FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Puštamo previše protivnicima da se razigraju i da u toku utakmice steknu samopouzdanje nižerazredni igrači koji protiv nas onda odigraju utakmicu života i to je najveći problem.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
100% se slazemo oko ovoga, pa ljudima se trebaju tresti gace kada cuju da dolazi Zeljo, nas se trenutno niko ne boji zato sto imas pickice u veznom redu bez muda.Rokoko87 je napisao/la:Puštamo previše protivnicima da se razigraju i da u toku utakmice steknu samopouzdanje nižerazredni igrači koji protiv nas onda odigraju utakmicu života i to je najveći problem.
Udari ga Anele na centru nek ga iznesu sa terena **** mater vise da mu ****, dokle da se seljacine prse protiv nas?!?
Lijepi sinan ramovic, a mi ga nesto pljuvali radi kartona. Nema sa njim labavo, od jucer mi je slika u glavi kako se rama zalijece na 5 igraca sirokog na pecari...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Dan kad Anel udari nekog bit ce najveci predznak Sudnjeg dana.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Vi ste smijesna grupa seljaka na celu sa izblajhanim stoperom i onim smradom od golmana - sramota za fudbal, ali eto mi smo onda jos i gori kada vas ne mozemo dobiti vec 2,3 sezone.FKMLADOSTDK je napisao/la:100% se slazemo oko ovoga, pa ljudima se trebaju tresti gace kada cuju da dolazi Zeljo, nas se trenutno niko ne boji zato sto imas pickice u veznom redu bez muda.kerimatomic1921 je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:Puštamo previše protivnicima da se razigraju i da u toku utakmice steknu samopouzdanje nižerazredni igrači koji protiv nas onda odigraju utakmicu života i to je najveći problem.
Udari ga Anele na centru nek ga iznesu sa terena **** mater vise da mu ****, dokle da se seljacine prse protiv nas?!?
I ti nekog nazivaš seljačinom![]()
![]()
Ove psovke sto si boldirao oznacavaju frustraciju zbog mlitave igre pojedinih veznjaka, a ni u kom slucaju nisu bile upucene nekom pojedincu direktno iz Mladosti.
Prosetaj.
Neki su previse ljuti pa ne biraju bas rijeci. Mozemo reci da su neki igraci njihovi igrali “seljacku” igru u smislu zadrzavanja i glume. Prvenstveno onaj Velic. Mada, i to zadrzavanje nije lose nekad. Da smo mi lezali u Mostaru ne bi 3:3 bilo nego stoka ne zna.
Jedino kome mi trebamo yebat mater su nasi igraci. Uyebu sve sto mogu uyebati i skrate nam zivot maksimalno. Ne treba se nama niko sklanjati zato sto smo mi Zeljo. Boze sacuvaj.
Jedino kome mi trebamo yebat mater su nasi igraci. Uyebu sve sto mogu uyebati i skrate nam zivot maksimalno. Ne treba se nama niko sklanjati zato sto smo mi Zeljo. Boze sacuvaj.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 24 sep 2018, 11:43, ukupno mijenjano 2 puta.
svaka cast na postuLjoZee je napisao/la:Neki su previse ljuti pa ne biraju bas rijeci. Mozemo reci da su neki igraci njihovi igrali “seljacku” igru u smislu zadrzavanja i glume. Prvenstveno onaj Velic.

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Donekle bih se i slozio, ne mogu da se pomirim sa bodom od jucer.amar009 je napisao/la:svaka cast na postuLjoZee je napisao/la:Neki su previse ljuti pa ne biraju bas rijeci. Mozemo reci da su neki igraci njihovi igrali “seljacku” igru u smislu zadrzavanja i glume. Prvenstveno onaj Velic.
Jedino kome mi trebamo yebat mater su nasi igraci. Uyebu sve sto mogu uyebati i skrate nam zivot maksimalno. Ne treba se nama niko sklanjati zato sto smo mi Zeljo. Boze sacuvaj.![]()
![]()
Ne treba se nama niko sklanjati samo ako ce se ravnopravno suprostaviti i laznim Mostarcima i pitarima. Zbog ovakvih utakmica mi 2 godine za redom gubimo titule.
Ti njih stisni, nametni svoju igru pa nek se poslije sklanjaju ako hoce i kome hoce. Ne mozes ti kiksati ovako svaku trecu utakmicu i reci neko drugi je kriv. Sami sebi zagorcavamo zivot. Svake sezone iste greske. Jednom neko drugi moze bit kriv kao pretprosle sezone, sve ostalo sami sebi skacemo u stomak.
- manijakKladusa
- Kontakt:
ja milsim da ce Jovanu prije kosa narasti, nego sto ce on pogoditi neki dalekometni cut. Da je ono u 90+ sutao Bogicevic, pa hajde. Al glavni vezni igrac, pa Boze. I sta je to toliko Arezina skrivio da ga ni na klupi nema
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
LjoZee je napisao/la:Dan kad Anel udari nekog bit ce najveci predznak Sudnjeg dana.

💩💩
-
- Kontakt:
Kondicija nula, ali on to sam nevidi i nezeli da radi na njoj, jer misli da mu je dosta glava i tehnika.manijakKladusa je napisao/la: I sta je to toliko Arezina skrivio da ga ni na klupi nema
Ne bih ja toliko kritikovo Anela, bio je momak dvije tekme za redom najbolji pojedinac, ne moze bas svaku na tom nivou igrat, da moze sigurno bi davno otiso odavdje
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Da li izvesti isti sastav kao jučer i protiv kozojeba
Doduše sudeći po listi povrijeđenih, jedino možeš nekog juniora ubacit
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma nemamo nekih opcija, jedino je nadati se da ce bar jedno od dva krila biti spremno da udje ako bude gorilo...
Sukrivac kod oba gola,al nije jedini.Rokoko87 je napisao/la:Šta je to Bakrač danas pogriješio da se tako okarakteriše?Topnikus je napisao/la:Bakraca se rijesiti ove zime I dovesti pravog stopera. Klupa je pretanka, puno mladi od kojih ocekujemo da rijesavaju tekme. Ma ne ide to.
Odbrana je bila na vjetrometini zbog nepostojanja veznog reda, momci su uradili korektan posao.
Važno je Bogija popljuvati.
Književnik je kriv kod oba gola

MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Hajdara umjesto Anela i to je to.braco je napisao/la:Da li izvesti isti sastav kao jučer i protiv kozojeba
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ja bih Osmanovica radijeRokoko87 je napisao/la:Hajdara umjesto Anela i to je to.braco je napisao/la:Da li izvesti isti sastav kao jučer i protiv kozojeba
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ako Hajdar ne bude mogao Osmanovica ubacit. Moze se bolje nosit sa onim.
Ispuhao nam je vezni red i zato loše stojimo, ko god krivi bilo koga drugog ne razumije se u fudbal.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Tacno tako!!!Vezni red nije postojao juce...Katastrofa su stajali na terenu,nisu pokrivali igrace,bas katastrofa...Rokoko87 je napisao/la:Ispuhao nam je vezni red i zato loše stojimo, ko god krivi bilo koga drugog ne razumije se u fudbal.
Trenutno korisnika/ca: PointBlank i 14 gostiju.