Popravio si mi noć brate hahahahahahhajahahahahBeton je napisao/la:Može jedino da produži dalje, i to što dalje od kluba.Samozdravlje je napisao/la:Ako produze Adukor i Rustem ,ja ne bih nikog dovodio.Zatvrit ces prostor Akademcima, a dolazit ce i novi.Svaki novi igrac moze bit mac sa dvije ostrice.Ako imamo dobru atmosferu u svlacionici ne bih to narusavao.Husref rece ima 23/24 igraca treba mu vjerovati.Konacno jeste dobar igrac dobro dosao,ipak trebamo imati povjerenja u sportski dio uprave.Sad rade dobar posao.Stroj1946 je napisao/la:Da se rezonski razmišlja, da u kupu ostanemo do polusezone nekako i da zadržimo prvo mjesto ili ako se desi kiks da ta razlika ne bude veća od dva boda, na polusezoni dovest još 2,3 pojačanja, lijevi i desni bek, možda još jednog napadača i veznog, za svaki slučaj zbog širine.
Riješit se Radovca, Lelića, Pavlovića i Hodžića nekako, da se rastereti ekipa. Onda bi se na dva fronta moglo napasti, s tim da u kupu akademci imaju prednost, Mustafić, Kurdić i Resić.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- SedrenikHz
- Kontakt:
Široki zadnjih 6 utakmica u ligi ne računajući ovu nije postigao pogodak.
Znači napad im je kriza. Dobro se brane, neće biti lahko dati go to je sigurno.
Da je nekako zabiti u prvom pol bit će dosta lakše.
Zato podrška momcima treba i sve ispod 5 milja je sramota i to samo što je radni dan.
Braćo izdvojite 5 8 10 KM, bit će i kafa i šiša može se i poslije tekme sve to, nemojte da nam bude to ispred našeg Sarajeva.
Imamo sve što smo tražili naša djeca igrajuu.
SVI U SRIJEDUU SVI. Baš je ovo važna tekmaaa.
Mobilizacijaaaa
Znači napad im je kriza. Dobro se brane, neće biti lahko dati go to je sigurno.
Da je nekako zabiti u prvom pol bit će dosta lakše.
Zato podrška momcima treba i sve ispod 5 milja je sramota i to samo što je radni dan.
Braćo izdvojite 5 8 10 KM, bit će i kafa i šiša može se i poslije tekme sve to, nemojte da nam bude to ispred našeg Sarajeva.
Imamo sve što smo tražili naša djeca igrajuu.
SVI U SRIJEDUU SVI. Baš je ovo važna tekmaaa.
Mobilizacijaaaa
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- crozzer
- Kontakt:
Kada imate negdje otići onda imate dom. Kada imate nekoga da volite, onda imate porodicu. Kada imate oboje onda ste uspjeli. Kada imate jedan cilj, jedan put i samo jedan dom onda imate i ljubav dovoljno jaku i veliku da ruši sve pred sobom. A ljubav? Ljubav je onaj prvi šal u bordo-bijeloj boji što ga ljubomorno čuvam već preko 20 godina, ljubav je ona zastavica s tvojim grbom u dnevnom boravku što je starija od mene. Ljubav je i Papetova sličica na starom plakaru, ljubav je kolekcija ulaznica na kojima uvijek piše FK Sarajevo, ljubav je gol u gostima, ljubav je kad stari u svako doba dana i noći izbifla: Đurković, Radeljaš, Kapetanović, Jozić, Hadžibegić, Janjoš, Jakovljević, Vukičević, Musemić, Merdanović, Pašić. Ljubav je i kada dedo to sluša, pa s jednakim žarom u očima samo nastavi poeziju: Sirćo, Fazlagić, Muzurović, Jesenković, Bajić, Prljača, Prodanović, Šiljkut, Musemić, Blažević, Antić.
