FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Kamo srece da ce ispasti iz lige. Tek tad bi se organizovali na najbolji nacin, ovako ce sve losije ici iz godine u godinu.
Mnogo boli kad se pogleda tabela, a da se tu nista ne moze uciniti. Ocigledno da niko ne radi svoj posao onako kako se od njega zahtijeva, pa samim tim se i stvara razdor, koji niti jedan navijac Slobode ne zeli!
Mnogo boli kad se pogleda tabela, a da se tu nista ne moze uciniti. Ocigledno da niko ne radi svoj posao onako kako se od njega zahtijeva, pa samim tim se i stvara razdor, koji niti jedan navijac Slobode ne zeli!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Ne budi smiješan!brcanska_malta je napisao/la:samo da se tribina napravi mi se vratimo i opet cemo medju top 5
Tribina igra ulogu? Pogledaj Olimpic... Rad rad i samo rad, nema vam druge, ali ko će ispijati kafice vikendom? Nedaj bože otići na Tušanj ili neko gostovanje...Ma daleko je to...!
Ni vi više ne vjerujete svojim igračima, pa kako da onda oni sami vjeruju u sebe?
Prvo napunite onu tribinu što imate pa onda čekaj neku novu!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
-
samo sarajevo
- Kontakt:
Lako je pricati a nista ne poduzeti! Pricate protiv uprave da vam svasta radi a sjedite i gledate kako vam klub tone,onda ovi vasi navijaci biraju utakmice,dodje vas po 500 na tekmu odete svako 10 gostovanje,skandirate Srbiji,smijali ste se nama kad smo uletili na stadion da bi otjerali zohare iz kluba,ali mi smo nesto poduzeli da nam se klub ne raspadne skroz i da ga razni piljari,taksisti,i uhljupi ne dovedu do propasti! Nemate nista od pisanja i nikad vam se nista nece promjeniti ako nesto ne uradite,dzaba samio sebe tjesite!
Gavarić i "žuti kartoni" ponovo u centru pažnje!
U Slobodi ponovo imaju nejasnu situaciju sa brojem žutih kartona Stefana Gavarića, prošle sezone jednog od glavnih katera nogometne afere koja je mjesecima tresla ovdašnju sportsku javnost.
Naime, na posljednjoj Slobodinoj prvenstvenoj utakmici u Banjoj Luci, u službeni zapisnik je upisan žuti karton igraču sa brojem "8", prema zapisniku Stefanu Gavariću, koji zbog toga ne bi imao pravo nastupa u narednoj utakmici sa Drinom.
To i ne bi bio problem da Gavarićevi saigrači, Stručni štab Slobode, ali i novinari koji su izvještavali sa tog susreta nisu uvjereni da je jedini karton koji su dobili igrači Slobode na ovoj utakmici nije dobio mladi Rahmanović.
- U zapisniku, doduše nejasno napisano, stoji da je karton dobio igrač sa brojem osam, što je u tom slučaju Stefan Gavarić. Sačekat ćemo zvanični dopis iz NSBiH-a, ako i tu bude potvrđena prvobitna informacija, tražit ćemo da se pregleda snimak, te utvrdi da je učinjena greška - rekao nam je Ekrem Ibrić, sekretar kluba sa Tušnja.
U Slobodi, koja je jučer remizirala u Subotici (1:1 - strijelac za Slobodu Bekić), računaju da će Gavarić nastupiti u narednoj utakmici sa Drinom. Nadamo se bez novih afera.
U Slobodi ponovo imaju nejasnu situaciju sa brojem žutih kartona Stefana Gavarića, prošle sezone jednog od glavnih katera nogometne afere koja je mjesecima tresla ovdašnju sportsku javnost.
Naime, na posljednjoj Slobodinoj prvenstvenoj utakmici u Banjoj Luci, u službeni zapisnik je upisan žuti karton igraču sa brojem "8", prema zapisniku Stefanu Gavariću, koji zbog toga ne bi imao pravo nastupa u narednoj utakmici sa Drinom.
To i ne bi bio problem da Gavarićevi saigrači, Stručni štab Slobode, ali i novinari koji su izvještavali sa tog susreta nisu uvjereni da je jedini karton koji su dobili igrači Slobode na ovoj utakmici nije dobio mladi Rahmanović.
- U zapisniku, doduše nejasno napisano, stoji da je karton dobio igrač sa brojem osam, što je u tom slučaju Stefan Gavarić. Sačekat ćemo zvanični dopis iz NSBiH-a, ako i tu bude potvrđena prvobitna informacija, tražit ćemo da se pregleda snimak, te utvrdi da je učinjena greška - rekao nam je Ekrem Ibrić, sekretar kluba sa Tušnja.
