Kao da je dijete radilo bokte.Lillard je napisao/la:

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Kao da je dijete radilo bokte.Lillard je napisao/la:
Polako, kad se oprosti najveći svih vremena vidjećeš kad se vrate na te stare staze. Kad se budu opet borili da uđu u neko od evropskih takmičenja.Romariooo je napisao/la:
Ovo sad sto igramo, ova spora i bljutava igra s ovim veznim redom, sa ovakvim suarezom, i glavnim igrac koji se vuce ko prebjena macka po terenu, u nekadasnjemspanskom prvenstvu s realom onim,valencijom,deportivom,atleticom,betisom,seviljom,ova barca ne bi ni kup uefa mogla izboriti
Pa ja, kockasti dresovi, novi grb. Jos novo ime samo jelTheWeekndXO je napisao/la:I ime ce da promjene, tako sam procitao. Umjesto Barcelona biti ce samo Barca.
Nemoj zaboraviti i promjenu imena stadionaleorey je napisao/la:Pa ja, kockasti dresovi, novi grb. Jos novo ime samo jelTheWeekndXO je napisao/la:I ime ce da promjene, tako sam procitao. Umjesto Barcelona biti ce samo Barca.
**** mu djecu kakva ojebina od trenera, liku vrhunac karijere trebao biti Bilbao, za bolje nije.messilla je napisao/la:Jbt dan nije pozvao Malcoma za sutrasnji mec.Frajera su samo doveli sto je Willian bio preskup i da sjebu Romu.
sve se slaže za niz porazamessilla je napisao/la:Što se tiče Umtitija, AS kaže ligamenti, međutim nije neki izvor. Alfredo Martinez kaže nisu ligamenti u pitanju. Klub je samo objavio problemi sa lijevim koljenom i da odsustvo zavisi od razvoja situacija tj evolucije povrede.
Romero kaze da on uopste nije htio Malcoma, vec je uprava dovela njega bez pitanja, zbog toga i ima malu minutazu. Ista stvar bila i sa Minom, uopste ga nije htio.messilla je napisao/la:Jbt dan nije pozvao Malcoma za sutrasnji mec.Frajera su samo doveli sto je Willian bio preskup i da sjebu Romu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.