Ljubav je i kad zijanimo pa se za hastalom puno ne priča. Ljubav je kad neće u gol, pa te ponese Hordi huk, a protivniku se "svežu" noge. Ljubav je kad se "odvaja" od užine, džeparca, plate, penzije, kafe, ručka da bi uvijek bili mi gdje god da igraš ti. Ljubav su sve nacrtane koreografije, svaka podignuta parola, svaki podijeljeni sendvič na povratku s gostovanja. Ljubav je kad zabiješ gol, a ja se grlim sa neznacima, što se zovu porodica. Bordo porodica. A porodica je važna, porodica je temelj, a naša raste iz dana u dan. Živimo u vremenu kad se ljubav ne mjeri razbijenim tranzistorima zato što je Hase pogodio prečku u devedesetoj, zastavom što se šila danima pred derbi, suzama zbog promašenog penala u polufinalu Kupa Maršala, srećom od svemira većom kad igraš u transu, a protivnik nema nikakvu šansu...
Danas su izmislili društvene mreže, lajkove i pratioce, danas je sve broj, ljubav se mjeri u novčanicama. Ali ne daš se ti, još uvijek si onaj isti fudbalski romantik što svojoj vjernoj publici piše drame i sretne i tužne, još uvijek nas sve veže ista ljubav, ona što mjere nema. Još uvijek si isti onaj Mangup, nosiš ime grada, ime kluba, predstavljaš nas i državu Bosnu i Hercegovinu onako kako samo ti znaš. Časno i dostojanstveno. I trebamo ti mi, baš kao što ti trebaš nama. Jer šta je nedjeljna kafa bez priče o onoj šansi što je izvuče protivnički golman iz devet "banki", šta je odlazak na more kad ga ne "štimaš" između dvije evropske tekme, šta je gol u gostima ako ga nisi zabio ti? Šta bi bili ljubav, tuga i sreća da nema tebe?
Rasteš iz dana u dan, a s tobom raste i tvoja porodica. I vole te širom Bosne i Hercegovine, vole te i širom Evrope, širom svijeta. Ima nas mnogo, mnogo onih kojima srce zaigra kada mislimo na tebe. Mnogo onih kojima grb kuca umjesto srca u grudima. Puno više od onih 8.000 koliko zvanično članova imaš.
Zato ti trebamo mi, da srce stavimo na papir i pokažemo koliko nas zaista ima. A važno je, važno zbog ovih što broje lajkove, da im pokažemo koliko si nam bitan i koliko nam je stalo. Da za tvoj sljedeći rođendan na papir skupimo 10.000 bordo srca koje će kucati kao jedno. A eto ga, blizu je oktobar, dan kada si se rodio ti i svojim rođenjem ispisao i brojna prijateljstva, ljubavi i sreće. Sjetite se svih onih s kojima vas je spojio velikan iz Titove i zahvalite se tako što ćete postati dio najveće sportske porodice u Bosni i Hercegovini
A na stadionu što nosi ime tvog najvećeg sina Asima Ferhatovića ljubav se i dalje mjeri zastavama, šalovima, grlom i dlanovima. Poziv vam ne treba, utkan je u vaš DNK. Kada lopta krene s centra, a orkestar sa tribine što nosi Vedranovo ime zagrmi za tvoje boje, sva se srca u jedno spoje. I zato ustani bordo nacijo, tvoj velikan te treba.
Ljubav je i kad zijanimo pa se za hastalom puno ne priča. Ljubav je kad neće u gol, pa te ponese Hordi huk, a protivniku se "svežu" noge. Ljubav je kad se "odvaja" od užine, džeparca, plate, penzije, kafe, ručka da bi uvijek bili mi gdje god da igraš ti. Ljubav su sve nacrtane koreografije, svaka podignuta parola, svaki podijeljeni sendvič na povratku s gostovanja. Ljubav je kad zabiješ gol, a ja se grlim sa neznacima, što se zovu porodica. Bordo porodica. A porodica je važna, porodica je temelj, a naša raste iz dana u dan. Živimo u vremenu kad se ljubav ne mjeri razbijenim tranzistorima zato što je Hase pogodio prečku u devedesetoj, zastavom što se šila danima pred derbi, suzama zbog promašenog penala u polufinalu Kupa Maršala, srećom od svemira većom kad igraš u transu, a protivnik nema nikakvu šansu...
