FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Raonffa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Raonffa » 24 sep 2018, 14:11

Imamo i peh tih povreda plus suspenzija za neke igrače (od strane kluba), yebiga jučer je nama falilo pet igrača, i to su svi krila i veznjaci, što je dovoljno da nemaš zamjene za igrače koji ionako igraju stalno. Zajmović i Anel su odigrali cijeli meč dole u Širokom, Zec je izašao nekad sredinom drugog poluvremena, Blagi bi isto odigrao vjerovatno bar 60ak minuta dole da se nije povrijedio...

Kako sam nedavno govorio da imamo širinu u igračkom kadru, tako evo danas imamo pet igrača van stroja i odmah ogromni problemi.

Biće ovo dobro raja, samo da nam se vrate neki igrači, da možemo malo rotirati :)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 sep 2018, 14:53

slika

:urnebes:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 24 sep 2018, 15:45

Stvarno ne znam zašto ovakve uvrede za nas, kako igrače tako i ljude koji su vas dočekali kao nikoga. Mislim da Željo i Manijaci nemaju nigdje ljepše gostovanje nego kod nas, nikad ružnu riječ niste čuli i uvijek ste dobrodošli, dok se negdje mora Bogu moliti da se živ vrati. Niste korektni.
Normalno je da ste razočarani jer ste unaprijed upisali bodove a ja gledam gotovo svaki trening Mladosti i vjerujte mi bio sam 1000% siguran da nećemo izgubiti. Ovaj Zildžović je strašan trener i radi za trojicu, a naša ekipa uopće njje loša koliko ju je loše vodio Šabić i koliko nas je i peh pratio. Vidjet ćete do kraja da će mnogi polomiti zube na onom terenu jučer i da nikome neće biti nimalo lako protiv nas. Znam da je vama to 2:2 kao poraz ali svaki neutralan jučer je rekao da je utakmica bila za 10 i da imamo više ovakvih posjeta bi bila puno veća na svakom stadionu i liga jača par puta. Utakmica je imala sve što joj treba, puno akcija, prilika, odličan tempo i samo jedan žuti karton.
Velic je radio ono što svaki golman na svijetu radi i što je potpuno normalno, koliko god vam se to sviđalo ili ne.
Trebate biti malo realniji, ni ja nisam kao navijač nekad ali gostovanje u Doboju na onakvom terenu, uz normalnu raju ne bi trebali vrijeđati a znate u kakvoj zemlji živimo. Rezultat je nešto drugo.
Pozdrav i vidimo se mi i na godinu sigurno.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 sep 2018, 15:56

U pravu si, nema potrebe za uvrede, kod Mladosti je najkorektnije gostovanje, a svugdje ima pojedinaca koji pokvare situaciju, ali ih ne treba uvazavati.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 24 sep 2018, 15:57

Addict je napisao/la:Stvarno ne znam zašto ovakve uvrede za nas, kako igrače tako i ljude koji su vas dočekali kao nikoga. Mislim da Željo i Manijaci nemaju nigdje ljepše gostovanje nego kod nas, nikad ružnu riječ niste čuli i uvijek ste dobrodošli, dok se negdje mora Bogu moliti da se živ vrati. Niste korektni.
Normalno je da ste razočarani jer ste unaprijed upisali bodove a ja gledam gotovo svaki trening Mladosti i vjerujte mi bio sam 1000% siguran da nećemo izgubiti. Ovaj Zildžović je strašan trener i radi za trojicu, a naša ekipa uopće njje loša koliko ju je loše vodio Šabić i koliko nas je i peh pratio. Vidjet ćete do kraja da će mnogi polomiti zube na onom terenu jučer i da nikome neće biti nimalo lako protiv nas. Znam da je vama to 2:2 kao poraz ali svaki neutralan jučer je rekao da je utakmica bila za 10 i da imamo više ovakvih posjeta bi bila puno veća na svakom stadionu i liga jača par puta. Utakmica je imala sve što joj treba, puno akcija, prilika, odličan tempo i samo jedan žuti karton.
Velic je radio ono što svaki golman na svijetu radi i što je potpuno normalno, koliko god vam se to sviđalo ili ne.
Trebate biti malo realniji, ni ja nisam kao navijač nekad ali gostovanje u Doboju na onakvom terenu, uz normalnu raju ne bi trebali vrijeđati a znate u kakvoj zemlji živimo. Rezultat je nešto drugo.
Pozdrav i vidimo se mi i na godinu sigurno.
Mora se priznati da godinama imate uvijek dobre igrače koji su orijentisani ofanzivno. Tu spadaju Ramović, Kuzmanović, Brkić, Šišić, Arežina, Anel Husić, pa i Dilavera koje je dobro igrao kad ste tek ušli u ligu. Sada imate dobra krila u vidu Anđušića i Abida Mujagića, te još ako uspijete vratiti Atajića i Sadikovića u "život" to će samo biti potvrda ovog što sam napisao. Dobra ekipa nema šta. Nastavite li ovako neće se niko naigrat protiv vas, bar na vašem terenu. Imate i dobrih potencijala u ekipi u vidu Boje i Hiroša (za kojeg bi bolje bilo da se odrekne nekih poroka). Za Ajdina Mujagića isto vrijedi ovo isto kao i za Hiroša.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 sep 2018, 16:02

Imat cemo mi velike probleme sad sa Slobodom. Nama neki igrac, ocigledno, su u padu forme. Jos na to dodas da ne mogu hodat pojedini nakon 70 minute, a nemas mogucnosti za neke zamjene, kombinacije...

