FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 23 sep 2018, 11:13

alacious je napisao/la:To je ružan termin pravo, zašto su pomjerili :thumbdown:
Dosta raje radi do pet i neće moć stić...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 sep 2018, 11:16

Ne pomjera to klub, savez to određuje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 sep 2018, 11:29

skoroalen je napisao/la:
alacious je napisao/la:To je ružan termin pravo, zašto su pomjerili :thumbdown:
Dosta raje radi do pet i neće moć stić...
Ja prvi necu moci stici.Nek se.ru o oni i pomjeranje termina.Pomjerili ga zbog ovih Zeljencara jel igraju isti dan da bi mojaTV mogla to da stigne .Vazda nas klepe po usima.Sad kad ze Evropa igrala isti dan sa njima,haj nek Sarajevo zamjeni domacinstvo,pa evo haj opet nek Sarajevo igra ranije da bi oni u 20:00 mogli rahat.Je
bo vas hljeb u k.urac i savez i termin i televizija i grad i sve.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 23 sep 2018, 12:06

Danas Anđušić i Welbek kar.aju kone i ostavljaju nas na prvom mjestu, kupili smo i Mladost da igraju za nas :D
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 23 sep 2018, 12:17

Iako smo vecina bili skepticni dolaskom Hadzica,moram reci da je posle rata uradio najbolji posao ,sto se tice tog sportskog segmenta
Ocito da je imao plan i program sta da uradi a i pomalo srece da se pogodilo sa akademcima.Mi sad imamo 5-6 akademaca ,super talentirani,koji kako vrijeme odmice postaju sve bolji i bolji igaci,a svi su vezani sa dugogodisnjim ugovorima.Za ovo treba vremena ,al mi smo malo imali i srece,pa nas rezultati poaluzili,tako da smo sa ovim klincima mnogo dobiliHadzic je pogodio i sa pojacanjima i tu smo bili pesimisti,al ocito je da je covjek dobro bio upucen u njihove kvalitete.Kad jos dodamo ove iskusne Ahmeta,Handzica,Crepulju i druge imamo odlican igracki kadar.Osvojili sad tirulu il ne,al ovaj igracki kadar ako ostane na okupu slijedecu sezonu,ce se prosetati ligom

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 23 sep 2018, 12:20

@mokes nek je sretan brateee
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 23 sep 2018, 12:27

Vrijeme je da podrzimo nesto sto se dobro radi. Bilo je svakakvih uprava, ali ae mora priznati da su ovi iz ponora izvvukli ono sto se moglo izvuci. Titula je nasa. Svi na Kosevo u srijedu po jos jednu pobjedu..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 sep 2018, 12:28

Mislim da bi malo previse bilo 3 godine da zadrzimo isti igracki kadar i ovo je misaona imenica za ligu komplet da ti dvije godine drzis isti tim a kamoli tri ali mislim da smo mi ipak na putu sa to uradimo.Moraju se tu desiti neke rokade,ali nadam se da ce to biti neke minimalne.Mislim da je tu napravljena dobra baza i da 2-3 rokade ce biti prihvatljive tj to svakako moras uraditi da unaprijedis ekipu,ali mislim da imamo tu osnovu da i trecu godinu zaredom zadrzimo okosnicu ekipe pa i da ostanemo bez jednog(Rahman,Adukor) opet je to prihvatljivo jel tesko je dobrog igraca drzati toliko dugo .Stvarno se i sad osjeti to sto nam isti igraci igraju drugu godinu zaredom na okupu u sto nismo dirali ekipu.Sad ce se to samo po sebi puno lakse nadopunjavati jel kazem ima ta dobra baza koja je napravljena.Svakako ce se sad napraviti prostora za nove igrace od kojih cemo imati vise koristi kada rasteretis klub platama koju primaju(Pavlovic,Lelic,Radovac,Hodzic vjerovatno i Bekic)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 23 sep 2018, 12:33

BordoSarajevo je napisao/la:Danas Anđušić i Welbek kar.aju kone i ostavljaju nas na prvom mjestu, kupili smo i Mladost da igraju za nas :D
Cuj :wtf:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 23 sep 2018, 12:43

amypitar je napisao/la:Iako smo vecina bili skepticni dolaskom Hadzica,moram reci da je posle rata uradio najbolji posao ,sto se tice tog sportskog segmenta
Ocito da je imao plan i program sta da uradi a i pomalo srece da se pogodilo sa akademcima.Mi sad imamo 5-6 akademaca ,super talentirani,koji kako vrijeme odmice postaju sve bolji i bolji igaci,a svi su vezani sa dugogodisnjim ugovorima.Za ovo treba vremena ,al mi smo malo imali i srece,pa nas rezultati poaluzili,tako da smo sa ovim klincima mnogo dobiliHadzic je pogodio i sa pojacanjima i tu smo bili pesimisti,al ocito je da je covjek dobro bio upucen u njihove kvalitete.Kad jos dodamo ove iskusne Ahmeta,Handzica,Crepulju i druge imamo odlican igracki kadar.Osvojili sad tirulu il ne,al ovaj igracki kadar ako ostane na okupu slijedecu sezonu,ce se prosetati ligom
Pa mi smo jedna od rijetkih ekipa kojoj su igraci duze vremena na okupu

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 23 sep 2018, 13:07

Mislim da je ponajveća Hadžićeva greška što se zadržao Mustafić a olako pustio Herić. Herić je 10 puta bolji igrač i bio bi nam itekako od pomoći ove sezone. Mustafića nikako ne mirišem, baš mi izgleda bezmudo i bezvoljno