Danas su izmislili društvene mreže, lajkove i pratioce, danas je sve broj, ljubav se mjeri u novčanicama. Ali ne daš se ti, još uvijek si onaj isti fudbalski romantik što svojoj vjernoj publici piše drame i sretne i tužne, još uvijek nas sve veže ista ljubav, ona što mjere nema. Još uvijek si isti onaj Mangup, nosiš ime grada, ime kluba, predstavljaš nas i državu Bosnu i Hercegovinu onako kako samo ti znaš. Časno i dostojanstveno. I trebamo ti mi, baš kao što ti trebaš nama. Jer šta je nedjeljna kafa bez priče o onoj šansi što je izvuče protivnički golman iz devet "banki", šta je odlazak na more kad ga ne "štimaš" između dvije evropske tekme, šta je gol u gostima ako ga nisi zabio ti? Šta bi bili ljubav, tuga i sreća da nema tebe?
Rasteš iz dana u dan, a s tobom raste i tvoja porodica. I vole te širom Bosne i Hercegovine, vole te i širom Evrope, širom svijeta. Ima nas mnogo, mnogo onih kojima srce zaigra kada mislimo na tebe. Mnogo onih kojima grb kuca umjesto srca u grudima. Puno više od onih 8.000 koliko zvanično članova imaš.
Zato ti trebamo mi, da srce stavimo na papir i pokažemo koliko nas zaista ima. A važno je, važno zbog ovih što broje lajkove, da im pokažemo koliko si nam bitan i koliko nam je stalo. Da za tvoj sljedeći rođendan na papir skupimo 10.000 bordo srca koje će kucati kao jedno. A eto ga, blizu je oktobar, dan kada si se rodio ti i svojim rođenjem ispisao i brojna prijateljstva, ljubavi i sreće. Sjetite se svih onih s kojima vas je spojio velikan iz Titove i zahvalite se tako što ćete postati dio najveće sportske porodice u Bosni i Hercegovini
A na stadionu što nosi ime tvog najvećeg sina Asima Ferhatovića ljubav se i dalje mjeri zastavama, šalovima, grlom i dlanovima. Poziv vam ne treba, utkan je u vaš DNK. Kada lopta krene s centra, a orkestar sa tribine što nosi Vedranovo ime zagrmi za tvoje boje, sva se srca u jedno spoje. I zato ustani bordo nacijo, tvoj velikan te treba.
-
- Kontakt:
Nakon dugo vremena na sjever aBd. Yebe me milion nekih stvari, ali ispostovati ovu utakmicu maximalno i to na sjeveru...
Samo Saraj'vo !!!
Samo Saraj'vo !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svi na sjever
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SedrenikHz
- Kontakt:
Naježio sam se drug.crozzer je napisao/la:Kada imate negdje otići onda imate dom. Kada imate nekoga da volite, onda imate porodicu. Kada imate oboje onda ste uspjeli. Kada imate jedan cilj, jedan put i samo jedan dom onda imate i ljubav dovoljno jaku i veliku da ruši sve pred sobom. A ljubav? Ljubav je onaj prvi šal u bordo-bijeloj boji što ga ljubomorno čuvam već preko 20 godina, ljubav je ona zastavica s tvojim grbom u dnevnom boravku što je starija od mene. Ljubav je i Papetova sličica na starom plakaru, ljubav je kolekcija ulaznica na kojima uvijek piše FK Sarajevo, ljubav je gol u gostima, ljubav je kad stari u svako doba dana i noći izbifla: Đurković, Radeljaš, Kapetanović, Jozić, Hadžibegić, Janjoš, Jakovljević, Vukičević, Musemić, Merdanović, Pašić. Ljubav je i kada dedo to sluša, pa s jednakim žarom u očima samo nastavi poeziju: Sirćo, Fazlagić, Muzurović, Jesenković, Bajić, Prljača, Prodanović, Šiljkut, Musemić, Blažević, Antić.

