To s gledateljima je druga sfera. Dinamo ima publiku, ima navijače..Dabar je napisao/la:@jacky o kakvoj posjećenosti govoriš,pa kako te nije stid to napisati bolan,pa došlo vam je tu utakmicu 8000 ljudi,jer je besplatan ulaz,a sam sam naveo tko je došao to da gleda,vi ste čak postavili i rekord na utakmici s lokomotivom gdje je bilo 46 gledatelja,a novonari su to prenapuhali na 73...pa sam mamić kaže kad novinari napišu da je bilo 2-3000 ljudi,da preuveličavaju za 3-4 puta...a milijunski grad...
Ima puno i previše razloga zašto je posjećenost Dinamovih utakmica zadnjih godina slaba (konkretno zadnjih 4-5 godina). Ali to je potpuno druga sfera i ne želim na ovoj temi zalaziti u nju.
Rasprava je bila Široki - Hajduk, onda je se svakakava balavudrija umješala u raspravu pa smo otišli skroz s teme.
Posjećenost nema nikakve veze sa kvalitetom i jačinom kluba. Kao što reče jedan pametan forumaš, mislim Ted Mosby..

Široki je dobar u bh okvirima, usporedba sa Hajdukom je apsurdna. Široki nema nikakvu povijest, navijače nikakve, općenito gledatelja i simpatizera mizeran broj.. tako da je apsurdna usporedba sa Hajdukom, a kamoli baljezganje da je Široki čak jači, veći, bolji klub. Također Širokom je znanstvena fantastika proći prosječan austrijski klub u Europi.. o skupini EL neću ni misliti!
@Dabar, koliko si ozbiljan forumaš dokazuje i činjenica da si po temi FK Partizana veličao nekakva uništenja Temišvara i Praga od strane BBB. Evo da te pitam kad sam zaboravio onda koliko imaš godina? Bez uvrede, ali tada mi je to jako upalo u oči.