FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Svi na Koševo u srijedu!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Atomska smo fizika za sve u ovoj ligi. Samo nastaviti u ovom ritmu. Treba nam vece zajednistvo, ono nase sto samo mi imamo. Treba nam nasa nafuranost da odemo na Kosevo i podrzimo ekipu.
Ovi momci to zasluzuju.
Bez stajanja, samo agresivno i u kost, pokazimo svima ko je FK Sarajevo.
Ovi momci to zasluzuju.
Treba ispratiti ovog Atajica vidjeti hoceli uspjeti vratiti formu staru da kazem,nije on slucajno u Celticu bio.Momku su "tek" 24 godine. Ako vec imamo dobre odnose sa njima a imamo,treba vidjeti neku trampu opet ako momak pokaze da vrijedi.Ponuditi im Hodzica,Bekica i nekih parica ako se uvidi da momak moze dati ruke.Ovako na prvu djeluje da moze.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
MortemHz je napisao/la:Svi na Koševo u srijedu!
Bio je i trener Slavije 2007. godine, navikao je gubiti titule od nasmiky_hz je napisao/la:Zadnja nasa titula Odovic trener im bio,nebi imali nista protiv da se tradicija nastaviSedrenikHz je napisao/la:Za ovaj bod su se odmorali u kupu
Oda oda veliki trener![]()

mirzatele je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Svi na Koševo u srijedu!
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Tačno, moja greška. Vidim da nam već duže vremena fali i Bešić. Šteta i mislim da je ovo neigranje lp dosta utjecalo na njih.srecco je napisao/la: Kurdic i Resic nemaju pravo igrati za juniore.
Iako Resic nema ni 19 punih godina, nema pravo igrati jer je 99 godiste.
Taman da je igrac rodjen 31.12.1999 u 23:30, ne moze ove sezone igrati za juniore.
Izuzetak bi bio samo da smo igrali ligu prvaka. U tom slucaju nekoliko igraca (u ovom slucaju 1999 godiste) bi imali pravo igrati. Mislim da je bilo u pitanju 2 ili 3 igraca.
Dakle ove sezone juniori 2000 godiste i mladji, kadeti 2002 godiste i mladji, pioniri 2004 godiste i mladji.
Ovako je ok. Tabela mislim.
Lijepo je vidjeti liderstvo na tabeli, akoBogda da prva 3 mjesta ovako i na kraju sezone izgledaju.
Mislim da niko nakon prva 4 kola nije ocekivao prvo mjesto nakon 10 utakmica.
Svaka cast Husrefu i momcima na terenu.
Velika steta sto je Zrinjski opet vratio Baku na klupu.
Mislim da niko nakon prva 4 kola nije ocekivao prvo mjesto nakon 10 utakmica.
Svaka cast Husrefu i momcima na terenu.
Velika steta sto je Zrinjski opet vratio Baku na klupu.
-
- Kontakt:
Ma svi smo sretni , pocesto ne razumijemo jedni druge , a svima nam srce puno kad nam ide. Poselami Atajica ili pozdravi sve jedno.robertkosar je napisao/la:Neznam, znam da je Murat obisao pola srbije a enver heto igrao u krusevcu
Jedan drugarski pozdrav za tebeBas mi je veselo mi prvi a ovaj mali Atajic moj prvi kosija zabi mitomanima go
Mislio sam da nam ti mozes pomoci ,meni i @bordopoeti ,imamo tu dilemu.Da M.Saran je vise puta igrao za Bor i Rijeku(ako se ne varam).
Srce ko Trebevic , drago mi radi svih koji gotive bordo boju. Naravno samo sebe gledati , ali dobro dodje i ovakav rasplet drugih utakmica. Mislim da samo mi sebi mozemo nastetiti. Nadam se da je to iza nas.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Sa ovako srčanom igrom, niko nas na može i neće skinuti do kraja sa prvog mjesta. Titula je, aBd, ove godine naša, a i kup. DUPLA, braćoooooo!!!!!!robertkosar je napisao/la:E sad ostati tu do kraj, boriti se i nogama i rukama i sakom i kapom
-
- Kontakt:
Ovakvi nam postovi sada trebaju. Bit ce tesko,ali cu pokusati sve da se nadjem na Kosevu u srijdu(ponovo Istok aBd).SNSa je napisao/la:Atomska smo fizika za sve u ovoj ligi. Samo nastaviti u ovom ritmu. Treba nam vece zajednistvo, ono nase sto samo mi imamo. Treba nam nasa nafuranost da odemo na Kosevo i podrzimo ekipu.
Ovi momci to zasluzuju.

