Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pasa jos 21 pobjede i pred Vjecnu ,aBd.kengur je napisao/la: @samozdravlje,
Jesam li ti ja "akademski" materijal ?
Ispravka, Kakanj, 2X2Lik je napisao/la:Igra Radnika danas me podsjetila na igru Slobode koja je krasila godinama. Izbij, nabij, valjaj se kradi budi jadan. Kad smo poveli 2:1 kao da su se preporodili. Zato mi je ova pobjeda jos draza. Mi smo mogli i morali bolje, sad Kakanj x2.![]()
Osttribine je napisao/la:Pobjeda je jedino sto je bitno, veceras igra slaba totalno, ali i posjeta, te bih zamolio ukoliko ova ekipa nesto ove sezone i osvoji nemojte molim vas dolaziti na proslavu vi derbi, forum, evropa i kakvi sve ne navijaci, ostavite nas dvije tri milje stalnih da to proslavimo. A ovaj Zizovic se na nas vec odavno naklatio jb ga šef Baka u pakaš, valjali se do besvijesti, a kao poznati po fair playu i dosli kao da igraju, smijesno fkt. Dosta slaba partija ponavljam ali ono sto je najbitnije sva tri boda su tu. Idemo dalje, a svaka kao da je zadnja.
Zip je napisao/la:Osttribine je napisao/la:Pobjeda je jedino sto je bitno, veceras igra slaba totalno, ali i posjeta, te bih zamolio ukoliko ova ekipa nesto ove sezone i osvoji nemojte molim vas dolaziti na proslavu vi derbi, forum, evropa i kakvi sve ne navijaci, ostavite nas dvije tri milje stalnih da to proslavimo. A ovaj Zizovic se na nas vec odavno naklatio jb ga šef Baka u pakaš, valjali se do besvijesti, a kao poznati po fair playu i dosli kao da igraju, smijesno fkt. Dosta slaba partija ponavljam ali ono sto je najbitnije sva tri boda su tu. Idemo dalje, a svaka kao da je zadnja.
Ziva istina . Morali bi nesto u sistem ili sastavu mijenjati.miky_hz je napisao/la:Ja mislim da mi kad igramo na Kosevu za ekipama ispod 5-tog mjesta apsolutno nema potrebe da igramo sa Stanojevicem i Adukorom.To su dva teskasa a na utakmicama na kojima zelis dominaciju na lopti ti tu je jedan saavim dovoljan.Mi smo u sredini proigrali kad je Crepulja usao jel je on ofanzivno dosta jaci sa te pozicije i treba da igra u takvim vrstama utakmica.
Jos jednom se pokazalo kako dobru klupu i sirinu imamo :thumbup:
U prvom poluvremenu, nisu oni bili dobri, mi smo bili loši. Sada u Kakanj 2X2, pa na pauzu, da se napune baterije.Samozdravlje je napisao/la:Moramo nesto promjeniti u naredne 2/3 utakmice.Ne znam da li nam je igra procitana. Ovi da su igrali kao prvo poluvrijeme ,dobili bi nas. Hvala Bogu pa se opredjelili na valjanje. Utakmicu izgubio(HVALA BOGU) njihov trener(de mu se Husrefe zahvali i spomeni familiju). Nismo mogli iznijeti loptu,svaku nam uzeli.
Kad kazem mjenjati , mislim vratiti se onoj ekipi kao u Krupi. Ahmed na klupi i ako zatreba , tu je ili odmoriti Velkoskog i igrati sa 2 brzanera.Mora se nesto mjenjati !!!!
Bas sam sretan veceras .![]()