FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 29 sep 2018, 23:41

Najjača scena na kraju, nakon zvižduka, Ahmet leži na terenu a prilazi Handžić grli ga i diže. Nema nikakve ljutnje zbog minutaže, niti neke ljubomore, ovi momci su baš dobri jarani i podrška jedni drugim. Atmosfera je na nivou, odnosi među igračima su odlični što je jako bitno. Ovi koji su nezadovoljni i koji su "prijetnja" po atmosferu su i odstranjeni (Hodzic).
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 29 sep 2018, 23:42

Esport je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:Moramo nesto promjeniti u naredne 2/3 utakmice.Ne znam da li nam je igra procitana. Ovi da su igrali kao prvo poluvrijeme ,dobili bi nas. Hvala Bogu pa se opredjelili na valjanje. Utakmicu izgubio(HVALA BOGU) njihov trener(de mu se Husrefe zahvali i spomeni familiju). Nismo mogli iznijeti loptu,svaku nam uzeli.
Kad kazem mjenjati , mislim vratiti se onoj ekipi kao u Krupi. Ahmed na klupi i ako zatreba , tu je ili odmoriti Velkoskog i igrati sa 2 brzanera.Mora se nesto mjenjati !!!!
Bas sam sretan veceras . :rol: :rol:
U prvom poluvremenu, nisu oni bili dobri, mi smo bili loši. Sada u Kakanj 2X2, pa na pauzu, da se napune baterije. :hmmmmm:
Molim Te pogledaj na TV(vjerovatno imas mogucnost),natrcali nas,a svaku lopta isla u njihove noge.Ja sam svakako kao skaut obavezan pogledati 2/3 puta. :rol: :rol:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 29 sep 2018, 23:44

Ovi sto su mogli doci, a nisu, nek se stide, seru ovdje, a ne dolaze, sa trenutnim rezultatima nisu zasluzili ovoliku posjetu, svima nek je na obraz. Teska utakmica ocekivano, ali bitna je pobjeda.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 29 sep 2018, 23:45

BordoSarajevo je napisao/la:Najjača scena na kraju, nakon zvižduka, Ahmet leži na terenu a prilazi Handžić grli ga i diže. Nema nikakve ljutnje zbog minutaže, niti neke ljubomore, ovi momci su baš dobri jarani i podrška jedni drugim. Atmosfera je na nivou, odnosi među igračima su odlični što je jako bitno. Ovi koji su nezadovoljni i koji su "prijetnja" po atmosferu su i odstranjeni (Hodzic).
Jeste. Bas vrijedno svake pohvale . :ljepota:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 29 sep 2018, 23:47

StariGrad071 je napisao/la:
Zip je napisao/la:Pobjeda je jedino sto je bitno, veceras igra slaba totalno, ali i posjeta, te bih zamolio ukoliko ova ekipa nesto ove sezone i osvoji nemojte molim vas dolaziti na proslavu vi derbi, forum, evropa i kakvi sve ne navijaci, ostavite nas dvije tri milje stalnih da to proslavimo. [/b]A ovaj Zizovic se na nas vec odavno naklatio jb ga šef Baka u pakaš, valjali se do besvijesti, a kao poznati po fair playu i dosli kao da igraju, smijesno fkt. Dosta slaba partija ponavljam ali ono sto je najbitnije sva tri boda su tu. Idemo dalje, a svaka kao da je zadnja.
:thumbup:

!!!![/quote]

Nemojte momci ima nas zaista opravdano odsutnih. Bar to ubacite u post.Ko bi vise volio od mene biti na Kosevu. :thumbup:

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 29 sep 2018, 23:51

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 sep 2018, 23:53

Zadnji put sam ovako ligašku pobjedu proslavio 20.5.2017. kad smo mlatnuli kone na Koševu. Mislim, da mi je ovako drago bilo. Nek leže sad do Bijeljine, mamicu im...
Dobra partija, Crepulja majstorski potez, odličan gol Hareta. Odbrana loša skroz al dobro, dohavizat će se. I igrači su sigurno umorni nakon dvije preteške tekme u četiri dana. I potpisujem ovo za posjetu od @osttribine, ako ostanemo prvi vidjet ćete u martu i aprilu posjete, kad se primakne ta proslava. Vidjet ćete "velikih pitara" na stadionu, a ovih 2-3 milje standardnih, koji dolaze i po kiši i mećavi, to su navijači.

@Bordostrik drugi put pročitaj post pa onda zovi nekog da puši nekom. Jesam li ja igdje rekao da je Handžić loš igrač?? Rekao sam da nije dobar target, da ne može iznijet ulogu koju Ahmetović ima na terenu. Kad golman ispuca loptu, Ahmet je uvijek na pravom mjestu i uzme 90% duela, Handžić se ne pozicionira dobro i ne dobije nijedan duel. Kad je Handžić na terenu, ne treba ga tražit dugim loptama sa svoje polovine, nego momku davat lopte u for il mu centrirat ovako u 10 metara kao Ljuban noćas. A od njega očekivat da spušta lopte glavom i razigrava krila, kao Merso... evo, nađi mi tri situacije kad je Handžić ove sezone spustio dugu loptu nekom, pa ćemo razgovarat o ovoj temi ponovo.

