Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
I mislio sam na Moggia i upravu kluba, a tad je ta uprava činila Juve... Tako da...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- sarajlija89
- Kontakt:
@Makaveli
nemoj Bgt..ne razumijes ti to i nemoj nista poredit zivota ti...pogotovo sa Realom i njihovim hiperprodukcijskim,kapitalistickim,industrijskim ili kako god hoces nazovi klubom,to je smijesno...jer je Juventus puno vise od toga a to vecina ne moze razumjeti...ZA JUVENTUS SE NE NAVIJA,ZA JUVENTUS SE ZIVI...i sve sam ti reko
Jednostavno moras bit Juventino da bi neke stvari razumio..a ja Juventus volim vise od svega i iznad svega i vjerovatno mnogo vise od tebe pa i velike vecine navijaca na forumu(bilo kojeg kluba) uz postovanje prema svima al ne radi se ni o kakvom simpatizeru,nit ja sebe tako dozivljavam nego ja juventus volim..obozavam..zivot bi dao sto moja mama nekad kaze posto zna koliko volim staru damu
...oni koji me znaju reci ce ti kakav sam bolesnik Juventusa...al nebitno,nemoram se ja nikom pravdat..da se razumijemo
A vezano za Del piera....i konstataciju Del Piero=Juve sto ce ti svaki navijac Juventusa rec..pogledaj ovaj komentar o alexu pa ti mozda bude jasnije
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... start=5840
jbg brate,za neke stvari moras bit Juventino a ti to nisi....nema igraca iznad kluba ko sto ti rece,ali ako iko to moze bit ili bar = onda je to samo ADP i niko vise...
ne razumijete vi to jbg,nije to nikavo nepostivanje kluba ili bilo sta slicno jednostavno to je tako ADP=JUVE...al da si makiaveli a ne makaveli skonto bi cilj opravdava sredstva
Forza Juve
Alessandro Del Piero olee...
nemoj Bgt..ne razumijes ti to i nemoj nista poredit zivota ti...pogotovo sa Realom i njihovim hiperprodukcijskim,kapitalistickim,industrijskim ili kako god hoces nazovi klubom,to je smijesno...jer je Juventus puno vise od toga a to vecina ne moze razumjeti...ZA JUVENTUS SE NE NAVIJA,ZA JUVENTUS SE ZIVI...i sve sam ti reko
Jednostavno moras bit Juventino da bi neke stvari razumio..a ja Juventus volim vise od svega i iznad svega i vjerovatno mnogo vise od tebe pa i velike vecine navijaca na forumu(bilo kojeg kluba) uz postovanje prema svima al ne radi se ni o kakvom simpatizeru,nit ja sebe tako dozivljavam nego ja juventus volim..obozavam..zivot bi dao sto moja mama nekad kaze posto zna koliko volim staru damu

A vezano za Del piera....i konstataciju Del Piero=Juve sto ce ti svaki navijac Juventusa rec..pogledaj ovaj komentar o alexu pa ti mozda bude jasnije
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... start=5840
jbg brate,za neke stvari moras bit Juventino a ti to nisi....nema igraca iznad kluba ko sto ti rece,ali ako iko to moze bit ili bar = onda je to samo ADP i niko vise...
ne razumijete vi to jbg,nije to nikavo nepostivanje kluba ili bilo sta slicno jednostavno to je tako ADP=JUVE...al da si makiaveli a ne makaveli skonto bi cilj opravdava sredstva

Forza Juve
Alessandro Del Piero olee...

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- L'Avvocato
- Kontakt:
ako je uprava kluba isto sto i klub onda uredu ...GunnerS je napisao/la:I mislio sam na Moggia i upravu kluba, a tad je ta uprava činila Juve... Tako da...
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
e jbg sad, ne navijači i igrači su klub, uprava je ništa.L'Avvocato je napisao/la:ako je uprava kluba isto sto i klub onda uredu ...GunnerS je napisao/la:I mislio sam na Moggia i upravu kluba, a tad je ta uprava činila Juve... Tako da...
pa koga je tad pretstavljao mođi

