kobe24 je napisao/la:Za pocetak na poziciji dvojke zagarantovano mjesto imaju Crabbe i Harris, a na poziciji trojke Carroll i LeVert. To su cetiri kosarkasa koja ce na startu sezone vjerovatno dobiti najvecu minutazu. Svi ostali koji pokrivaju te dvije pozicije nisu nedostizni za Musu, ali ni on ni po cemu nije ispred njih. Na njemu je da se izbori za minute. Po meni, on je trenutno dvojka i svoju sansu zasad treba traziti na toj poziciji. Tijelo jos uvijek nije doveo do tog nivoa da moze igrati nisko krilo.
A ne znam, Napier, Dinwiddie, Levert će svi tražiti minute i na dvojci.
Mislim da mu je najveća šansa na trici, Levert nije krilo, nego bek, Dudley će po tom nekom depth chartu biti trica iza Carrolla.
Puno solidnih igrača ima Brooklyn, teško ih je i poredati kako će ko igrati po kojoj poziciji, puno igrača će igrati i playa i beka šutera.
Russell/Napier/Levert/Dinwiddie
Crabbe/Harris/još jedan od ovih gore/Musa
Carroll/Dudley/Graham/Musa
Hollis-Jeferson/Faried/Williams/Carroll
Allen/Davis/Faried
Tako bi ih ja nekako rasporedio da sam trener, ali vidjet' ćemo još, Musa nije spreman da igra u NBA. Još nema taj kvalitet, ali sigurno da će krajem sezone više koristiti njega na trici nego Dudleya ili Carrolla, koji su već dokazani igrači i ako ranije ostanu bez playoffa ne vidim zašto bi njih 2 igrala ispred Muse.