Selam @Tobe legendo. :wave:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 29 sep 2018, 23:58

Crepulja mora igrati umjesto Stanojevica.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 29 sep 2018, 23:59

Jel ovo taj sampionski mentalitet? Ove zadnje dvije tekme su, po meni, pokazatelj da smo prvi favoriti za titulu.
Zajedno sa Husrefom yebem staru zizovicu.

Mislim da je očigledno da trebamo neke rokade u ekipi..

Jel sad protiv Rudara odradjujemo tu kaznu gostovanja?
ZZ

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 30 sep 2018, 00:02

Skoro lijepo si to rekao , samo kome je to danas ahmet spustao lopte? Tataru i krsti koji nisu krila? Koji ne mogu u sprintu pretrcati nikoga? Husref nekada totalno fuli sa idejama ali eto pobjedi danas ne zna ni on kakon
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 30 sep 2018, 00:05

Elem, igru briši, bodove piši. Na mišiće, iskustvo, nafaku smo dali taj go. I mi jednom budemo nafakali. Hvala Bogu.
Radnik mimo onog ciganluka, jako nezgodna ekipa. I to je onaj dokaz da sve ove slabije ekipe ginu protiv nas i na lože se do samog kraja. Ne smije biti podcijenivanja. Ja bi reko da je bilo i tog kod naših, osim umora. Mora se to izbit iz glave. Svaku ozbiljno shvatiti, jer niko neće pokloniri 3 boda. Dosta muke i znoja večeras, kako na terenu, tako na tribinama i pred tv-om.
Danas čitam, da ćemo uvaliti po 3,4 komada. Kome ba!? Napisah da bi bio sretan i sa 1:0 da neko guzovima uvali. Neće biti lagano ni sa jednom ekipom, pogotovo što smo prvi. To daje dodatni motiv njima, a nama pritisak. Samo jako, ozbiljnim pristupom da nam se ovo ne dogodi opet. Škola za ubuduće. Nadam se. I Husref mora malo svježine ubaciti, a ne ko sivonja jedno te isto. Crepulja, Šabanović, Hare, Šišić i Šofranac moraju dobiti više minuta.
Adukor je izašo zato što je preforsiran, kao i Hebibović. Pa moraju malo odmoriti jbte. Nisu mašine. Ima i drugih igrača kako reče sam 23,24. Pa koristi ih jbga dan i fudbal. Tako će stalno biti povrijeđeni. Handri non stop jedne te iste. Mujakića odmoriti podhitno. Stanojević isto jednu, dvije da preskoči. Velkoski isto mora odmoriti. Pregori igrači tako, forsiranje stalno.

Što mi je palo za oko je onaj mali Isić iz Radnika stoper. Odlično momak igra. Visok, jak, brz, dobar u skoku. Trebaju obratiti pažnju na njega. I Hadžić špic onaj, isto jako dobar.

Protiv Rudara, nadam se da će odmoriti ovih par, i ostalim dati prostora, da dignu formu malo. Dugo je prvenstveno i igra na dva fronta. Ako misli barem tako.

Bravo Hare :thumbup:

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 30 sep 2018, 00:05

Samozdravlje je napisao/la:
kengur je napisao/la: @samozdravlje,
Jesam li ti ja "akademski" materijal ? :urnebes:
Pasa jos 21 pobjede i pred Vjecnu ,aBd. :rol: Naravno tesko ocekivati,ali ovaj put imamo izvlakusu Akademija.Od sljedece god. vlada Bordo gradom i drzavom.Kako bih volio s tobom,@pitarom6785,@bihuzurom@skoromalenom@Esportom@Zip @bordopoetom@benkarom@MortenHz i jos nekim(ma sa svima),ali ne znam bi li mi penzija bila dovoljna popiti u Slozi recimo poslije proslave aBd kahvu(s rahatlukom),pivu ,sok. Znam da ste na razlicitim talasnim duzinama,ali kontam da bi nas aBd titula pribrizila.Jeste da si malo prejak "akademski" :urnebes: no istrpi jednu festu. :bih:
Ne treba ti penzija brate @Samozdravlje. Ovako cemo: Ako uzmemo duplu krunu, ja vas sve koji pisete na temi (cak i ove koji pokusavaju vrijedjati) pozivam na festu na koju cemo pozvati sve nase igrace, strucni stab i sve zaposlene u klubu. Svi naravno mogu povesti svoje partenere. Mjesto i vrijeme proslave cemo naknadno dogovoriti ovdje na temi, kao i zabavljace. Moj prijedlog je Halid B i da nasi igraci izaberu drugog izvodjaca/icu ili grupu. Ja snosim sve troskove bez obzira koliko ce raje doci.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 sep 2018, 00:08

