FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bravo Mladost, mozete do pobjede, ovi su do sad padali od 70 minute, neka izdrze do tad i eto im bodova, ma samo da ne izgube i odlicno po nas. Bravo Atajicu majstore
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Gledo sam prvo poluvrijeme ove juniore skroz bez idejno igramo. Samo onaj celavi na lijevom krilu je dobar.
Sto se tice Ubica, ovo ce bit utakmica koja ce pokazat znanje strucnog staba i mentalna moc ekipe. Gledajuci u proslost nasi igraci posle ovakvi rezultata i par hvalopjevni tekstiva po ovim nasim ameterskim portalima igraci pocnu da lete po marsu jupiteru misleci da su igracine. Slozili se mi ili ne ova ekipa nema individualni kvalitet, rezultat je dosao tu cisto radi timskog duha i pozitivne konkurencije u timu.
Momci samo jednu po jednu utakmicu do titule.
Btw; Ja sam pisao prije muesec dana da je mustafic naj slabi junior al mi rekose da je on dosta mladzi od svih juniora, al ja mislim da on ima potencijala, posto ima masu brzinu visinu i tehniku samo tu treba malo vise utakmica.
Meni je saban sazrio da bude medzu prvi 11
Sto se tice Ubica, ovo ce bit utakmica koja ce pokazat znanje strucnog staba i mentalna moc ekipe. Gledajuci u proslost nasi igraci posle ovakvi rezultata i par hvalopjevni tekstiva po ovim nasim ameterskim portalima igraci pocnu da lete po marsu jupiteru misleci da su igracine. Slozili se mi ili ne ova ekipa nema individualni kvalitet, rezultat je dosao tu cisto radi timskog duha i pozitivne konkurencije u timu.
Btw; Ja sam pisao prije muesec dana da je mustafic naj slabi junior al mi rekose da je on dosta mladzi od svih juniora, al ja mislim da on ima potencijala, posto ima masu brzinu visinu i tehniku samo tu treba malo vise utakmica.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ma **** su klasična krkanska ekipa. Kod njih je akcija španska rijeć.
Kod njih je idi na beka ubaci ako Krpić može šta dobro i korneri tjst prekidi.
Ubila ih Mladost prvo pol, još kad dodaš da su smradovi najnespremnija ekipa očekujem jos jedan gol Anđušića i lagani pad tenkaša.
SAMO SE NE POVLAČITE MOLIMMM VAS!
Kod njih je idi na beka ubaci ako Krpić može šta dobro i korneri tjst prekidi.
Ubila ih Mladost prvo pol, još kad dodaš da su smradovi najnespremnija ekipa očekujem jos jedan gol Anđušića i lagani pad tenkaša.
SAMO SE NE POVLAČITE MOLIMMM VAS!
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- robertkosar
- Kontakt:
Moras brate kritikovat i raditi pritisak na trenera na svaki nacin, dosta je kocijaskog rijecnika bilo sa klupe daj malo i igre i taktike. Kandjija je zakonSarajevoJeBordo je napisao/la:Usrefe odlazi!robertkosar je napisao/la:Hajmo 5 ti pogodak

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I bod je ko 3 u ovoj situaciji, izdržite momci pa da čekamo ŠB kao prvi opet. 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Polako momci, treba sačekati da ne bi karma stigla. Ukoliko ne naprave ništa do 60-70 minute, onda je okej, jer će oni još malo igrati u drugom dijelu i onda će visiti jezici po terenu. Mada, nikad se kod njih ne zna, nafakaši su to, ne bi me čudilo kad bi opet onaj kinez pogodio s gola na gol u zadnjim sekundama.
@robertkosar
Imaš intervju Krstea, pa vidi šta kaže za to deranje.
@robertkosar
Imaš intervju Krstea, pa vidi šta kaže za to deranje.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Tako je. Ja sam i sa bodom zadovoljan. Mladost je i Slobodu kod kuce digla, tako da se danas ako nista i bodu mozemo nadati. Zeljeznicar nema fizicku spremu 90 minuta. Moglo bi biti svasta do kraja.MortemHz je napisao/la:I bod je ko 3 u ovoj situaciji, izdržite momci pa da čekamo ŠB kao prvi opet.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Brate,jedina ekipa koja ima prepoznatljivu igru smo mi,ne zezaj,onakav vez nema niko u Premier ligi BiHrobertkosar je napisao/la:Moras brate kritikovat i raditi pritisak na trenera na svaki nacin, dosta je kocijaskog rijecnika bilo sa klupe daj malo i igre i taktike. Kandjija je zakonSarajevoJeBordo je napisao/la:Usrefe odlazi!robertkosar je napisao/la:Hajmo 5 ti pogodak

