Tek sad bi trebali nasi igraci zagristi do kraja (iako vec sad grizu u odnosu na prijasnje sezone svaka jim cast). Recimo dolaze nam na Kosevo Siroki, Sloboda, Celik i kone, kod prvih 3 moramo klepiti 9 boba, sa konama derbi jbg nikad se ne zna u zavisnosti od stanja na tabeli u tom momentu ali ispod remija nebi trebali sebi dozvoliti. Onda sta je jos sreca dolaze nam i Radnik i Zvijezda 09 jer, da bi mi njima gostovali pravo bi se bojao (zbog terena, nije da je i kod nas Wembley ali svejedno), jos pogotovo zamislite gostovanje Zvijezdi 25.11 jbt to nigdje zelenila ne bi bilo
Pod hitno treba raditi na mijenjanju travnjaka na Kosevu, to je prece nego natkrivanje tribina, sad u sljedecih 9 kola mi smo cak 6 puta domacini, ali opet i kod nas zna biti kaljuza i slabi uslovi za igru kad nastupe padavine i nize temperature.
Uglavnom do sad nam se je sve fino poklopilo,imamo igru, imamo borbu igraca tako, da do kraja jos ovih 9 kola odigrati kao i do sad i ja ne sumnjam, da idemo na pauzu kao prva ekipa, sa koliko razlike bodova nebitno (ono bitno jeste, ali sta nam vrijedi i 10 bodova viska kad bi mi to uprskali specialno samo onako kako mi znamo

)