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
sarajlija,sarajlije smo
ovo je vec drugi put da te pitam za isto i vec drugi put dobijam objasnjenje ....
OK ..necu reci da se slazem...samo cu reci da razumijem
uz dodatak da nas je ovdje mnogo takvih koji zive za svoj klub i za koje ce ti okolina i poznanici reci da je zakleti navijac i da je lud

OK ..necu reci da se slazem...samo cu reci da razumijem

uz dodatak da nas je ovdje mnogo takvih koji zive za svoj klub i za koje ce ti okolina i poznanici reci da je zakleti navijac i da je lud

- sarajlija89
- Kontakt:
@makaveli
nezz bgm da si me vec pito za to hehe..al eto
a naravno da ima mnogo "zakletih" navijaca...ipak je fudbal najvaznija sporedna,pa mozda cak i najvaznija stvar na svijetu...tako da to nista ne treba cudit,upravo zato
@tony-mortale i ostali
hajmo ovako hipoteticki postavit stvari na stvoje mjesto..
Juventus je osuđen i izbačen...pojavili su se drugi, novi(stari
) dokazi koji pokazuju da su i drugi isto radili a da je samo Juventus kaznjen...ako to bude potvrdjeno na sudu,postavlja se pitanje zasto je to tako bilo i ko ce sve to Juventusu vratit
al hajd mi odgovorite na ovo...
Ako se pokaze da je inter radio isto sto i Juve a pokazace se,ustvari,vec se zna,ceka se samo zvanicna potvrda suda a prosao nekaznjeno...kako je moguce da ce interove titule i trofeji biti legitimni i priznati..kako je to moguce??? Znaci od 2006 pa na ovamo svaka sezona serie A je bila neregularna u smislu da je samo Juventus kaznjen za nesto sto su svi radili a samo je Juve izbacen,cime je za 360 stepeni promjenjeno stanje u talijanskom fudbalu i na cemu je direktno i najvise profitirao inter..jel to vama onda regularno i kako opravdat tu cinjenicu???
Jel se trebaju sve titule i interu oduzet???
Jel se inter treba izbacit??
Ako sud proglasi i inter umjesanim i krivim..automatski svaka sezona serie A do dana danasnjeg ce biti neregularna i nelegitimna...
Talijanski savez je ovim sam sebe...
nezz bgm da si me vec pito za to hehe..al eto

a naravno da ima mnogo "zakletih" navijaca...ipak je fudbal najvaznija sporedna,pa mozda cak i najvaznija stvar na svijetu...tako da to nista ne treba cudit,upravo zato
@tony-mortale i ostali
hajmo ovako hipoteticki postavit stvari na stvoje mjesto..
Juventus je osuđen i izbačen...pojavili su se drugi, novi(stari

upravo kako brat juventino kaze...nama to niko ne moze vratit..izgubili smo godine,trofeje,finansije...sve smo bukvalno izgubili..od nule pa cak i iz minusa krenuli..samo hocemo javno izvinjenje i da nam vrate nase sto smo NA TERENU OSVOJILIsanelmasetic je napisao/la:
Sta ce bit???
Nista, steta koja je nacinjena Juventusu sa ovim sramotnim cinom je nenadoknadiva, cijela jedna generacija i jedno desetljece, je jednostavno nenadoknadivo, osim moralne satisfakcije nista drugo ne ocekujemo i naravno da se dokaze da su drugi bili i ostali cak i gori od nas...
Upravo to...jos jedan razlog zasto se nece ici tako daleko i zasto eventualne kazne prema interu i ostalim nece biti rigorozne...JuveSissoko je napisao/la:kod uvodjenja novih dokaza postupak se moze revidirat,samo sto to nece biti slucaj,potonuo bi italijanski fudbal na dno
al hajd mi odgovorite na ovo...
Ako se pokaze da je inter radio isto sto i Juve a pokazace se,ustvari,vec se zna,ceka se samo zvanicna potvrda suda a prosao nekaznjeno...kako je moguce da ce interove titule i trofeji biti legitimni i priznati..kako je to moguce??? Znaci od 2006 pa na ovamo svaka sezona serie A je bila neregularna u smislu da je samo Juventus kaznjen za nesto sto su svi radili a samo je Juve izbacen,cime je za 360 stepeni promjenjeno stanje u talijanskom fudbalu i na cemu je direktno i najvise profitirao inter..jel to vama onda regularno i kako opravdat tu cinjenicu???

