Policeman je napisao/la:Mourinho on McTominay starting at the back: “He was the best, he knows how to play out with the ball, he’s offensive so I am really happy with the job the kid did”
ozbiljno Ed skloni smece s klupe

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Policeman je napisao/la:Mourinho on McTominay starting at the back: “He was the best, he knows how to play out with the ball, he’s offensive so I am really happy with the job the kid did”
Ne svima je jasno da je napravio totalni promasaj sa svim sto je uradio danas a posebno ovaj pokusaj s McT i sta on uradi onako u svom stilu sam protiv svih "McT je bio najbolji"Poligon10 je napisao/la:Policeman je napisao/la:Mourinho on McTominay starting at the back: “He was the best, he knows how to play out with the ball, he’s offensive so I am really happy with the job the kid did”
![]()
Strava i uzas, pretvara se u ludog naucnika ala LVG na kraju svog bivstvanja ovdje. Ali, cisto sumnjam u “pink slip”, bez obzira na svePoliceman je napisao/la:Ne svima je jasno da je napravio totalni promasaj sa svim sto je uradio danas a posebno ovaj pokusaj s McT i sta on uradi onako u svom stilu sam protiv svih "McT je bio najbolji"Poligon10 je napisao/la:Policeman je napisao/la:Mourinho on McTominay starting at the back: “He was the best, he knows how to play out with the ball, he’s offensive so I am really happy with the job the kid did”
![]()
Pored zivog Baillya na klupi McT pocinje utakmicu kao treci stoper a na kraju zavrsava u paru s Smallom
Toksicansehic96 je napisao/la:Mourinho kratko: Htjeli ste da Martial igra, pa evo igrao je...
Koja je ovo ojebina jbo sve svoje
Mislim da ni LvG nije bio ovakav ovo je nivo iznadal... je napisao/la: Strava i uzas, pretvara se u ludog naucnika ala LVG na kraju svog bivstvanja ovdje. Ali, cisto sumnjam u “pink slip”, bez obzira na sve
Niposto, ali ne ide ni ovako vise. Samo kopamo dublju rupu.Format je napisao/la:Dobro sta mislite da je Zizu Bog
Manchester United have held discussions with Zinedine Zidane regarding a possible managerial role at Old Trafford, claims beIN Sports.
Ne znam vala, nisam pametan glede njega ali nisam bio ni za Pepa kada je odlazio iz Barce pa sam dobro pogrijesio.Pogba je napisao/la:Manchester United have held discussions with Zinedine Zidane regarding a possible managerial role at Old Trafford, claims beIN Sports.
Po čemu je Zidane bio loš u ligi?Format je napisao/la:Isto se pricalo kad je Mou dolazio ‘’ne moze goré’´
Zizu je dobar lik,postuju ga svi i drugar i otac igracima,vecini idol itd.
Osvojio tri LP,respect ali u ligi bio prilicno los. Transfer rokove ne mogu kolentarisat puno jer nije puno dovodio.
Ako dodje nadam se da ce igraci progledat i da ce sl rok prodat ove zvijezde i dovest po mogucnosti igrace iz Lige1 i Primere.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.