železničar RS !!!
- Osttribine
- Kontakt:
Bas tako, ovde kada se nekom naklate na kosti ne popustaju, a i ovi postovi iz krajnosti u krajnost, ne daj Boze kakvog kiksa u narednim tekmama na Kosevu znamo vec sta ce se pisati ovde uz onih par likova koji su tu na forumu samo kada ekipi ne ide. Fino je sto smo prvi na tabeli, ali tek je deseto kolo, treba malo spustiti loptu na zemlju, kakav god da je ovaj široki, na Koševu je znao uzimati bodove za razliku od nas u širokom.zlo87 je napisao/la:Kako je odvratno citati ovo kupi Sabro i slicne stvari, do nedavno ste joj psovali i onda npr hladno opravdate igranje Kovacevica za RS, a kad je Starcevic bio dovodjen u vezu sa nama drvlje i kamenje ste bacali. Tek je deset kola proslo i bodovno smo izjednaceni sa drugim na tabeli. Spustite se na zemlju da ne bi opdt bilo psovanja poslije nekog kiksa. Utakmicu po utakmicu, hladne glave.
Ova ekipa treba podrsku i na Koševu, a ne samo na forumu, zato srijeda SVI NA KOŠEVO !!!
Protiv ubica obavezno na sjever.

- SedrenikHz
- Kontakt:
Druže ovde ne treba biti opterečen titulom nit treba početi skandiranja "hoćemo titulu" i ta sranja.Osttribine je napisao/la:Bas tako, ovde kada se nekom naklate na kosti ne popustaju, a i ovi postovi iz krajnosti u krajnost, ne daj Boze kakvog kiksa u narednim tekmama na Kosevu znamo vec sta ce se pisati ovde uz onih par likova koji su tu na forumu samo kada ekipi ne ide. Fino je sto smo prvi na tabeli, ali tek je deseto kolo, treba malo spustiti loptu na zemlju, kakav god da je ovaj široki, na Koševu je znao uzimati bodove za razliku od nas u širokom.zlo87 je napisao/la:Kako je odvratno citati ovo kupi Sabro i slicne stvari, do nedavno ste joj psovali i onda npr hladno opravdate igranje Kovacevica za RS, a kad je Starcevic bio dovodjen u vezu sa nama drvlje i kamenje ste bacali. Tek je deset kola proslo i bodovno smo izjednaceni sa drugim na tabeli. Spustite se na zemlju da ne bi opdt bilo psovanja poslije nekog kiksa. Utakmicu po utakmicu, hladne glave.
Ova ekipa treba podrsku i na Koševu, a ne samo na forumu, zato srijeda SVI NA KOŠEVO !!!
Veliko je ovo drug kad vidiš kako djeca ginu i bore se za klub, kad jedan Šabanović, Pidro trče u 90 kao da je prva minuta.
Treba biti užitak našu djecu gledati kako se bore i trće, onda ti bude srce ko Trebević.
Što se tiče Sabrine, ja nikad protiv nje nisam imao ništa.
Čim je došla počelo se po njoj srati po nekim slikama.
Hajmo ba pustiti malo da radi svoj posao pa suditi.
Ja što sam vidio od nje je da se bori za ovaj klub. Dovela je i onog portugalca djeci.
Znači ne može se reći da je boli ****, nego baš suprotno. Hajmo pustiti da rade svoj posao, pa ćemo suditi nakon godinu dvije još.
Poslije kiksa samo čuješ Sabrina ku.vo sabrina odlazi.