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 24 sep 2018, 16:14

Ja i ostali koji ne mogu prezvakati jucerasnji derbi smo mislili na pojedine igrace Mladosti, a nikako na divnu publiku koja nas uvijek doceka prijateljski - podvucite crtu izmedju ekipe i navijaca.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 24 sep 2018, 17:49

Jasta niko nije nesto rekao navijacima nego igracima a posebno golmanu.

Blagoja zove klupa sebi da je grije malo.
Rekoh vam ja karma ce se vratiti sto prozivate nacitanog.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 24 sep 2018, 20:06

Bezrazložno se sekirate za Slobodu, nisu loši, ali sa onakvom igrom uzimate ih garant isto kao što mi od zrinjskog nećemo izgubiti.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 24 sep 2018, 20:12

FKMLADOSTDK je napisao/la:Bezrazložno se sekirate za Slobodu, nisu loši, ali sa onakvom igrom uzimate ih garant isto kao što mi od zrinjskog nećemo izgubiti.
Jel to ozbiljno ili nas lozis

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 24 sep 2018, 20:21

svrakino1921 je napisao/la:
FKMLADOSTDK je napisao/la:Bezrazložno se sekirate za Slobodu, nisu loši, ali sa onakvom igrom uzimate ih garant isto kao što mi od zrinjskog nećemo izgubiti.
Jel to ozbiljno ili nas lozis
Najrealniji i najbolji scenario i za vas i za nas : )
Ne bi bilo dobro da nam Sloboda puno odmakne.
Sa vama smo odigrali egal, a sloboda je realno trebala otići sa min. 3 kom. u mreži.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 sep 2018, 20:37

Kako smo igrali sa vama trebamo se mi bojati svakog. Mozda nije Sloboda igrala dobro, ali nismo ni mi. Odbrana na aparatima od prvog do zadnjeg minuta, a vezni red usao ranije u zimski san.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 24 sep 2018, 20:47

LjoZee je napisao/la:Kako smo igrali sa vama trebamo se mi bojati svakog. Mozda nije Sloboda igrala dobro, ali nismo ni mi. Odbrana na aparatima od prvog do zadnjeg minuta, a vezni red usao ranije u zimski san.
Stojke će to dotegnuti. :tokralju:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 24 sep 2018, 21:21

Upamtite jedno a to je da pitare nece njihov bivsi nikad sjebat ko juce nas nasi bivsi.Opet sta vi hocete sa ovim igracima da budu ubjedljivo prvi.Pa prvo mi nemamo ni jednog igraca da je klasa,pola tima prosjecni igraci a pola tima podmladak.Kad skontas da juce Saban nije klizeci uletio, da nam najbolji igrac rikno u 70 minuti i da imas u prvih 11 Zeca i Zaimovica pa sta bi mi da haramo, da samo mi pobjedjujemo a ostali da gube.E nerarealno.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 24 sep 2018, 21:53

Tacno Alpa, jes da si bio 0 kad si zelio da ispadnemo iz kupa ali ovaj post je tacan.
Imas jednog pomocnika koji nam je izbio titulu.
**** ih pojedince. Neke smo bez razloga nogirali pa nam vracaju. Npr kao Livaja :D :tralala:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 sep 2018, 22:08

Pravda za Livaju

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 sep 2018, 22:10

Alipasino je napisao/la:Upamtite jedno a to je da pitare nece njihov bivsi nikad sjebat ko juce nas nasi bivsi.Opet sta vi hocete sa ovim igracima da budu ubjedljivo prvi.Pa prvo mi nemamo ni jednog igraca da je klasa,pola tima prosjecni igraci a pola tima podmladak.Kad skontas da juce Saban nije klizeci uletio, da nam najbolji igrac rikno u 70 minuti i da imas u prvih 11 Zeca i Zaimovica pa sta bi mi da haramo, da samo mi pobjedjujemo a ostali da gube.E nerarealno.
Po tome sto ih bivsi sjebu, pitari su puno gori od nas, nema tog bivseg njihovog igraca koji im gola nije dao
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 25 sep 2018, 01:07

irfo je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Upamtite jedno a to je da pitare nece njihov bivsi nikad sjebat ko juce nas nasi bivsi.Opet sta vi hocete sa ovim igracima da budu ubjedljivo prvi.Pa prvo mi nemamo ni jednog igraca da je klasa,pola tima prosjecni igraci a pola tima podmladak.Kad skontas da juce Saban nije klizeci uletio, da nam najbolji igrac rikno u 70 minuti i da imas u prvih 11 Zeca i Zaimovica pa sta bi mi da haramo, da samo mi pobjedjujemo a ostali da gube.E nerarealno.
Po tome sto ih bivsi sjebu, pitari su puno gori od nas, nema tog bivseg njihovog igraca koji im gola nije dao
Bas ocm i ja kad protictah vako iz glave ih se trojice sjetih :lol: od koudaija pa nadalje
=\_1921_/=

urednik
Kontakt:

Post Postao/la urednik » 25 sep 2018, 08:53

Teška i izjednačena liga, svako ima svoju računicu...

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 25 sep 2018, 12:08

Ljudi ba opusteno sta vam je... Sad kad tri pobjede zaredamo opet ce biti nasi najbolji... Ovadite :kafa:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.