U Slobodi, koja je jučer remizirala u Subotici (1:1 - strijelac za Slobodu Bekić), računaju da će Gavarić nastupiti u narednoj utakmici sa Drinom. Nadamo se bez novih afera.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Samo u Bosni i Hercegovini

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ovo je za komedije ocm. HAHAHAHA
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
-
KARL HAJNC
- Kontakt:
To za Gavarića vam je odlična informacija,ako izgubite u derbiju začelja od Drine eto vam prilike da ponovite utakmicu.......P.S.da vam prošle godine nije bilo slučaja Gavarić sad bi igrali u Bihaću,Kaknju,Bugojnu itd
Haha de idi pogledaj tabelu i oduzmi nam ta 3 boda, pa skontaj gdje bismo biliKARL HAJNC je napisao/la:To za Gavarića vam je odlična informacija,ako izgubite u derbiju začelja od Drine eto vam prilike da ponovite utakmicu.......P.S.da vam prošle godine nije bilo slučaja Gavarić sad bi igrali u Bihaću,Kaknju,Bugojnu itd
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Bolje idi oduzmi ta 3 boda,pa ces vidjet na kojoj bi bili poziciji,bolje nekad provjerit nego ispast ... (da se ne izrazavam,skontacesKARL HAJNC je napisao/la:To za Gavarića vam je odlična informacija,ako izgubite u derbiju začelja od Drine eto vam prilike da ponovite utakmicu.......P.S.da vam prošle godine nije bilo slučaja Gavarić sad bi igrali u Bihaću,Kaknju,Bugojnu itd
- Urban Batalion
- Kontakt:
Upravo gledam snimke jedini put BHF Marakana.Onde je vecinom bila ekipa iz Tuzle cak sam zapazio i onog starog čiču sto nije propustio nijednu slobodinu tekmu.Okupljanje je bilo na petlji koliko sam vidio. 
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
-
KARL HAJNC
- Kontakt:
Ali ove godine vam ni ,,slučaj Gavarić" neće pomoči,dobro došli Rudar,Jedinstvo,Iskra,Gošk itd itdharry_90 je napisao/la:Bolje idi oduzmi ta 3 boda,pa ces vidjet na kojoj bi bili poziciji,bolje nekad provjerit nego ispast ... (da se ne izrazavam,skontacesKARL HAJNC je napisao/la:To za Gavarića vam je odlična informacija,ako izgubite u derbiju začelja od Drine eto vam prilike da ponovite utakmicu.......P.S.da vam prošle godine nije bilo slučaja Gavarić sad bi igrali u Bihaću,Kaknju,Bugojnu itd),necemo o tome,djaba pisali fifi i uefe,pa im ljudi nista ne odgovorise,propao dogovor Gracic - uprava Sarajeva
- Slatinash_7
- Kontakt:
bolje receno nece vama pomoci jer svi znamo sta ste pokusali da uradite s tim slucajem,dobijete titulu a to vam nije poslo za rukom.Ne znajuci da ima zute kartone to uopste nije bio nas slucaj nego slucaj uprave FKS i Olimpik kojim ste zajednickim snagama pokusali gurnuti nas tim dole a vas gore.I jos samo da se zna,koliko god savez bio protiv nas mi nikad necemo ispasti u to sigurni mozete biti i vi iz glavnog a i svi iz ostalih gradova i selaKARL HAJNC je napisao/la:Ali ove godine vam ni ,,slučaj Gavarić" neće pomoči,dobro došli Rudar,Jedinstvo,Iskra,Gošk itd itdharry_90 je napisao/la:Bolje idi oduzmi ta 3 boda,pa ces vidjet na kojoj bi bili poziciji,bolje nekad provjerit nego ispast ... (da se ne izrazavam,skontacesKARL HAJNC je napisao/la:To za Gavarića vam je odlična informacija,ako izgubite u derbiju začelja od Drine eto vam prilike da ponovite utakmicu.......P.S.da vam prošle godine nije bilo slučaja Gavarić sad bi igrali u Bihaću,Kaknju,Bugojnu itd),necemo o tome,djaba pisali fifi i uefe,pa im ljudi nista ne odgovorise,propao dogovor Gracic - uprava Sarajeva
![]()
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Opet se rano veselite,al ko se zadnji smije,najsladje se smije,kao npr.prosle sezoneKARL HAJNC je napisao/la:Ali ove godine vam ni ,,slučaj Gavarić" neće pomoči,dobro došli Rudar,Jedinstvo,Iskra,Gošk itd itdharry_90 je napisao/la:Bolje idi oduzmi ta 3 boda,pa ces vidjet na kojoj bi bili poziciji,bolje nekad provjerit nego ispast ... (da se ne izrazavam,skontacesKARL HAJNC je napisao/la:To za Gavarića vam je odlična informacija,ako izgubite u derbiju začelja od Drine eto vam prilike da ponovite utakmicu.......P.S.da vam prošle godine nije bilo slučaja Gavarić sad bi igrali u Bihaću,Kaknju,Bugojnu itd),necemo o tome,djaba pisali fifi i uefe,pa im ljudi nista ne odgovorise,propao dogovor Gracic - uprava Sarajeva
![]()
-
samo sarajevo
- Kontakt:
Harry bolje sto se tjesis opstankom,da ti ekipa radi nesto protiv uprave jer godinama vas nema nigdje sto se tice navijaca i kluba isto!