Pantelija je napisao/la:Skoro lijepo si to rekao , samo kome je to danas ahmet spustao lopte? Tataru i krsti koji nisu krila? Koji ne mogu u sprintu pretrcati nikoga? Husref nekada totalno fuli sa idejama ali eto pobjedi danas ne zna ni on kakon
Ma dobro, drugo je sad to što Husref zacrta i postavi, al Ahmetović kao pojedinac je savršen target-man. Recimo prošle sezone, kad je Velkoski igrao iza njega, njih dvojica su kombinovano zabili more golova, nebrojeno puta je Mersudin spustio loptu Velkoskom. Handžić to ne zna, nije tip koji će na 30 metara od protivničkog gola razgrnut štopere i igrat leđima ka golu. On je igrač šesnaesterca, ima i snagu i brzinu al jednostavno nema osjećaj za poziciju, da se nađe ondje gdje pada duga lopta, da napamet zna gdje su mu saigrači i tamo usmjerava loptu bez gledanja. Ukratko, da bude klasični target-man kao Mersudin.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 30 sep 2018, 00:14

Sta je sa Sofrancem,ovaj Dupovac od kad je poceo da igra kod nas na pocetku karijere pa do sad mi je ocajan

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 sep 2018, 00:19

zagor1987 je napisao/la:Sta je sa Sofrancem,ovaj Dupovac od kad je poceo da igra kod nas na pocetku karijere pa do sad mi je ocajan
Ma zadnje dvije i nije loš. Po trenutnoj formi, prije će Mujakić dobit hlađenje nego Limeni. Al nadam se da je Šofranac oporavljen, fizički i mentalno. Treba nam širina.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 30 sep 2018, 00:23

srecco je napisao/la:
sonpenn je napisao/la:Šta ovo Hus Zizovicu govori ?! Neka svadja ima 3,4 min ?! A zvucnik izmedju njih.
Husref psuje Žižoviću majku, a ovaj mu odgovara da se stidi svojih godina.
Husref je realno slucaj za razmatranje po tom pitanju.
Na stranu protiv koje ekipe se igra, ne moze se tako ponasati, a u komentaru nakon utakmice Žižović je to pristojno objasnio.
Hus samo pokazuje da je samo fizicki otisao s livade...
Hajd pasa produzi ko si ti uopste? Otkud na ovoj temi? Trebo ga je pljunut u facu i njega i sve one sto se valjaju,a ako ti se ne svidja nastavi ko i do sad pljuvat i ne ici nikad na tekme,pa navrqti opet ponekad da popljujes i da kmecis

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 30 sep 2018, 00:26

Ma Džafića, Šofranca, Crepulju, Šabanovića, Mustafića, Šišića i Halilovića od prve gurnut protiv Rudara. Može i Resić. Mora odmoriti par ovih igrača. Umorni su. Vidi se. Forsira lik, ubi.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 30 sep 2018, 00:31

bihuzur je napisao/la:
kengur je napisao/la: @samozdravlje,
Jesam li ti ja "akademski" materijal ? :urnebes:
[/quote]

Pasa jos 21 pobjede i pred Vjecnu ,aBd. :rol:

Ne treba ti penzija brate @Samozdravlje. Ovako cemo: Ako uzmemo duplu krunu, ja vas sve koji pisete na temi (cak i ove koji pokusavaju vrijedjati) pozivam na festu na koju cemo pozvati sve nase igrace, strucni stab i sve zaposlene u klubu. Svi naravno mogu povesti svoje partenere. Mjesto i vrijeme proslave cemo naknadno dogovoriti ovdje na temi, kao i zabavljace. Moj prijedlog je Halid B i da nasi igraci izaberu drugog izvodjaca/icu ili grupu. Ja snosim sve troskove bez obzira koliko ce raje doci.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!!

Vozdra @bihuzur
1.Kakav je dernek,ako te ne opali po dzepu
2.Titula , nista kup . Da se pitam ne bi ga ni igrali,ali eto hoce raja
3.Bez Husrefa nema prosirenog derneka
4.Imam jednu molbu , skoncentrisi se na takticko/tehnicke /fudbalske radnje . Tu bih volio da te vidim ,kako @kengur i ja postavljmo taktiku.Stipu psovke,jeni to za pravu raju.Ziv mi i zdrav bio. :thumbup: :urnebes:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 30 sep 2018, 00:34

Bordostrik je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la: Teška je ono situacija bila za Ahmeta, a i Bandić ga je odlično zatvorio. Mada Ahmet je i povrijedjen korisniji od Harisa, i dobio je 90% vazdušnih duela, Harisa nisam upratio da je ijedan dobio od kako je ušao.
I nije. Bez obzira na visinu i snagu, Hare nije dobar target. Valjda nema dobar osjećaj za loptu, skok, nešta mu fali. Kad je on na terenu treba više lopti u for jer je eksplozivniji od Mersudina.
Ovo su one situacije kad se s punim užitkom nadovežem na slične postove! Eh ovako, popu*ite ga Harisu! Toliko :stop:
Neću se spustit na tvoj nivo da ti vrijeđam i psujem, pročitaj ponovo post i skontaj šta smo pisali prije nego se nadovežeš. Pooz

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 30 sep 2018, 00:35

@bihuzur ,de napisi jarane kako si pratio utakmicu.Tvoje impresije i kako si reagovao kad ga Handze zavali ??

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], Google [Bot], Hajdeee i 67 gostiju.