FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 23 sep 2018, 18:55

Svi na Koševo u srijedu!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SNSa
Kontakt:

Post Postao/la SNSa » 23 sep 2018, 18:58

Atomska smo fizika za sve u ovoj ligi. Samo nastaviti u ovom ritmu. Treba nam vece zajednistvo, ono nase sto samo mi imamo. Treba nam nasa nafuranost da odemo na Kosevo i podrzimo ekipu.
Ovi momci to zasluzuju.

Bez stajanja, samo agresivno i u kost, pokazimo svima ko je FK Sarajevo.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 sep 2018, 18:59

Treba ispratiti ovog Atajica vidjeti hoceli uspjeti vratiti formu staru da kazem,nije on slucajno u Celticu bio.Momku su "tek" 24 godine. Ako vec imamo dobre odnose sa njima a imamo,treba vidjeti neku trampu opet ako momak pokaze da vrijedi.Ponuditi im Hodzica,Bekica i nekih parica ako se uvidi da momak moze dati ruke.Ovako na prvu djeluje da moze.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 23 sep 2018, 19:01

MortemHz je napisao/la:Svi na Koševo u srijedu!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 23 sep 2018, 19:01

miky_hz je napisao/la:
SedrenikHz je napisao/la:Za ovaj bod su se odmorali u kupu :kafa:
Oda oda veliki trener
Zadnja nasa titula Odovic trener im bio,nebi imali nista protiv da se tradicija nastavi :kafa:
Bio je i trener Slavije 2007. godine, navikao je gubiti titule od nas :kafa:

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 23 sep 2018, 19:02

mirzatele je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Svi na Koševo u srijedu!
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 23 sep 2018, 19:07

srecco je napisao/la: Kurdic i Resic nemaju pravo igrati za juniore.
Iako Resic nema ni 19 punih godina, nema pravo igrati jer je 99 godiste.
Taman da je igrac rodjen 31.12.1999 u 23:30, ne moze ove sezone igrati za juniore.
Izuzetak bi bio samo da smo igrali ligu prvaka. U tom slucaju nekoliko igraca (u ovom slucaju 1999 godiste) bi imali pravo igrati. Mislim da je bilo u pitanju 2 ili 3 igraca.
Dakle ove sezone juniori 2000 godiste i mladji, kadeti 2002 godiste i mladji, pioniri 2004 godiste i mladji.
Tačno, moja greška. Vidim da nam već duže vremena fali i Bešić. Šteta i mislim da je ovo neigranje lp dosta utjecalo na njih.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 23 sep 2018, 19:10

Ovako je ok. Tabela mislim.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 23 sep 2018, 19:24

Lijepo je vidjeti liderstvo na tabeli, akoBogda da prva 3 mjesta ovako i na kraju sezone izgledaju.
Mislim da niko nakon prva 4 kola nije ocekivao prvo mjesto nakon 10 utakmica.
Svaka cast Husrefu i momcima na terenu.

Velika steta sto je Zrinjski opet vratio Baku na klupu.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 23 sep 2018, 19:24

robertkosar je napisao/la:Neznam, znam da je Murat obisao pola srbije a enver heto igrao u krusevcu
Jedan drugarski pozdrav za tebe :thumbup: Bas mi je veselo mi prvi a ovaj mali Atajic moj prvi kosija zabi mitomanima go :D
Ma svi smo sretni , pocesto ne razumijemo jedni druge , a svima nam srce puno kad nam ide. Poselami Atajica ili pozdravi sve jedno.
Mislio sam da nam ti mozes pomoci ,meni i @bordopoeti ,imamo tu dilemu.Da M.Saran je vise puta igrao za Bor i Rijeku(ako se ne varam).
Srce ko Trebevic , drago mi radi svih koji gotive bordo boju. Naravno samo sebe gledati , ali dobro dodje i ovakav rasplet drugih utakmica. Mislim da samo mi sebi mozemo nastetiti. Nadam se da je to iza nas. :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 23 sep 2018, 19:36

robertkosar je napisao/la:E sad ostati tu do kraj, boriti se i nogama i rukama i sakom i kapom
Sa ovako srčanom igrom, niko nas na može i neće skinuti do kraja sa prvog mjesta. Titula je, aBd, ove godine naša, a i kup. DUPLA, braćoooooo!!!!!!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 23 sep 2018, 19:39

SNSa je napisao/la:Atomska smo fizika za sve u ovoj ligi. Samo nastaviti u ovom ritmu. Treba nam vece zajednistvo, ono nase sto samo mi imamo. Treba nam nasa nafuranost da odemo na Kosevo i podrzimo ekipu.
Ovi momci to zasluzuju.

