FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Lijepo bi bilo da ovo apsolviramo sve do derbija jer odmah poslije cigana idemo u Mostar.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- StariGrad071
- Kontakt:
Ja ne mislim da smo pali u formi, vec imamo 3-4 igraca koja su se ufurala da su zvijezde i igraci lige 5ice (Mujakic, Rahmanovic, Tatar, Stanojevic) i poceli su u ove 2 tekme igrati neki svoj fudbal za sebe, nedisciplinovan, nerezonski, ispadaju konstantno iz formacije i taktike. Plus smo imali rovite Ahmeta i Hebiba, plus puno utakmica u kratko vrijeme malo i zasicenja bude.
Bezveze mi je trpanje Rahmana, krleta i tatara u prvih 11. Mora se zrtvovati jedan stanoje/adukor pa ih malo rotirati, jer imamo sirinu. Jucer smo dobili na svijezinu crepuljinu, kako je on usao stali smo na loptu i iskontrolisali sredinu.
Bezveze mi je trpanje Rahmana, krleta i tatara u prvih 11. Mora se zrtvovati jedan stanoje/adukor pa ih malo rotirati, jer imamo sirinu. Jucer smo dobili na svijezinu crepuljinu, kako je on usao stali smo na loptu i iskontrolisali sredinu.
čuj Husref ima taktiku

a i nema šta rovit igrat protiv Radnika , zato imaš rezerve i klupu...
glupost do gluposti u ovom postu valjda izmišlja da pokrije starog, valjda nije istina...

a i nema šta rovit igrat protiv Radnika , zato imaš rezerve i klupu...
glupost do gluposti u ovom postu valjda izmišlja da pokrije starog, valjda nije istina...
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 30 sep 2018, 08:44, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pusti to ba nego je l' sigurno ovo za 1+1? Maj nije daleko. 

necu zaliti 100 milja, samo da se ostvariMortemHz je napisao/la: Pusti to ba nego je l' sigurno ovo za 1+1? Maj nije daleko.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sinoć 2.000 ljudi na Koševu, opet bijedno.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajevo - Radnik

Tacno u par recenica si sve objasnio...Potpisujem sve sto si rekaoStariGrad071 je napisao/la:Ja ne mislim da smo pali u formi, vec imamo 3-4 igraca koja su se ufurala da su zvijezde i igraci lige 5ice (Mujakic, Rahmanovic, Tatar, Stanojevic) i poceli su u ove 2 tekme igrati neki svoj fudbal za sebe, nedisciplinovan, nerezonski, ispadaju konstantno iz formacije i taktike. Plus smo imali rovite Ahmeta i Hebiba, plus puno utakmica u kratko vrijeme malo i zasicenja bude.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U Kakanj otići sa drugom postavom da se momci odmore pred.. pa opet Kakanj 

hvala ti nas najveci sine, jer ovo stvarno jesu nasi najgori i najbeskorisniji igraciStariGrad071 je napisao/la:Ja ne mislim da smo pali u formi, vec imamo 3-4 igraca koja su se ufurala da su zvijezde i igraci lige 5ice (Mujakic, Rahmanovic, Tatar, Stanojevic) i poceli su u ove 2 tekme igrati neki svoj fudbal za sebe, nedisciplinovan, nerezonski, ispadaju konstantno iz formacije i taktike. Plus smo imali rovite Ahmeta i Hebiba, plus puno utakmica u kratko vrijeme malo i zasicenja bude.

Bordo jutro svima, Sarajvo sampion
Zizovicu samo da ti j.bemo sestru i majku jos jednom, i tebi i tvojim ciganskim pulenima na terenu, a i dugogodisnjim guznim haverima Sulenti i Megamisketu!

Zizovicu samo da ti j.bemo sestru i majku jos jednom, i tebi i tvojim ciganskim pulenima na terenu, a i dugogodisnjim guznim haverima Sulenti i Megamisketu!
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Aleks Ferguson kaže da bi upucao Vengera da može, Murinjo u facu Guardioli skreše da mu "njegove usr.ane igrice neće proć", Marselo Bijelsa yebe od - do svima na terenu svaku utakmicu... I onda samo Husref i Sarajevo pojam nekulture neke. Nabijem ovog Žižovića na qrac, ja bih ga žalio da je fer i korektan stručnjak koji sa svima igra isto. Al on Zrinjskom i Želji gaće skine, sa 30% snage igra s njima, protiv nas izgine. Koševo zna cijenit protivnika koji igra fudbal, sjetite se aplauza Slobodi nakon 0:3, aplauza Krupi nakon prve naše tekme s njima 2016. kad smo ih uzeli 3:2 al momci igrali lijep fudbal. Ovaj je zaslužio svaku psovku.
@Bordostrik ma udure je
@Bordostrik ma udure je

