Kako sam nedavno govorio da imamo širinu u igračkom kadru, tako evo danas imamo pet igrača van stroja i odmah ogromni problemi.
Biće ovo dobro raja, samo da nam se vrate neki igrači, da možemo malo rotirati

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Mora se priznati da godinama imate uvijek dobre igrače koji su orijentisani ofanzivno. Tu spadaju Ramović, Kuzmanović, Brkić, Šišić, Arežina, Anel Husić, pa i Dilavera koje je dobro igrao kad ste tek ušli u ligu. Sada imate dobra krila u vidu Anđušića i Abida Mujagića, te još ako uspijete vratiti Atajića i Sadikovića u "život" to će samo biti potvrda ovog što sam napisao. Dobra ekipa nema šta. Nastavite li ovako neće se niko naigrat protiv vas, bar na vašem terenu. Imate i dobrih potencijala u ekipi u vidu Boje i Hiroša (za kojeg bi bolje bilo da se odrekne nekih poroka). Za Ajdina Mujagića isto vrijedi ovo isto kao i za Hiroša.Addict je napisao/la:Stvarno ne znam zašto ovakve uvrede za nas, kako igrače tako i ljude koji su vas dočekali kao nikoga. Mislim da Željo i Manijaci nemaju nigdje ljepše gostovanje nego kod nas, nikad ružnu riječ niste čuli i uvijek ste dobrodošli, dok se negdje mora Bogu moliti da se živ vrati. Niste korektni.
Normalno je da ste razočarani jer ste unaprijed upisali bodove a ja gledam gotovo svaki trening Mladosti i vjerujte mi bio sam 1000% siguran da nećemo izgubiti. Ovaj Zildžović je strašan trener i radi za trojicu, a naša ekipa uopće njje loša koliko ju je loše vodio Šabić i koliko nas je i peh pratio. Vidjet ćete do kraja da će mnogi polomiti zube na onom terenu jučer i da nikome neće biti nimalo lako protiv nas. Znam da je vama to 2:2 kao poraz ali svaki neutralan jučer je rekao da je utakmica bila za 10 i da imamo više ovakvih posjeta bi bila puno veća na svakom stadionu i liga jača par puta. Utakmica je imala sve što joj treba, puno akcija, prilika, odličan tempo i samo jedan žuti karton.
Velic je radio ono što svaki golman na svijetu radi i što je potpuno normalno, koliko god vam se to sviđalo ili ne.
Trebate biti malo realniji, ni ja nisam kao navijač nekad ali gostovanje u Doboju na onakvom terenu, uz normalnu raju ne bi trebali vrijeđati a znate u kakvoj zemlji živimo. Rezultat je nešto drugo.
Pozdrav i vidimo se mi i na godinu sigurno.
Jel to ozbiljno ili nas lozisFKMLADOSTDK je napisao/la:Bezrazložno se sekirate za Slobodu, nisu loši, ali sa onakvom igrom uzimate ih garant isto kao što mi od zrinjskog nećemo izgubiti.
Najrealniji i najbolji scenario i za vas i za nas : )svrakino1921 je napisao/la:Jel to ozbiljno ili nas lozisFKMLADOSTDK je napisao/la:Bezrazložno se sekirate za Slobodu, nisu loši, ali sa onakvom igrom uzimate ih garant isto kao što mi od zrinjskog nećemo izgubiti.
Stojke će to dotegnuti.LjoZee je napisao/la:Kako smo igrali sa vama trebamo se mi bojati svakog. Mozda nije Sloboda igrala dobro, ali nismo ni mi. Odbrana na aparatima od prvog do zadnjeg minuta, a vezni red usao ranije u zimski san.
Po tome sto ih bivsi sjebu, pitari su puno gori od nas, nema tog bivseg njihovog igraca koji im gola nije daoAlipasino je napisao/la:Upamtite jedno a to je da pitare nece njihov bivsi nikad sjebat ko juce nas nasi bivsi.Opet sta vi hocete sa ovim igracima da budu ubjedljivo prvi.Pa prvo mi nemamo ni jednog igraca da je klasa,pola tima prosjecni igraci a pola tima podmladak.Kad skontas da juce Saban nije klizeci uletio, da nam najbolji igrac rikno u 70 minuti i da imas u prvih 11 Zeca i Zaimovica pa sta bi mi da haramo, da samo mi pobjedjujemo a ostali da gube.E nerarealno.
Bas ocm i ja kad protictah vako iz glave ih se trojice sjetihirfo je napisao/la:Po tome sto ih bivsi sjebu, pitari su puno gori od nas, nema tog bivseg njihovog igraca koji im gola nije daoAlipasino je napisao/la:Upamtite jedno a to je da pitare nece njihov bivsi nikad sjebat ko juce nas nasi bivsi.Opet sta vi hocete sa ovim igracima da budu ubjedljivo prvi.Pa prvo mi nemamo ni jednog igraca da je klasa,pola tima prosjecni igraci a pola tima podmladak.Kad skontas da juce Saban nije klizeci uletio, da nam najbolji igrac rikno u 70 minuti i da imas u prvih 11 Zeca i Zaimovica pa sta bi mi da haramo, da samo mi pobjedjujemo a ostali da gube.E nerarealno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.