Koliko god bilo nama krivo zbog toga, RS je dio BiH, tako kaze Ustav.Evander je napisao/la:Zasto krivite Vranjesa? Krivite Aliju Izetbegovica koji je pristao i potpisao RS.
Kao sastavni dio BiH, priznat ustavom, Vranjes ima svako pravo da ga crta i to mora svako postovati, ko postuje ovu zemlju i ustav zemlje.
To sto je precrtao tetovazu, govori samo koliko je labilan i koliko u stvari nema stava.
Zasto se uopste i truditi da shvatis sta jedan ovakav kapacitet hoce da kazeAmirBvB je napisao/la:Sve je to ok... mene bode u oči jedan dio: "Tuđe poštujem, svoje volim"
Tuđe???? koji racku to treba da znači?
Vala i to što kažeš.invincible1921 je napisao/la:Zasto se uopste i truditi da shvatis sta jedan ovakav kapacitet hoce da kazeAmirBvB je napisao/la:Sve je to ok... mene bode u oči jedan dio: "Tuđe poštujem, svoje volim"
Isti sam takav bio, ali ovo je vec bezvezno izazivanje sukoba i nesloge unutar tima....AmirBvB je napisao/la:Vala i to što kažeš.invincible1921 je napisao/la:Zasto se uopste i truditi da shvatis sta jedan ovakav kapacitet hoce da kazeAmirBvB je napisao/la:Sve je to ok... mene bode u oči jedan dio: "Tuđe poštujem, svoje volim"
Iskreno, prvi sam bio protiv prozivanja Vranješa, transparenata i zviždanja sa tribina...(RS nije ništa ilegalno tako da nemam problema sa tim) ali ovo postaje previše, nadam se da će dobiti određene sankcije za nepoštivanje grba koji nosi na dresu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.