Mekinje su mi za stoku moj Muhoni.MocMahale444 je napisao/la:Kad si vec zamijesao mekinje mogao si sta i zderat.Beton je napisao/la:Zamijesao sam ti mekinje, hajde malo u stalu cijeli dan si na ispaši.Rokoko87 je napisao/la:I ovo je navika, navikli ljudi da daju najbolje repeezentativce...
Toliko načina da podyebavaju, a oni našli one najgore![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
- MocMahale444
Zato i kazem, znam o cemu pisesBeton je napisao/la:Mekinje su mi za stoku moj Muhoni.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
kazem ja komsiji cetnik vam trener..kaze on kako je vojvodic mogo biti cetnik kad je on u ljeto 1993 napustio bih i otiso u bg..Beton je napisao/la: Oda je kult![]()
kao da je rat poceo 1994-te

Možda je komso iz Zenice. Oni tek 96. saznali da je u BiH bilo rata.bihuzur je napisao/la:kazem ja komsiji cetnik vam trener..kaze on kako je vojvodic mogo biti cetnik kad je on u ljeto 1993 napustio bih i otiso u bg..Beton je napisao/la: Oda je kult![]()
kao da je rat poceo 1994-te![]()
![]()

Jao, jao, može li jedan gif sa tenkovima, Mortina potvrda kvaliteta prema BAS standardima i da doživimo svi zajedno katarzu za večeras.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Daj mu Tobe, išće čovjek 

- MocMahale444
Sad ce vojko to za cas posla. Neki moderni tenk i heravi anamo njihov kacket.
Tata fotošopa 

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
mores li se strpiti dok ne napravim neki originalan, ili da postavimo bilo kakav?Rokoko87 je napisao/la:Jao, jao, može li jedan gif sa tenkovima, Mortina potvrda kvaliteta prema BAS standardima i da doživimo svi zajedno katarzu za večeras.
Ma ne sumnjam ja tatu fotošopa šta god da postavibihuzur je napisao/la:mores li se strpiti dok ne napravim neki originalan, ili da postavimo bilo kakav?Rokoko87 je napisao/la:Jao, jao, može li jedan gif sa tenkovima, Mortina potvrda kvaliteta prema BAS standardima i da doživimo svi zajedno katarzu za večeras.

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kad su mudzahedini stigli u naš grad primjetili smo da se neko njesra dešava, od tad se samo Allaha bojimo,.Beton je napisao/la: Možda je komso iz Zenice. Oni tek 96. saznali da je u BiH bilo rata.![]()
a sto bas sa tenkovima?Rokoko87 je napisao/la:Ma ne sumnjam ja tatu fotošopa šta god da postavibihuzur je napisao/la:mores li se strpiti dok ne napravim neki originalan, ili da postavimo bilo kakav?Rokoko87 je napisao/la:Jao, jao, može li jedan gif sa tenkovima, Mortina potvrda kvaliteta prema BAS standardima i da doživimo svi zajedno katarzu za večeras.

sviran je i radniku protiv zrinjskog..svrakino1921 je napisao/la:JEDINI KLUB KOJEM JE SVIRAN PENAL PROTIV NJEGA NA DOMACEM TERENU U 95 MIN.SUSRETA
IMA NADE ZA NAS FUDBAL
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Selam za rokoka džematliju
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
biceDUPLA je napisao/la:Dobra kvota na Gosk 10 dvica.![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Selam muhoni kakva je situacija? Bezveze ste pravili bojkot sta vam bi?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Priđi bliže zerinarasavoje je napisao/la:Fino se igrajte djeco.

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- MocMahale444
Alejkumu Selam ljudino.sviunapad1010 je napisao/la:Selam muhoni kakva je situacija? Bezveze ste pravili bojkot sta vam bi?
Bojkot? Jok to za nafaku bilo.
Vidis kako je zavrsilo.
Onaj penal sto se nije sudio slobodi je 100x vise cist nego onaj protiv Goska.
Ali ste mislili zbog sukoba između Irana i Iraka da su vam stigle izbjeglice.chily-rz je napisao/la:Kad su mudzahedini stigli u naš grad primjetili smo da se neko njesra dešava, od tad se samo Allaha bojimo,.Beton je napisao/la: Možda je komso iz Zenice. Oni tek 96. saznali da je u BiH bilo rata.![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.