Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

avlami97
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la avlami97 » 10 okt 2010, 17:24

Niti jednom u svom postu nisam napisao da je Džeko odigrao dobro ili loše protiv Albanije. Napisao sam samo da je Džeko klasa igrač, ali da nam je trener loš. Govoriš da je o Džeki pišem pozitivno, zato što navijam za Želju. Smiješno. U reprezentaciji su donedavno igrali i Vladavić, Muratović i Jahić u startnoj postavi i nisam niti jednom spomenuo što ih nema u repki. Tu je Sušić da to radi, a za svoj posao je vjerovatno odgovoran nekome, ako ništa, ono bar ljudima koji vole reprezentaciju. Džeko je klasa i biće još bolji.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 10 okt 2010, 17:25

Svaki napadac je 0 ako nema lopti,jer nece on sam ic u odbranu uzet loptu pa potrcat na bok centrirat pa utrcat dat gol jel tako??A za mene je Dzeko u top10 napadaca na svjetu i nas najbolji napadac ikad iako ima tek 24godine....a opet cu ponovit NEMAMO IGRE
RIP SALE VILENJAK

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 10 okt 2010, 17:52

Ljudi ja ne znam koju ste vi utakmicu gledali. Edin je dvojicu na ledjima stalno imao. Imao je dva vracanja u odbranu gdje je trcao za loptom. Normalno da on to moze mnogo bolje, ali i do veznog reda je. Jedini koji je kritican je Misimovic jer covjek nije u formi. Dosta mu se toga izdesavalo u zadnjih godinu dana i u Wolfsburgu i u reprezentaciji (krivac Ciro).
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 10 okt 2010, 20:37

RKO je napisao/la:Svaki napadac je 0 ako nema lopti,jer nece on sam ic u odbranu uzet loptu pa potrcat na bok centrirat pa utrcat dat gol jel tako??A za mene je Dzeko u top10 napadaca na svjetu i nas najbolji napadac ikad iako ima tek 24godine....a opet cu ponovit NEMAMO IGRE
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO JARANEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!tako mal post a sve kaze..podvlacim i ja ovo ljudi moji nemamo igre nema misketa nevidi seeeee nigdjee i onda dzeko i vedo ne dolaze do izrazajaaa....
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 okt 2010, 21:02

Ja mislim da su Susic i Gomez na istim drogama...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 10 okt 2010, 21:13

Cartman je napisao/la:Ja mislim da su Susic i Gomez na istim drogama...
Mislim da Gomez malo jace koristi, barem nije Susic reko da je Murinho :mrgreen:.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 10 okt 2010, 21:29

RKO je napisao/la:Svaki napadac je 0 ako nema lopti,jer nece on sam ic u odbranu uzet loptu pa potrcat na bok centrirat pa utrcat dat gol jel tako??A za mene je Dzeko u top10 napadaca na svjetu i nas najbolji napadac ikad iako ima tek 24godine....a opet cu ponovit NEMAMO IGRE
Slazem se! Dzeko je jedan od najboljih napadaca u historiji BIH,po meni bolji cak i od Mehe Kodre koji je igrao u cuvenoj Barceloni ,koji je u Primeri postigao preko 100 golova...Dzeko ima samo 24 godine,i ocekujem da do kraja karijere obuce dres jos bar dva evropska velikana,vjeurjem da je prvi od tih Bayern ili Juventus...
Sto se tice njegovih partija u reprezentaciji,on jednostavno nema kvalitetnih lopti i kao takav je nemocan..Da igra Stilic umjesto Misketa sigurno bi i Dzeki bilo lakse,jer je Stila u boljoj formi od Misketa trenutno...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 okt 2010, 21:32

Dok SAF ''mali pjano,koristi sasvim drugacija opojna sredstva. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 10 okt 2010, 21:35

harishp je napisao/la:
Dok SAF ''mali pjano,koristi sasvim drugacija opojna sredstva. :lol:
Ne zapinji mi za SAF-a. :D
Nemoj da ja bijem starije od sebe. :lol: :lol:
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 okt 2010, 21:43

Ebo SAF-a...... Skot :lol:
Eto da ti Ibrakovica makar pohvalim. :mrgreen:
P.S ovo je bilo maksuz za @Curtmana sve mu diraj samo SAF-u ne.A zna pametovati o drugima.
P.S a to da bijes,nebih ti bas preporucio.Bog zna omrsavilo se malo sa 101 kile na 98.Valjda zbog praziluka.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 10 okt 2010, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 10 okt 2010, 21:46

Smijesni ste. Dzeko do sad za repku dao (cini mi se) 16 golova, a najbolji strijelac BH repke Bolic ima 22 gola. Dzeko isada ima 24 godine, znaci ima jos najmanje 8-9 godina da zabija. USTANITE KAD PRICATE O DZEKI, SRAM VAS BILO.

PS. Ne znam koju ste utakmicu gledali u Albaniji, Dzeko je bio jedan od boljih nasih igraca.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 10 okt 2010, 21:47

Ja mislim da bi ti trebao spremati stvari za skolu, valja ti ustati rano... Imas 17 godina i ti si se nasao pljuvati po Papetu, svaki drugi post ti je pljuvanje po njemu. Kako te nije stid balavce jedan? I tebe i sve ostale koji prosipate ovdje neku pamet a niste ni skolu zavrsili. Imajte malo postovanja prema najboljem igracu svih vremena ove drzave. Ako vam se vec ne svidja kako vodi reprezentaciju, mozete to napisati normalnim rijecnikom. Uostalom, NECETE ga vi smijeniti, mozete napisati 53546645 postova, nema nikakve koristi...