-
- Kontakt:
Ne varaš se, prijatelju, ni za Bor ni za Rijeku, a za Ćuzu i Borac si mi svezao šuhvu, tako da sam sada zaista u dilemi, iako mi se čini da nije.Samozdravlje je napisao/la:Ma svi smo sretni , pocesto ne razumijemo jedni druge , a svima nam srce puno kad nam ide. Poselami Atajica ili pozdravi sve jedno.robertkosar je napisao/la:Neznam, znam da je Murat obisao pola srbije a enver heto igrao u krusevcu
Jedan drugarski pozdrav za tebeBas mi je veselo mi prvi a ovaj mali Atajic moj prvi kosija zabi mitomanima go
Mislio sam da nam ti mozes pomoci ,meni i @bordopoeti ,imamo tu dilemu.Da M.Saran je vise puta igrao za Bor i Rijeku(ako se ne varam).
Srce ko Trebevic , drago mi radi svih koji gotive bordo boju. Naravno samo sebe gledati , ali dobro dodje i ovakav rasplet drugih utakmica. Mislim da samo mi sebi mozemo nastetiti. Nadam se da je to iza nas.
Da se rezonski razmišlja, da u kupu ostanemo do polusezone nekako i da zadržimo prvo mjesto ili ako se desi kiks da ta razlika ne bude veća od dva boda, na polusezoni dovest još 2,3 pojačanja, lijevi i desni bek, možda još jednog napadača i veznog, za svaki slučaj zbog širine.
Riješit se Radovca, Lelića, Pavlovića i Hodžića nekako, da se rastereti ekipa. Onda bi se na dva fronta moglo napasti, s tim da u kupu akademci imaju prednost, Mustafić, Kurdić i Resić.
Riješit se Radovca, Lelića, Pavlovića i Hodžića nekako, da se rastereti ekipa. Onda bi se na dva fronta moglo napasti, s tim da u kupu akademci imaju prednost, Mustafić, Kurdić i Resić.
-
- Kontakt:
Ne varaš se, prijatelju, ni za Bor ni za Rijeku, a za Ćuzu i Borac si mi svezao šuhvu, tako da sam sada zaista u dilemi, iako mi se čini da nije.[/quote]bordopoeta je napisao/la:Ma svi smo sretni , pocesto ne razumijemo jedni druge , a svima nam srce puno kad nam ide. Poselami Atajica ili pozdravi sve jedno.robertkosar je napisao/la:Neznam, znam da je Murat obisao pola srbije a enver heto igrao u krusevcu
Nije ok da kvarimo ovaj svecarski,lijepi momentum nasim dilemama.Ostavimo to za sutra/prekosutra.Trebala bi nam strucna pomoc mladih hakera ili savremenika da nam pomognu.Ostavimo za to imamo svo vrijeme svijeta.Sad uzivajmo.Pozdrav tebi prijatelju.

Memara je napisao/la:Tačno, moja greška. Vidim da nam već duže vremena fali i Bešić. Šteta i mislim da je ovo neigranje lp dosta utjecalo na njih.srecco je napisao/la: Kurdic i Resic nemaju pravo igrati za juniore.
Iako Resic nema ni 19 punih godina, nema pravo igrati jer je 99 godiste.
Taman da je igrac rodjen 31.12.1999 u 23:30, ne moze ove sezone igrati za juniore.
Izuzetak bi bio samo da smo igrali ligu prvaka. U tom slucaju nekoliko igraca (u ovom slucaju 1999 godiste) bi imali pravo igrati. Mislim da je bilo u pitanju 2 ili 3 igraca.
Dakle ove sezone juniori 2000 godiste i mladji, kadeti 2002 godiste i mladji, pioniri 2004 godiste i mladji.
Slazem se, jer bi u tom slucaju mogao da igra neko od prvotimaca. Mustafic, Resic, Kurdic, Sabanovic ili Mehuljic.
Usput da pitam ako neko ima informaciju, sta je s tog Mehuljica? Dosao je kod nas iz željke kao njihov najbolji igrac, igrao kod nas za kadete i juniore i sad ga nema nigdje? On je takodje 1999 godiste.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Zašto protiv nas ekipe Radnika, Mladosti, Krupe i sl. ne žele da se bore, a protiv velikog željezničara poginu ?? kuknjava kuknjava
Kupuj Sabro boli te p....
Kupuj Sabro boli te p....

železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
- Kontakt:
Ako produze Adukor i Rustem ,ja ne bih nikog dovodio.Zatvrit ces prostor Akademcima, a dolazit ce i novi.Svaki novi igrac moze bit mac sa dvije ostrice.Ako imamo dobru atmosferu u svlacionici ne bih to narusavao.Husref rece ima 23/24 igraca treba mu vjerovati.Konacno jeste dobar igrac dobro dosao,ipak trebamo imati povjerenja u sportski dio uprave.Sad rade dobar posao.Stroj1946 je napisao/la:Da se rezonski razmišlja, da u kupu ostanemo do polusezone nekako i da zadržimo prvo mjesto ili ako se desi kiks da ta razlika ne bude veća od dva boda, na polusezoni dovest još 2,3 pojačanja, lijevi i desni bek, možda još jednog napadača i veznog, za svaki slučaj zbog širine.
- robertkosar
- Kontakt:
07/1982 - 12/1986 FC Wettingen FC Wettingen Abwehr
07/1974 - 06/1978. FC Sarajevo
Nije Zlatko igrao u Banjaluckom Borcu to je nekom promaklo da je Amer igrao u Borcu iz Cacka
07/1974 - 06/1978. FC Sarajevo
Nije Zlatko igrao u Banjaluckom Borcu to je nekom promaklo da je Amer igrao u Borcu iz Cacka

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.