Mi nikada ovo necemo raditi sto oni rade dok je Misimovic tu. I to volim posebno.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mi nikada ovo necemo raditi sto oni rade dok je Misimovic tu. I to volim posebno.
I to im je jos moderator, zamisli kakvi su ostaliMemara je napisao/la:Mi nikada ovo necemo raditi sto oni rade dok je Misimovic tu. I to volim posebno.![]()
![]()
![]()
Iduce dvije utakmica Slobode su u gostima Zenjcaru i Zrinjskom.Moglo bi oni zaj.ebat tu nekog.Babuka ne pogadja vise preckebaboatif je napisao/la:Saideeeeeeeeeeevrhunski gol.a slazem se sa postom iznad malo objektivnosti i ljubavi sabura i kad neide nece nam.biti na odmet.samo polako ovo je nasa godina
Sajkacaaaaa ,baboatif je napisao/la:Saideeeeeeeeeeevrhunski gol.a slazem se sa postom iznad malo objektivnosti i ljubavi sabura i kad neide nece nam.biti na odmet.samo polako ovo je nasa godina
S tim da Hare ima 100njak minuta u ovih 8 utakmica.MortemHz je napisao/la:Benjamin Tatar - 5 golova i 5 asistencija u 8 utakmica.
Mersudin Ahmetović - 5 golova i 1 asistencija u 9 utakmica.
Amar Rahmanović - 3 gola i 2 asistencije u 8 utakmica.
Haris Handžić - 3 gola i 1 asistencija u 8 utamica.
Krste Velkoski - 2 gola i 0 asistencija u 8 utakmica.
![]()
Upravo to. Al eto nadam se jedno 4 milje, Lištica je yebem mu, tu nam ne treba poseban poziv.BosnianKingdom je napisao/la:Svaka cast na igri i rezultatu, ovako sam nesto i ocekivao, ali poznavajuci nas, ova igra nista ne mora znaciti jer vec u sljedecoj utakmici to moze biti sasvim nesto drugo.
U srijedu ocekujem posjetu goru nego do sada, kada sastavimo radni dan i vremensku prognozu sve nam bude jasno.
Dobro si, ispravio sam.skoroalen je napisao/la:S tim da Hare ima 100njak minuta u ovih 8 utakmica.MortemHz je napisao/la:Benjamin Tatar - 5 golova i 5 asistencija u 8 utakmica.
Mersudin Ahmetović - 5 golova i 1 asistencija u 9 utakmica.
Amar Rahmanović - 3 gola i 2 asistencije u 8 utakmica.
Haris Handžić - 3 gola i 1 asistencija u 8 utamica.
Krste Velkoski - 2 gola i 0 asistencija u 8 utakmica.
![]()
Tatar djecu pravi.
sjever je napisao/la:Koji je ono brat prognozirao pobjedu lakšu nego što bilo ko od nas očekujeČestitam mu
![]()
Bravo momci, bravo Sarajevo, bravo omladino naša![]()
![]()