Bez stajanja, samo agresivno i u kost, pokazimo svima ko je FK Sarajevo.
Ovakvi nam postovi sada trebaju. Bit ce tesko,ali cu pokusati sve da se nadjem na Kosevu u srijdu(ponovo Istok aBd). :tokralju: :thumbup:

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 23 sep 2018, 19:42

Samozdravlje je napisao/la:
robertkosar je napisao/la:Neznam, znam da je Murat obisao pola srbije a enver heto igrao u krusevcu
Jedan drugarski pozdrav za tebe :thumbup: Bas mi je veselo mi prvi a ovaj mali Atajic moj prvi kosija zabi mitomanima go :D
Ma svi smo sretni , pocesto ne razumijemo jedni druge , a svima nam srce puno kad nam ide. Poselami Atajica ili pozdravi sve jedno.
Mislio sam da nam ti mozes pomoci ,meni i @bordopoeti ,imamo tu dilemu.Da M.Saran je vise puta igrao za Bor i Rijeku(ako se ne varam).
Srce ko Trebevic , drago mi radi svih koji gotive bordo boju. Naravno samo sebe gledati , ali dobro dodje i ovakav rasplet drugih utakmica. Mislim da samo mi sebi mozemo nastetiti. Nadam se da je to iza nas. :thumbup:
Ne varaš se, prijatelju, ni za Bor ni za Rijeku, a za Ćuzu i Borac si mi svezao šuhvu, tako da sam sada zaista u dilemi, iako mi se čini da nije.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 23 sep 2018, 19:48

Da se rezonski razmišlja, da u kupu ostanemo do polusezone nekako i da zadržimo prvo mjesto ili ako se desi kiks da ta razlika ne bude veća od dva boda, na polusezoni dovest još 2,3 pojačanja, lijevi i desni bek, možda još jednog napadača i veznog, za svaki slučaj zbog širine.
Riješit se Radovca, Lelića, Pavlovića i Hodžića nekako, da se rastereti ekipa. Onda bi se na dva fronta moglo napasti, s tim da u kupu akademci imaju prednost, Mustafić, Kurdić i Resić.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 23 sep 2018, 19:54

bordopoeta je napisao/la:
Ne varaš se, prijatelju, ni za Bor ni za Rijeku, a za Ćuzu i Borac si mi svezao šuhvu, tako da sam sada zaista u dilemi, iako mi se čini da nije.[/quote]

Nije ok da kvarimo ovaj svecarski,lijepi momentum nasim dilemama.Ostavimo to za sutra/prekosutra.Trebala bi nam strucna pomoc mladih hakera ili savremenika da nam pomognu.Ostavimo za to imamo svo vrijeme svijeta.Sad uzivajmo.Pozdrav tebi prijatelju. :njanjanja:

srecco
Kontakt:

Post Postao/la srecco » 23 sep 2018, 19:56

Memara je napisao/la:
srecco je napisao/la: Kurdic i Resic nemaju pravo igrati za juniore.
Iako Resic nema ni 19 punih godina, nema pravo igrati jer je 99 godiste.
Taman da je igrac rodjen 31.12.1999 u 23:30, ne moze ove sezone igrati za juniore.
Izuzetak bi bio samo da smo igrali ligu prvaka. U tom slucaju nekoliko igraca (u ovom slucaju 1999 godiste) bi imali pravo igrati. Mislim da je bilo u pitanju 2 ili 3 igraca.
Dakle ove sezone juniori 2000 godiste i mladji, kadeti 2002 godiste i mladji, pioniri 2004 godiste i mladji.
Tačno, moja greška. Vidim da nam već duže vremena fali i Bešić. Šteta i mislim da je ovo neigranje lp dosta utjecalo na njih.

Slazem se, jer bi u tom slucaju mogao da igra neko od prvotimaca. Mustafic, Resic, Kurdic, Sabanovic ili Mehuljic.
Usput da pitam ako neko ima informaciju, sta je s tog Mehuljica? Dosao je kod nas iz željke kao njihov najbolji igrac, igrao kod nas za kadete i juniore i sad ga nema nigdje? On je takodje 1999 godiste.

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 23 sep 2018, 19:59

Zašto protiv nas ekipe Radnika, Mladosti, Krupe i sl. ne žele da se bore, a protiv velikog željezničara poginu ?? kuknjava kuknjava

Kupuj Sabro boli te p.... :kafa:
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 sep 2018, 20:01

:opaopa: :opaopa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 23 sep 2018, 20:05

Stroj1946 je napisao/la:Da se rezonski razmišlja, da u kupu ostanemo do polusezone nekako i da zadržimo prvo mjesto ili ako se desi kiks da ta razlika ne bude veća od dva boda, na polusezoni dovest još 2,3 pojačanja, lijevi i desni bek, možda još jednog napadača i veznog, za svaki slučaj zbog širine.
Riješit se Radovca, Lelića, Pavlovića i Hodžića nekako, da se rastereti ekipa. Onda bi se na dva fronta moglo napasti, s tim da u kupu akademci imaju prednost, Mustafić, Kurdić i Resić.
Ako produze Adukor i Rustem ,ja ne bih nikog dovodio.Zatvrit ces prostor Akademcima, a dolazit ce i novi.Svaki novi igrac moze bit mac sa dvije ostrice.Ako imamo dobru atmosferu u svlacionici ne bih to narusavao.Husref rece ima 23/24 igraca treba mu vjerovati.Konacno jeste dobar igrac dobro dosao,ipak trebamo imati povjerenja u sportski dio uprave.Sad rade dobar posao.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 23 sep 2018, 20:07

07/1982 - 12/1986 FC Wettingen FC Wettingen Abwehr
07/1974 - 06/1978. FC Sarajevo
Nije Zlatko igrao u Banjaluckom Borcu to je nekom promaklo da je Amer igrao u Borcu iz Cacka :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], relativizam, zagorski i 16 gostiju.