Ovaj rus je rinaka od boksera, generalno je box u kurcu i ovaj joshua je svirac qurcu al et nalupo ovog ko kakvog ulicara. Al haj u nedostatku sportske ponude da i ovo pogledam kad su ga toliko navikali.
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Joshua sad ima pravo da bira protivnike tako da je sve do njega,želi li seforgempp je napisao/la:De sad recite. Je l ko dobije 1. decembra Wilder-Fury, bori se sa Joshuom 13. aprila na Wembleyu ili?
Evo i tekst sa ss.baforgempp je napisao/la:De sad recite. Je l ko dobije 1. decembra Wilder-Fury, bori se sa Joshuom 13. aprila na Wembleyu ili?
Koji si pacenik momak,svugdje bacas hejt i nekakve retardirane fraze pises,kvraris svaku temu sa svojim glupim komentarimaEffenberg je napisao/la:Kako ga lagano potvrdi onim udarcem u po face!
Ovaj rus je rinaka od boksera, generalno je box u kurcu i ovaj joshua je svirac qurcu al et nalupo ovog ko kakvog ulicara. Al haj u nedostatku sportske ponude da i ovo pogledam kad su ga toliko navikali.
Ma de lik baca nebuloze,on se našao da objasni box svijetu kako je sve rika i niko nema pojma.Ajj spavanjeemir18 je napisao/la:Koji si pacenik momak,svugdje bacas hejt i nekakve retardirane fraze pises,kvraris svaku temu sa svojim glupim komentarimaEffenberg je napisao/la:Kako ga lagano potvrdi onim udarcem u po face!
Reci za momka koji od 22 meca ima 21 KO,da je svirac kurca,nisi ti sav svoj.
E moji balavci, ja dok sam pravi box gledo vas caca jos ni u jajcetu zamutio nije!RtoX je napisao/la:Ma de lik baca nebuloze,on se našao da objasni box svijetu kako je sve rika i niko nema pojma.Ajj spavanjeemir18 je napisao/la:Koji si pacenik momak,svugdje bacas hejt i nekakve retardirane fraze pises,kvraris svaku temu sa svojim glupim komentarimaEffenberg je napisao/la:Kako ga lagano potvrdi onim udarcem u po face!
Reci za momka koji od 22 meca ima 21 KO,da je svirac kurca,nisi ti sav svoj.
Nebitno sta si ti gledao,nije samo boks u pitanju....Effenberg je napisao/la:
E moji balavci, ja dok sam pravi box gledo vas caca jos ni u jajcetu zamutio nije!
Tebi bi bolje bilo da te nije ni zamutio.Effenberg je napisao/la:
E moji balavci, ja dok sam pravi box gledo vas caca jos ni u jajcetu zamutio nije!
A jesi mogao spavat na klupi ?Effenberg je napisao/la:
Hbg-a 70-te godine su vrhunac teske kategorije i to se nece ponoviti vise nikad. Sve poslije toga je skoro isto, ali daleko da se nisu pojabljivali vrhunski bokseri.Effenberg je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.