Znači uvijek se naklatimo nekom na kosti.
Znamo li dati podršku poslije kiksa.
Razumijem sve ljudi su navikli bili na Papeta Ferhatovića, Pašća i takvih, ali to su prošla vremena. Hajmo se vratiti u realnost.
železničar RS !!!
- Osttribine
- Kontakt:
Pa o tome i nas dvojica pisemo jer sve je kod nas iz krajnosti u krajnost, jednu sedmicu najbolja ekipa lige slijedecu nemaju pojma, jednu sedmicu tjeramo Husrefa slijedecu "On voli Sarajevo pravi je hordas" I naravno da sam i sam kao i mnogi odusevljen igrom ovih mladih momaka i kada bi smo uzeli titulu na kraju bila bi mi sigurno najdraza jer bi je dobrim dijelom sa momcima iz nase akademije donijeli, ali prerano je o tome i razmisljati, ceka nas jako teska tekma na Koševu, treba biti strpljiv, a ne divljati na tribinama nakon 15 tak minuta u koliko bude 0:0, i da, povrh svega ponavljam treba dosta da dodje raje koja na Koševo ne dolazi, mislim da sada imaju dosta razloga da podrze ekipu NA KOŠEVU !!!SedrenikHz je napisao/la:Druže ovde ne treba biti opterečen titulom nit treba početi skandiranja "hoćemo titulu" i ta sranja.Osttribine je napisao/la:Bas tako, ovde kada se nekom naklate na kosti ne popustaju, a i ovi postovi iz krajnosti u krajnost, ne daj Boze kakvog kiksa u narednim tekmama na Kosevu znamo vec sta ce se pisati ovde uz onih par likova koji su tu na forumu samo kada ekipi ne ide. Fino je sto smo prvi na tabeli, ali tek je deseto kolo, treba malo spustiti loptu na zemlju, kakav god da je ovaj široki, na Koševu je znao uzimati bodove za razliku od nas u širokom.zlo87 je napisao/la:Kako je odvratno citati ovo kupi Sabro i slicne stvari, do nedavno ste joj psovali i onda npr hladno opravdate igranje Kovacevica za RS, a kad je Starcevic bio dovodjen u vezu sa nama drvlje i kamenje ste bacali. Tek je deset kola proslo i bodovno smo izjednaceni sa drugim na tabeli. Spustite se na zemlju da ne bi opdt bilo psovanja poslije nekog kiksa. Utakmicu po utakmicu, hladne glave.
Veliko je ovo drug kad vidiš kako djeca ginu i bore se za klub, kad jedan Šabanović, Pidro trče u 90 kao da je prva minuta.
Treba biti užitak našu djecu gledati kako se bore i trće, onda ti bude srce ko Trebević.
Što se tiče Sabrine, ja nikad protiv nje nisam imao ništa.
Čim je došla počelo se po njoj srati po nekim slikama.
Hajmo ba pustiti malo da radi svoj posao pa suditi.
Ja što sam vidio od nje je da se bori za ovaj klub. Dovela je i onog portugalca djeci.
Znači ne može se reći da je boli ****, nego baš suprotno. Hajmo pustiti da rade svoj posao, pa ćemo suditi nakon godinu dvije još.
Poslije kiksa samo čuješ Sabrina ku.vo sabrina odlazi.
Znači uvijek se naklatimo nekom na kosti.
Znamo li dati podršku poslije kiksa.
Razumijem sve ljudi su navikli bili na Papeta Ferhatovića, Pašća i takvih, ali to su prošla vremena. Hajmo se vratiti u realnost.
