Ne ulazim u krivicu misimovica oko igraca ali jel on dovodio ublehe od trenera?Asimetric je napisao/la:Ja ne razumijem kako neko nakon loseg rezultata moze kriviti Misimovica pa taj covjek je toliko toga dobrog uradio za Zelju da mu svi redom trebate lizati supak pogledajte stadion prije dvije godine i sada, i sta sada on kriv sto su igraci qurac i sto vi mislite da ste Real i da trebate sve redom da gazite. Pa ne ide to bas tako jednostavno stvar je u tome da se Zeljo vise ne bori samo sa Zrinjskim sada se bori sa jos 4 kvalitetne ekipe koje nece spustiti gace kad dodju na Grbavicu a kada Zeljo ide u goste svi ce poginuti da ga pobijede od Goska pa nadalje jer ne igra ime, ne igra stadion igraju igraci koji su obicni placenici i koje samo zanima stanje na racunu boli njega kurrac za Zelju i za svaki drugi klub u BiH. Sam Misimovic je rekao moras imati 20% kvalitetniji ekipu od ostalih da bi bio prvi, a od kojih igraca je sastavljen Zeljo od prosjecnih igraca koji godinama hljeb zaradjuju u ovoj jadnoj ligi. I sta sad sad vam zao ko biva Ode da se jadan ne nasekira zbog losih igara a Krcmarevicu ste psovali sve zivo jer je sa istom ekipom imao isto tako jadne rezultate i da tada nisu bili krivi igraci neko Krcmarevic jedini krivac. Prizivali ste Odu i u startu kazali Oda je nasa legenda sta god da bude on nece biti kriv jer je on vojnik kluba kako rekošte a ja sam tada rekao da ce i pod Odovicem biti losih igara ali zbog toga sto je on Milomir Odovic drzat cemo ga kao malo vode na dlanu jer on ko biva vojnik kluba haha a nije tamo neki anonimus iz Srbije, a na kraju krajeva si su oni u 5 grama. Zakljucak cijele ove price jeste da ne mogu razumijeti navijace koji pod jednim trenerom krive trenera za neuspjeh dok pod drugim trenerom (vojnikom kluba) krive igrače a sve u razmaku od dva mjeseca.
Koji bolan jadni zeljo? Imali naskuplji tim u historiji? Zakaric,crnov, lendric, krpic, zeba itd....i sa svim tim parama i cudima uzeli jedan kup...
Kriv ne kriv postoji nesto sto se zove odgovornost. Ako nakon godina promjenis 10 trenera 160 igraca i sve isto bude podnesi ostavku kao moralni cin...