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 10 okt 2010, 21:51

u reprezentaciji je zasluzio jedno dobro hladzenje :)
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 10 okt 2010, 21:52

Moze li i jedan PITAR napisat sta lijepo o Dzeki, a sta kriticno za Safeta. Vidim vec ste poceli negotiviti Pjanica (dolazi na Zeljine utakmice)
MOLIO BI ZA MALO OBJEKTIVNOSTI, tako cete zamrzit mnoge nase najbolje igrace

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 10 okt 2010, 21:54

szlaja je napisao/la:Moze li i jedan PITAR napisat sta lijepo o Dzeki, a sta kriticno za Safeta. Vidim vec ste poceli negotiviti Pjanica (dolazi na Zeljine utakmice)
halo idole moj.ko gotivi Susica??
Dzeko mi je sigurno drazi neg tebi,samo kazem sta bi bilo dobro da malkice ohladi jednu dvije utakmice pa bi ga vidio kako grize .... A to za Pjanica ne budi smjesan on je nase blago , dukat sta hoces vec njeg nemozes ne voliti..
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 okt 2010, 22:01

szlaja je napisao/la:Moze li i jedan PITAR napisat sta lijepo o Dzeki, a sta kriticno za Safeta. Vidim vec ste poceli negotiviti Pjanica (dolazi na Zeljine utakmice)
@szlaja kod tebe je ocito ogroman problem relacija klub-repka.
Dok to ne razlucis,nema normalnog diskutovanja.Zato se i ofiras na temi Papeta.jer da je ovaj bio u Zelji nebi ni A rekao.
Ja, niti sam manijak niti pitar.Ali recimo ko Dzeku lose pogleda,tom trepavice brijem. :mrgreen: Jer je zabijao i igra za jednu jedinu drzavu koju imam.Za klubove me boli hasim.
Sad sto se malo ulijenilo ili nema poteza na koje smo navikli.
Boze moj,lece to opet.Akobogda vec u martu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 10 okt 2010, 22:05

harishp je napisao/la:
@szlaja kod tebe je ocito ogroman problem relacija klub-repka.
Dok to ne razlucis,nema normalnog diskutovanja.Zato se i ofiras na temi Papeta.jer da je ovaj bio u Zelji nebi ni A rekao.
Ja, niti sam manijak niti pitar.Ali recimo ko Dzeku lose pogleda,tom trepavice brijem. :mrgreen: Jer je zabijao i igra za jednu jedinu drzavu koju imam.Za klubove me boli hasim.
Sad sto se malo ulijenilo ili nema poteza na koje smo navikli.
Boze moj,lece to opet.Akobogda vec u martu.
Aha, ofiram se kao i vecina ostalih. Jbg mi svi budale i coravi.
Za Dzeku ste poceli opasno srat. Nismo svjesni koliku svjetsku zvijezdu imamo. Namjerno sam napisao koliko je sa 24 godine vec dao za repku. Da ne bude zabune ko je ko.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 okt 2010, 22:13

Mi,vi oni :shock:
Halo repka je jedna i jedina.
Cak i na onog Jakirevica nemogu biti kivan,jer kakav takav je.Obukao je dres sa grbom ''moje,tvoje,nase drzave.
Dzeku nisam kritikovao ni kad bi zaradio mokrog strika u nekim tekmama.
Progutao u sebi,znajuci da je on moj,tvoj,nas.I da sam prvi skakao na njegove golove ''ko' zaobadan'' pogotovo u repci.
Poneka konstruktivna kritika bilo kome od nasih igraca ili selektora .Uvijek je dobro dosla.
Medjutim ljudi prelaze granicu ponasanja i razmisljanja i na kraju uopste neznaju sta i kako.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 10 okt 2010, 22:20

ma uredu je dzeko jeste nas, jedan od najboljih ima dobru i statistiku ALI on nije na svom nivou zadnjih par tekmi... jednostavno pape mora sjesti i popricati sa njim, jer pape kakav god bio trener bio je veliki igrac i valjda moze malo i dzeki pomoci, jer ipak dzeko mozes svasta od njega nauciti..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 okt 2010, 23:54

Madafaka je napisao/la:
Ja mislim da bi ti trebao spremati stvari za skolu, valja ti ustati rano... Imas 17 godina i ti si se nasao pljuvati po Papetu, svaki drugi post ti je pljuvanje po njemu. Kako te nije stid balavce jedan? I tebe i sve ostale koji prosipate ovdje neku pamet a niste ni skolu zavrsili. Imajte malo postovanja prema najboljem igracu svih vremena ove drzave. Ako vam se vec ne svidja kako vodi reprezentaciju, mozete to napisati normalnim rijecnikom. Uostalom, NECETE ga vi smijeniti, mozete napisati 53546645 postova, nema nikakve koristi...
Koji su ovi pitari likovi. Pa da je Branimir Tulic igro za Sarajevo, vi bi ga branili i dizali ga u nebesa. A sigurno sam stariji od tebe moronu jedan. Eto sad smo na istom nivou. Sad je tvoj red da bacis sljedecu uvredu. Izvoli.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, CAGarfia, EdinjoBos, hurem i 32 gosta.