Jel se trebaju sve titule i interu oduzet???

Ako sud proglasi i inter umjesanim i krivim..automatski svaka sezona serie A do dana danasnjeg ce biti neregularna i nelegitimna...
Talijanski savez je ovim sam sebe...

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- majestic24
- Kontakt:
Realno gledajuci,steta je vec ucinjena i nemoze se ispraviti. Jedino sto moze "pomoci" je to da se skine ljaga s imena "Stare dame" i to je to.
Nevjerujem da ce se titule vratiti,bez obzira sto su neopravdano oduzete. Trebalo je prvo dobro prokontati pa onda donositi odluku,a ne ko s kruske. Ni 10 titula da im daju,nemoze ispraviti stetu koja je napravljena.
Juventus ce se vratiti na staze stare slave,to je sigurno.
Nevjerujem da ce se titule vratiti,bez obzira sto su neopravdano oduzete. Trebalo je prvo dobro prokontati pa onda donositi odluku,a ne ko s kruske. Ni 10 titula da im daju,nemoze ispraviti stetu koja je napravljena.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- tony-mortale
- Kontakt:
hajd dobro vi opet iste priče zadnje 2 godine,
kakvo skidanje ljage, kakva nepravda prema juventusu, niti se ovim pere ljaga, niti je juventusu učinjena nepravda, samo ako su i drugi radili isto što i juventus trebaju se kazniti to ćemo se valjda svi složiti, nebitno o kome se radi, ali juventusu i dalje ostaje da je namještao(ili barem pokušao namjestiti) dosta utakmica, tj. sudija i sve ostalo što je mođiju i kompaniji već dokazano, to mođi čak ni ne spori da je zvao sudije i delegate, kupovao poklone, tražio da mi sude neki njemu draži sudci i sl.

kakvo skidanje ljage, kakva nepravda prema juventusu, niti se ovim pere ljaga, niti je juventusu učinjena nepravda, samo ako su i drugi radili isto što i juventus trebaju se kazniti to ćemo se valjda svi složiti, nebitno o kome se radi, ali juventusu i dalje ostaje da je namještao(ili barem pokušao namjestiti) dosta utakmica, tj. sudija i sve ostalo što je mođiju i kompaniji već dokazano, to mođi čak ni ne spori da je zvao sudije i delegate, kupovao poklone, tražio da mi sude neki njemu draži sudci i sl.
- sarajlija89
- Kontakt:
Mi samo zelimo istinu a nama niko ne moze vratit izgubljene godine za nepravdu koja je ucinjena...nazalost.Al moralna satisfakcija mora bit zadovoljena...i da vraticemo se...jer smo bili i ostali najveci i najslavniji talijanski klubmajestic24 je napisao/la:Realno gledajuci,steta je vec ucinjena i nemoze se ispraviti. Jedino sto moze "pomoci" je to da se skine ljaga s imena "Stare dame" i to je to.
Nema dokaza za calciopoli
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2291.html
Poseban dan za Del Piera
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2293.html

NAJVECI...NEPONOVLJIVI...
e moj sarajlija, svakakvih li korisnika na ss.ba, ne znaju ni ko je Del Piero 

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- Interista di cuore
- Kontakt:
Inter nije radio sto je Juventus i to se zna...to sto bi vi htjeli da je tako je jedno,a realnost je sasvim drukcija 