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sinanoviću napuši se ****.ine Husrefu zajedno sa Žižovićem.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Neka mu je psovao onakvim krkanima i treba psovati neka se još valjaju dabogda nikad ne ustali,najbitnija je pobjeda,idemo dalje utakmicu po utakmicu
-
- Kontakt:
Apsolutno se slazem . Ima par stvari koje bi Husref mogao uraditi da osvjezi ekipu jer neki su se "uhljebili " u ekipi treba ih malo na klupu da se razbude otprilike ove sto si naveo , ne skloniti ih iz prvi 11 nego jednostavno 1 ili 2 utakmice na klupi da se resetuju . sinoc se vidjelo kako su Crepulja i Hare zeljni igre ma da ima i ona ekipa koja pobjedjuje na mjenja se.StariGrad071 je napisao/la:Ja ne mislim da smo pali u formi, vec imamo 3-4 igraca koja su se ufurala da su zvijezde i igraci lige 5ice (Mujakic, Rahmanovic, Tatar, Stanojevic) i poceli su u ove 2 tekme igrati neki svoj fudbal za sebe, nedisciplinovan, nerezonski, ispadaju konstantno iz formacije i taktike. Plus smo imali rovite Ahmeta i Hebiba, plus puno utakmica u kratko vrijeme malo i zasicenja bude.
fol je što ekipa koja počinje ne pobjeđuje, već je klupa spašava po koji put.....bordobijeli je napisao/la:Apsolutno se slazem . Ima par stvari koje bi Husref mogao uraditi da osvjezi ekipu jer neki su se "uhljebili " u ekipi treba ih malo na klupu da se razbude otprilike ove sto si naveo , ne skloniti ih iz prvi 11 nego jednostavno 1 ili 2 utakmice na klupi da se resetuju . sinoc se vidjelo kako su Crepulja i Hare zeljni igre ma da ima i ona ekipa koja pobjedjuje na mjenja se.StariGrad071 je napisao/la:Ja ne mislim da smo pali u formi, vec imamo 3-4 igraca koja su se ufurala da su zvijezde i igraci lige 5ice (Mujakic, Rahmanovic, Tatar, Stanojevic) i poceli su u ove 2 tekme igrati neki svoj fudbal za sebe, nedisciplinovan, nerezonski, ispadaju konstantno iz formacije i taktike. Plus smo imali rovite Ahmeta i Hebiba, plus puno utakmica u kratko vrijeme malo i zasicenja bude.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slaven Živinice - Rudar Kakanj 4:0.
Da li ste vi za kompletnu drugu postavu protiv njih ili neki mix k'o protiv Veleža?
Da li ste vi za kompletnu drugu postavu protiv njih ili neki mix k'o protiv Veleža?
I ja smatram da se treba rotirat , prvenstveno kovacevica i mujakica na klupu, a sredinu kombinovat u zavisnosti od protivnika , sto kaze raja ne trebaju ti i Stanojevic i Adukor zajedno u svakoj tekmi, vrati Rahmana na Cm, Krste u sredinu a krila oba brza stavi
Mora se mjenjat , mislim da smo i pali u formi a i malo smo provaljeni
Mora se mjenjat , mislim da smo i pali u formi a i malo smo provaljeni
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Komplet ekipu odmorit pred mladost, sve izrotirat mozda izuzev stanoje, vjerovatno cemo gore negdje I otici ranije I boraviti par dana jer su obje u kaknju...
Premalo se Vladanu vjeruje... Okej, ima tu ružnu naviku da se igra sa živcima navijača, al mislim da se razgovorom to može riješit. Otkako je na golu kriv je za jedan primljeni gol, a nije baš da nam je odbrana savršena pa da nema posla. Fazon je što on strašno čita igru, preventivno izlijeće, čisti, javlja se štoperima na svaku... Da imamo linijskog golmana, protivnici bi stvarali 50% više šansi jer Vladan nikad nije na liniji, čim lopta krene naprijed on čisti, i nema šuta. Džafić mi je za onu jednu tekmu djelovao iskusnije al se ponašao kao mrtvi linijski golman, u 2-3 navrata je morao istrčat da pokupi loptu a nije.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, NeSamSafetee, PingoFTW i 29 gostiju.