Ima mobu na vikendiciZukanovic je napisao/la:Rodin dobio poziv od Roberta.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ima mobu na vikendiciZukanovic je napisao/la:Rodin dobio poziv od Roberta.
povredaHankMoody je napisao/la:Memija nije igrao prošlu utakmicu za Vejle i pobijedili su, večeras ga nema ni u protokolu, opet vode, ne piše mu se dobro.
Htio ga Vinko pozvati, ali u razgovoru sa Robijem donesen je zaključak da je trenutno potrebniji A reprezentaciji.Zukanovic je napisao/la:Rodin dobio poziv od Roberta.
Daj nemoj te se zajeb. osjetljiv sam, jelde nije pozvo RodinaBeton je napisao/la:Htio ga Vinko pozvati, ali u razgovoru sa Robijem donesen je zaključak da je trenutno potrebniji A reprezentaciji.Zukanovic je napisao/la:Rodin dobio poziv od Roberta.
Jesi to samo zbog njega napravio account?Harise je napisao/la:Ammar Helac trenutno jedan najboli golmane u drugoj lige u Austrije i 1 na tabeli. Igra za Blau Weiss (Plavo-Bijeli) Linz. Godište 1999.
Pa gdje će, nije retardirani strumf. Pa i Saša Matić vidi da lik ima dvije lijeve i da mu je GOŠK igrački maksimum.DevilsAdvocate je napisao/la:Daj nemoj te se zajeb. osjetljiv sam, jelde nije pozvo RodinaBeton je napisao/la:Htio ga Vinko pozvati, ali u razgovoru sa Robijem donesen je zaključak da je trenutno potrebniji A reprezentaciji.Zukanovic je napisao/la:Rodin dobio poziv od Roberta.
Ma dobar je Robi samo ne odgovara pojedinim taldzijama.DevilsAdvocate je napisao/la:@Beton Sta ja znam mozda reko nacionalni kljuc nista me vise kod Roberta iznenadit ne moze
kako fin fudbalski put kad je bas cavar precijenio svoje mogucnosti i brzo shvatio da je bundesliga preveliki zalogaj u ovom trenutku..hurem je napisao/la:Jel' neko gledao Osijek, kako je Cavar odigrao?
Nadam se da ce bar njega povrede zaobici i da ce opravdati ocekivanja akoBogda, kad vec Hadziahmetovic nije uspio.
Imam osjecaj da cemo vec za dvije godine gledati njega, Loncara i Gojaka u Ligama 5 (skromno)ako ih povrede zaobidju.
Za sada imaju fin fudbalski put, polahko nivo po nivo, nista naglo. Dinamo, Rijeka i Osijek idealni za njihove godine.
U oba slučaja nije igrao Rodin i zato su im timovi izgubili?Drape je napisao/la:Šta je zajedničko Vinku protiv Rumunije i Odoviću protiv Goška?
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Beduin, Google Adsense [Bot], KrajinaKing, Sheyi i 58 gostiju.