Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
lijepo za vidjeti da nam se ofanzivna baza igraca pravo prosirila u zadnje vrijeme, nova generacija obecava! 

- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
E ako nam je Tandir buducnost, spasavaj se ko moze 

Srdjan Stanic pitarski ker
- QUARTERBACK
- Kontakt:
mislio sam na koljica drug
a s tim tandirom nisam nesto upoznat

Koljic 4. strijelac lige. Frajer odigrao 3 utakmice samo. Inače se odigralo 9 kola do sada.
Kodro je bez ikakve koristi po meni, a i Bajic je itekako upitan. Tako da Koljic ne bi trebao bit daleko od poziva. Iza Dzeke je tanko strasno. Demirovic isto tako treba bit blizu. Mozda nema neku statistiku, ali momak je potencijal veliki i tip igraca koji moze promjenit tok utakmice. Isto vazi za Djurica, njegova visina ce uvijek stvorit haos. Milion puta korisniji sa klupe od anonimusa tipa Kodre ili Bajica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nije mi jasno zasto svi ovdje imaju kompleks protiv Jedinstva iz Bihacaosobaodpovjerenja je napisao/la:Kad ga se sjetim u Borcu, more sa broda nije mogo pogoditi. Letva teska bio a vidi sad.
Sta znaci pravi izbor kluba u tim godinama. Da je osto u Borcu sad bi igro u Jedinstvu iz Bihaca.

Trenutno je i Nusmir Fajic korisniji od Kodra svakako, cetvrti napadac **** Kobenhavna nema sta da trazi u reprezentaciji.Cartman je napisao/la:Kodro je bez ikakve koristi po meni, a i Bajic je itekako upitan. Tako da Koljic ne bi trebao bit daleko od poziva. Iza Dzeke je tanko strasno. Demirovic isto tako treba bit blizu. Mozda nema neku statistiku, ali momak je potencijal veliki i tip igraca koji moze promjenit tok utakmice. Isto vazi za Djurica, njegova visina ce uvijek stvorit haos. Milion puta korisniji sa klupe od anonimusa tipa Kodre ili Bajica.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Bahrudin Atajić strijelac protiv Zeljeznicara..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ako Prosinecki ne pozove sad Rodina, ne znam kad ce!Ponos Torina je napisao/la:Bahrudin Atajić strijelac protiv Zeljeznicara..

Dilaver ni na klupi.
Naravno da nije, nije ni Kevin Theophile-Catherine, jer trener odmara glavne igrace, Jasminko.jasmin10 je napisao/la:Dilaver ni na klupi.

- invincible1921
- Kontakt:
Dan te je.bo ovaj Atajic bio fol talent Celtic gluposti gledaj igra u mladosti. Nisam mogo vjerovat da je to taj momak
=\_1921_/=
Rupa ne može konstantno da igra u Dinamu.Vucevich je napisao/la:Naravno da nije, nije ni Kevin Theophile-Catherine, jer trener odmara glavne igrace, Jasminko.jasmin10 je napisao/la:Dilaver ni na klupi.
I Ademi, Gavranovic, Olmo su utakmicu poceli na klupijasmin10 je napisao/la:Rupa ne može konstantno da igra u Dinamu.Vucevich je napisao/la:Naravno da nije, nije ni Kevin Theophile-Catherine, jer trener odmara glavne igrace, Jasminko.jasmin10 je napisao/la:Dilaver ni na klupi.

Koliko si glup ne mogu da vjerujem

Uvijek je bio najgori na terenu za mladu. Samo sto to neki nisu htjeli da vide jer je bio iz Celtica.invincible1921 je napisao/la:Dan te je.bo ovaj Atajic bio fol talent Celtic gluposti gledaj igra u mladosti. Nisam mogo vjerovat da je to taj momak
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Al si glup u pm hahahaha je li moguće da se toliko lozis 

-
- Kontakt:
Takve vuchko gotivi. Igrac u15 iz Bayerna bolji je za njega od Gojaka, jer je ovaj igro po oranicama bosanskim.Cartman je napisao/la:Uvijek je bio najgori na terenu za mladu. Samo sto to neki nisu htjeli da vide jer je bio iz Celtica.invincible1921 je napisao/la:Dan te je.bo ovaj Atajic bio fol talent Celtic gluposti gledaj igra u mladosti. Nisam mogo vjerovat da je to taj momak
"Ti si mali ovdje zalutao." Pape
Pronadji mi kad sam ikad takvo nesto napisao za Atajica. Nisam nikad. Sad prestani da me spominjes u svakom je.benom postuNiftyDribbler je napisao/la:Takve vuchko gotivi. Igrac u15 iz Bayerna bolji je za njega od Gojaka, jer je ovaj igro po oranicama bosanskim.Cartman je napisao/la:Uvijek je bio najgori na terenu za mladu. Samo sto to neki nisu htjeli da vide jer je bio iz Celtica.invincible1921 je napisao/la:Dan te je.bo ovaj Atajic bio fol talent Celtic gluposti gledaj igra u mladosti. Nisam mogo vjerovat da je to taj momak
Pavao Pervan jučer na klupi Wolfsburga. Robi reaguj !
-
- Kontakt:
Vuchko još nikad nije znao sta su metafore i slicne stvari. Lik vazda sve bukvalno fefleškom shvata.
"Ti si mali ovdje zalutao." Pape
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, bhfanatic14, Goalgetter, HariTz i 30 gostiju.