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 23 sep 2018, 13:18

haris004 je napisao/la:Mislim da je ponajveća Hadžićeva greška što se zadržao Mustafić a olako pustio Herić. Herić je 10 puta bolji igrač i bio bi nam itekako od pomoći ove sezone. Mustafića nikako ne mirišem, baš mi izgleda bezmudo i bezvoljno
I ja sam tog mišljenja. Herić je puno spremniji, pogotovo mentalno, razlika nebo i zemlja. Brži, pokretljiviji i borbeniji igrač. Nadam se da će Mustafić da se dozove malo. Dosad mu nije prijalo ta tranzicija juniori - seniori, za razliku od Resića, Mujakića ili Šabanovića, pa čak i Kurdića. Morat će više i bolje raditi, ako želi da ostane ili na posudbu negdje na po godine.
Najveće razočarenje je Radovac i Lelić. Al to je simptom "gradske djece" kojima se sve servira na tacnu, a oni neće prstom da pomakni jer im je sve na dohvat ruke. Nemaju potrebe ni mentaliteta da se bore za više i bolje.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 sep 2018, 13:43

Stroj1946 je napisao/la:
haris004 je napisao/la:Mislim da je ponajveća Hadžićeva greška što se zadržao Mustafić a olako pustio Herić. Herić je 10 puta bolji igrač i bio bi nam itekako od pomoći ove sezone. Mustafića nikako ne mirišem, baš mi izgleda bezmudo i bezvoljno
I ja sam tog mišljenja. Herić je puno spremniji, pogotovo mentalno, razlika nebo i zemlja. Brži, pokretljiviji i borbeniji igrač. Nadam se da će Mustafić da se dozove malo. Dosad mu nije prijalo ta tranzicija juniori - seniori, za razliku od Resića, Mujakića ili Šabanovića, pa čak i Kurdića. Morat će više i bolje raditi, ako želi da ostane ili na posudbu negdje na po godine.
Najveće razočarenje je Radovac i Lelić. Al to je simptom "gradske djece" kojima se sve servira na tacnu, a oni neće prstom da pomakni jer im je sve na dohvat ruke. Nemaju potrebe ni mentaliteta da se bore za više i bolje.
Istina, Herić je pokazivao mnogo više od Mustafića koji mi je najtanji kada uzmemo u obzir svakog akademca. Ruku na srce, svaki akademac je odličan u ekipi i jedan igrač koji pokazuje najmanje ne znači ništa, zato nam i služe drugi igrači.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 23 sep 2018, 13:51

SedrenikHz je napisao/la:@mokes nek je sretan brateee
Hvala, brate :salut:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 23 sep 2018, 13:58

robertkosar je napisao/la:Hajmo 5 ti pogodak :opaopa:
Usrefe odlazi!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 23 sep 2018, 13:59

Ma Hadžija ima nos za ovu funkciju i prije je to pokazivao. Ima doata veza po svijetu i uvijek može iskočiti neki dobar igrač, a da ga on završi. Odradio je dobar posao na ljeto, a dokazi su tu. Složio bi se s haretom, meni ni dan danas nije jasno zašto su se olako riješili Herića. Dobro se sjećam meča u Banja Luci, gdje je bio odličan, a imali bi igrača koji je doktor za prekide. Meni je Elvedin bio materijal za prve postave, tehnika prefinjena i u njemu bi imala drugačijeg igrača na sredini od Adukora i Stanojevića, koji su razbijači, upario bi se dobro s Rahmanom. Ali, šta je bilo bilo je.
Također, moram posebno pohvaliti Stanojevića koji se vratio u formu i koji je od derbija fenomenalan i jedan od najboljih na terenu svaku tekmu. Odličan i zahvalan igrač, a profesionalac i momak za primjer.

@mokes
Neka je sretan, sve najbolje ti želim. :bih:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 23 sep 2018, 14:03

AlfredNobel je napisao/la:Ma Hadžija ima nos za ovu funkciju i prije je to pokazivao. Ima doata veza po svijetu i uvijek može iskočiti neki dobar igrač, a da ga on završi. Odradio je dobar posao na ljeto, a dokazi su tu. Složio bi se s haretom, meni ni dan danas nije jasno zašto su se olako riješili Herića. Dobro se sjećam meča u Banja Luci, gdje je bio odličan, a imali bi igrača koji je doktor za prekide. Meni je Elvedin bio materijal za prve postave, tehnika prefinjena i u njemu bi imala drugačijeg igrača na sredini od Adukora i Stanojevića, koji su razbijači, upario bi se dobro s Rahmanom. Ali, šta je bilo bilo je.
Također, moram posebno pohvaliti Stanojevića koji se vratio u formu i koji je od derbija fenomenalan i jedan od najboljih na terenu svaku tekmu. Odličan i zahvalan igrač, a profesionalac i momak za primjer.

@mokes
Neka je sretan, sve najbolje ti želim. :bih:
Ništa lošiji nije od Crepulje, ali eto morali su i oni neku lošu odluku donijeti. Ono što raduje jeste činjenica da se više ne bi trebali dešavati ovakvi slučajevi.

Hvala :salut:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 23 sep 2018, 15:22

Mostar je pokazao.
Za Herica nije kriv, ili je kasno dosao, ili je imao pogrešne informacije

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 23 sep 2018, 15:28

Polako ljudi, tek je 10 kola proslo...
Sabrine mi moje!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 sep 2018, 15:32

BosnianKingdom je napisao/la:Polako ljudi, tek je 10 kola proslo...

:opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: soe i 30 gostiju.