Kakvih par puta nas je izvadio Kovacevic kada smo imali i jedni i drugi po jedan sut u okvir gola, prva njihova sansa je bila sansa Barabana kada je sutirao u Kovacevica, greska njihovog stopera je bio gol Velkoskog, zatim identicne sanse su imali kod njih Ivetic sut preko gola kao i Adukor kod nas i ona Saidova pored gola. Istina imali su veci posjed lopte i vise kornera, ali ovde se predstavlja Bgm kao da su nas ubili sansama. Sto se tice ovog njihovog trenera Nalica covjek jeste stvarno osvjezenje za ovu ligu, prvo i one izjave kada daje vidi se da nisu sablonske, a iskreno fino je bilo slusati njegovu analizu na Pinku nakon tekme reprezentacije. Sad koliko ce to biti dovoljno za neki plasman Slobode ostaje nam da vidimo.[/quote]Osttribine je napisao/la:Bez namjere da idem u siroku raspravu, jesi li gledao slobodu,,?Pantelija je napisao/la:Pretjerivanje, kakva Sloboda. Cuj mi dobro prosli jbt. rekao bi covjek igrali protiv neke ekipe iz lige 5.emir79 je napisao/la:
Tek sad vidiš koliko smo dobro prošli u Tuzli.
Dobiju svaku utakmicu nazor. Tesko da ce dobiti ijednu ekipu od "velike 4" .
Uopste ih ne vidim kao nekakvu prijetnju.
Prvo ljudi nemaju neke aman zaman igrace, drugo, igraju fenomenalno, jako dobronstoje na terenu,linije im uvezane i zajesno se krecu, nema izbijanja lopte, svaka se pokusava prenijeti i promjeniti teziste igre, sa ovim sastavom koji imaju ovo je vrh!
U utakmici sa njima nas je par 0uta izvadio kovacevic,mi bez suta na gol iskoristili klizanje stopera tj promasenu loptu i dobili.
Momak lijepo priča, ali je bitno naći razlog da se ospore rezultati FKS, svi su dobri a mi smo loši.
Jbg dokad tako

Nisam možda dovoljno informisan, ali nam "dobro" ide poslije strajka uposlenika i otkaza direktoru ( nesposobnjakovic nadje drugi posao, sad pa sad).Pitar6785 je napisao/la:Gledo sam prvo poluvrijeme ove juniore skroz bez idejno igramo. Samo onaj celavi na lijevom krilu je dobar.
Za ostatak posta se slazemr, korak po korak, i eto rezultata.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
E jbg, ja jesu ovi kritični 

E jbg.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
GGGOOO hahahahaha
- AlfredNobel
- Kontakt:
- ThrillerHz
- Kontakt:
- SedrenikHz
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sta rekoh za Anđušićaaaa??? Bravo momakkk
FK Sarajevo
Je li opet stari vikinger? Nema gdje pratitiMortemHz je napisao/la:GGGOOO hahahahaha

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Anđušić ga uvali.emir79 je napisao/la:Je li opet stari vikinger? Nema gdje pratitiMortemHz je napisao/la:GGGOOO hahahahaha

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Armija1987, benko21, Fudo, Google Adsense [Bot], johntravolta123, lakilone, Pantelija, Pitar6785, ubipara i 83 gosta.