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- L'Avvocato
- Kontakt:
Normalno da nije ... vase gazde su stavili monopol na calcio kupovinom prava na prenose utakmica i osiguravanja generalnog sponzoskog ugovora sa FIGC-om (TIM) te postavljanjem svojih ljudi u upravu FIGC-a.Interista di cuore je napisao/la:Inter nije radio sto je Juventus i to se zna...to sto bi vi htjeli da je tako je jedno,a realnost je sasvim drukcija
Ma i nema poente u svemu ovome ... kad se zavrsi sudjenje vidjet cemo sta ce biti. Optimista sam ali isto tako znam kako to funkcionise u Italiji pa se vrlo lahko moze desiti veliko nista.
★★★
- tony-mortale
- Kontakt:
neželim da ubijam vaš optimizam, ali realno jedino što možete očekivati je da taj jedan skudeto interu bude oduzet i to je vrhunac, a sad nada je besplatna, niko vam to nemože oduzeti, ali od vraćanja skudeta, nekih drastičnih kazni interu ili bilo kome drugom teško da će biti išta.
eh, kad trebaš sve na detalje objašnjavat onda nije to to....tony-mortale je napisao/la:e jbg sad, ne navijači i igrači su klub, uprava je ništa.L'Avvocato je napisao/la:ako je uprava kluba isto sto i klub onda uredu ...GunnerS je napisao/la:I mislio sam na Moggia i upravu kluba, a tad je ta uprava činila Juve... Tako da...
pa koga je tad pretstavljao mođi, nije sigurno elektroprivredu već juventus i radio je za juventusovu korist i juventusov interes i dobro i loše što je radio radio je u ime juventusa i za juventus, i ne samo on već ima tu još par imena kojima su dokazane nedozvoljene radnje u onom prvom suđenju, a sad ako su i drugi krivi što mođi pokušava dokazati njega ne opravdava, al mogu biti kažnjeni i drugi

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- sarajlija89
- Kontakt:
Del Piero se nada novom ugovoru, do 2012.
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2302.html

Diego: Juventusu želim sve najbolje
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2300.html
Chiellini upozorio protivnicke igrace
http://www.juvefans.info/vijesti.php?su ... m=&ucat=2&
hahahha...koji je ludjak ovaj Chiellini
FORZA JUVE
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2302.html

Diego: Juventusu želim sve najbolje
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2300.html
Chiellini upozorio protivnicke igrace
http://www.juvefans.info/vijesti.php?su ... m=&ucat=2&
hahahha...koji je ludjak ovaj Chiellini

FORZA JUVE
- sarajlija89
- Kontakt:
Nedved preuzima direktorsko mjesto u Juventusu
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2307.html

Mođijev advokat: Juventusu će biti vraćene titule
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2305.html
Spominje se moguca zamjena Veloso-Sissoko u Juanuaru i dolazak Tascija iz Stuttgarta...al sve su to spekulacije zasad.
[youtube][/youtube]
0-1 Maniero 24
0-2 Maniero 44
1-2 Porrini 45+3
2-2 Del Piero rigore 64
3-2 Del Piero 72
Treci gol(od 5:50)...

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2307.html

Mođijev advokat: Juventusu će biti vraćene titule
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2305.html
Spominje se moguca zamjena Veloso-Sissoko u Juanuaru i dolazak Tascija iz Stuttgarta...al sve su to spekulacije zasad.
[youtube][/youtube]
0-1 Maniero 24
0-2 Maniero 44
1-2 Porrini 45+3
2-2 Del Piero rigore 64
3-2 Del Piero 72
Treci gol(od 5:50)...

- sarajlija89
- Kontakt:
http://sportsport.ba/ino_fudbalp-44743.htm
eki ovo
Moracu je upratit zbog ovog
Sta je ba Juventini,nigdje vas..niko ne pise osim mene

eki ovo

Moracu je upratit zbog ovog

Sta je ba Juventini,nigdje vas..niko ne pise osim mene

Tu smo @sarajlija, bile ove reprezentativne obaveze pa se mora malo i to pogledat' i tako...
Nego, sto bi jedan moj komso rek'o: "Sta ja ovo, hebem ti ovo"
...gdje ih vise nalazis ovako dobre. 
Nego, sto bi jedan moj komso rek'o: "Sta ja ovo, hebem ti ovo"

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ne da se Marchisiu odigrati utakmicu na svojoj poziciji u reprezentaciji 

nema potpisa
- sarajlija89
- Kontakt:
Karolina je to hahahha...
Upraticu je
voli alexa a to se cijeni
@admir
hahaha....e zipa sad sta cu ti rec...posto toliko insistiras...upamtices ga za par kola kad igraju roma i Juve...vjeruj mi

Upraticu je

@admir
hahaha....e zipa sad sta cu ti rec...posto toliko insistiras...upamtices ga za par kola kad igraju roma i Juve...vjeruj mi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.