Normalno da cemo ostati,isto kao Zeljo,Sarajevo,Borac itd.. sta tu ima lose ? Nemogu ja sam radit protiv uprave,ni uredjivat navijace,kontas ? Otkud ti pod novim nickom,prije si ja mislim bio @samo rajvosa ili se varamsamo sarajevo je napisao/la:Harry bolje sto se tjesis opstankom,da ti ekipa radi nesto protiv uprave jer godinama vas nema nigdje sto se tice navijaca i kluba isto!
Ne postoji ni promil mogućnosti da Sloboda ispadne. Prije će ispasti Sarajevo.
A đe da znam?!
- slani grad
- Kontakt:
drago dijete..ti si neki bas teski pacenik opterece Slobodom....mislim...i ja odem na druge teme i ostavim neki komentar....al navijat za torpedo i visit na ovoj temi te svakom loncu bit poklopacsamo sarajevo je napisao/la:Lako je pricati a nista ne poduzeti! Pricate protiv uprave da vam svasta radi a sjedite i gledate kako vam klub tone,onda ovi vasi navijaci biraju utakmice,dodje vas po 500 na tekmu odete svako 10 gostovanje,skandirate Srbiji,smijali ste se nama kad smo uletili na stadion da bi otjerali zohare iz kluba,ali mi smo nesto poduzeli da nam se klub ne raspadne skroz i da ga razni piljari,taksisti,i uhljupi ne dovedu do propasti! Nemate nista od pisanja i nikad vam se nista nece promjeniti ako nesto ne uradite,dzaba samio sebe tjesite!
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Raz_ba je napisao/la:Ne postoji ni promil mogućnosti da Sloboda ispadne. Prije će ispasti Sarajevo.
To je taj zakljucak.Zbog Slobode je prosirivana i bivsa liga, a mi pricamo o njenom ispadanju iz PL BiH.
- slani grad
- Kontakt:
mozes pojasnit to za prosirivanje bivse lige...a sto se ispadanja tice...naravno da nece ispast nikad...kad u onoj nismo ispali necemo ni u ovoj miki maus ligi...mada je to mozda prokletstvo jer bi nam 2.liga donijela mozda neke nove vjetrove i ljude a ovako smo osudzeni na dugogodisnje tavorenje uz poneki bljesak 3.-4. mjesta i finala kupa BIHfaba je napisao/la:Raz_ba je napisao/la:Ne postoji ni promil mogućnosti da Sloboda ispadne. Prije će ispasti Sarajevo.![]()
![]()
To je taj zakljucak.Zbog Slobode je prosirivana i bivsa liga, a mi pricamo o njenom ispadanju iz PL BiH.
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Juniorski tim, koji vodi Sakib Malkočević, iz Gradiške su se vratili s bodom, jer je utakmica završila 0:0. Suđenje je bilo pravo domaćinsko, a tuzlanski tim od 60. minute igrao je s igračem manje, jer je isključen Halilčević.
Kadeti Denisa Sadikovića izgubili su od Kozare 2:0, uz takođe loše suđenje.
I pored toga što u ovom kolu nisu ostvarili pobjede, i juniori i kadeti zadržali su vodeću poziciju na prvenstvenoj ljestvici Omladinske lige BiH.
Kadeti Denisa Sadikovića izgubili su od Kozare 2:0, uz takođe loše suđenje.
I pored toga što u ovom kolu nisu ostvarili pobjede, i juniori i kadeti zadržali su vodeću poziciju na prvenstvenoj ljestvici Omladinske lige BiH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.