju sezone.Vanja8 je napisao/la:Krpic nije za kapitena...Prvo tek je dosao i mislim samo da ce produbiti krizu u ekipi
Glupo rezonovanje baš.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Krpic svaku utakmicu daje 110% sebe,tako i on zasluzuje traku, mada sam i ja misljenja da je sad trebala biti kod sinise.
Bojim se da ova odluka ne izazove jos vece razdore,ali eto odlucili su,pa cemo vidjetiSF6 je napisao/la:Krpic svaku utakmicu daje 110% sebe,tako i on zasluzuje traku, mada sam i ja misljenja da je sad trebala biti kod sinise.
Nije samo kapiten u tom klanu, neka preispitaju , blagoja, zajmovica, ne treba samo na kapitenu da se konci slome, ima i zeba tu svojih mrlja trebaju malo i njega ispitatati, jandranka sa njima, rjesit se njih sviju treba , Miske nogu im daj il ce ti doci glave. Bravo OdaRokoko87 je napisao/la:Protiv Vedrana pokrenut disciplinski postupak, jao

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
E nek su "najboljoj obrvi" Premijer Lige uzeli kapitensku, pa makar u petak opet zijanili.