Sto se Uprave tice uvijek cemo mi svi zavisno od rezultata tako i reagovati na clanove iste, i u Dinu i ekipu smo se kleli pa poslije pljuvali, tako je i sada sa trenutnom garniturom ljudi, ali jb njih bitno je FK Sarajevo i ja tako na tu situaciju gledam, dolazim na tekme i idem na gostovanja koliko mogu zbog kluba, a ne pojedinaca u Upravi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

- SedrenikHz
- Kontakt:
Sredinom naredne sedmice bit će odigrano 11. kolo Premijer lige BiH, a najzanimljiviji duel će na stadionu Koševo odigrati Sarajevo i Široki Brijeg. Bordo tim je trenutni lider na tabeli i protiv Širokog Brijega će imati šansu da potvrdi svoju poziciju, a Sarajevu će se vjerovatno vratiti nekoliko igrača koji su propustili utakmicu 10. kola u Krupi zbog povreda i suspenzija. S druge strane, za goste neće igrati Luka Bilobrk koji je suspendovan zbog crvenog kartona dobijenog u Kupu BiH protiv Željezničara, a nastup neće zabilježiti ni Dejan Čabraja i Bernardo Matić, koji su danas dobili treće žute kartone u susretu sa Zvijezdom 09.
železničar RS !!!
- ThrillerHz
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znači falit će im prvi golman, najbolji stoper i krilo koje je uvijek u prvoj postavi, odlično.
Vrlo dobro, odlicno.. Samo naprijed Sarajevo
Fakat je odvratno citat ovo kupi.. Nit smo sprejo nit smo lazni a jos manje listica pa da nam sudije tekme zavrsavaju.
Uprava ima prolaznu ocjenu, jos samo da produze neke ugovore i da ne rasprodaju ovu djecu za budzasta, bit ce odlicni, neka ih i nek im je sa srecom.
Tatar odlican, svidja mi se kako razmislja, trening, trening i samo trening, nema fule 100%.
Sad udarit po savezu da podigne kvalitet terena za PL BiH.

Fakat je odvratno citat ovo kupi.. Nit smo sprejo nit smo lazni a jos manje listica pa da nam sudije tekme zavrsavaju.
Uprava ima prolaznu ocjenu, jos samo da produze neke ugovore i da ne rasprodaju ovu djecu za budzasta, bit ce odlicni, neka ih i nek im je sa srecom.
Tatar odlican, svidja mi se kako razmislja, trening, trening i samo trening, nema fule 100%.
Sad udarit po savezu da podigne kvalitet terena za PL BiH.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Uh, odlična vijest, odlična. Idemo Sarajevooo
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- StariGrad071
- Kontakt:
Ma raja zeli sve odma ali u realnom svijetu ne ide to bas tako.
Siroki nema sta traziti na Kosevu. I sa ovom ekipom sto smo izasli u Krupi bi ih na Kosevu dobili.
Nikad nisam bio sigurniji u Sarajevo kao sad. Koju mi samo sirinu imamo, pa na svakoj poziciji smo kvalitetno zastupljeni. O djeci nasoj da ne govorim. Onda kad na ovo sve dodas da smo fizicki najspremnija ekipa, nema dalje.
Ne zelim rezultat da prognoziram, ali pobjeda je tu u svakom slucaju. Do kraja 3 pobjede, InshAllah.
Nikad nisam bio sigurniji u Sarajevo kao sad. Koju mi samo sirinu imamo, pa na svakoj poziciji smo kvalitetno zastupljeni. O djeci nasoj da ne govorim. Onda kad na ovo sve dodas da smo fizicki najspremnija ekipa, nema dalje.
Ne zelim rezultat da prognoziram, ali pobjeda je tu u svakom slucaju. Do kraja 3 pobjede, InshAllah.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Hahah kazu nitomani prije je Sarajevo igralo u nedelju uvijek,i sad namjestamo da igramo subotama da bi na njima pritisak bio hahahaha majko mila
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako jeeezagor1987 je napisao/la:Hahah kazu nitomani prije je Sarajevo igralo u nedelju uvijek,i sad namjestamo da igramo subotama da bi na njima pritisak bio hahahaha majko mila