NK Široki Brijeg

since1948
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la since1948 » 21 sep 2018, 19:02

Pecara122 je napisao/la:Bas to, nama finale mjesnih zajednica napuni stadion, a te iste Nk siroki uopce ne zanima nego su prioritet real barcelona hajduk dinamo jare i desna obala. Kao da Barcelona predstavlja interese njihovog naroda pred cijelom regijom... No to je mentalni sklop tih ljudi kojima je tuđe uvijek bolje od njihovog i tocka. Daj nama pravim navijacima da nam se vrate loncar i menalo u dresu novih klubova i da pozdravimo legendu Wagnera i uzivamo u trenutku
Nevjerovatni su mi komentari na jabuci na clanak o utakmicama i Waginom oprostaju. Kaze kralj sta je to Wagner napravio pa je zasluzio ovoliko paznje. To su ti sirokobrijezani,odu jednom godisnje na Poljud ili Maksimir i oni veliki navijaci , 99% utakmica na areni gledaju. Al neka,malo pomalo ocistit ce se to skroz
SAMO ŠIROKI!

hlive
Kontakt:

Post Postao/la hlive » 21 sep 2018, 19:31

Kad bi se gledalo ko sto pise po jabuci itd nikad se nista ne bi napravilo. Uvijek i na sve ce biti onih koji podrzavaju i koji pljuju. To je tako.

Starije generacije su navijale za Hajduk i Dinamo ali nove za Siroki. Akcijama, marketingom i trudom se stvara baza navijaca koji zive za klub. Masa ljudi kupuje i hoda u dresu Sirokog i majicama shopa. Sve je veci broj mlađih koji se upisuju u Skolu nogometa.

To je sve dugotrajan proces i trebat ce vremena da dođe na određeni nivo. Pogotovo jer smo mala sredina ali smo i posebna
It's better when it's live

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 21 sep 2018, 19:50

hlive je napisao/la:Kad bi se gledalo ko sto pise po jabuci itd nikad se nista ne bi napravilo. Uvijek i na sve ce biti onih koji podrzavaju i koji pljuju. To je tako.

Starije generacije su navijale za Hajduk i Dinamo ali nove za Siroki. Akcijama, marketingom i trudom se stvara baza navijaca koji zive za klub. Masa ljudi kupuje i hoda u dresu Sirokog i majicama shopa. Sve je veci broj mlađih koji se upisuju u Skolu nogometa.

To je sve dugotrajan proces i trebat ce vremena da dođe na određeni nivo. Pogotovo jer smo mala sredina ali smo i posebna
Bravo, samo lagano i bez sile se stvari mijenjaju a ne tamo nekim glupim pričama i zabranama. Kad dođem na stadion ja sam ponosan koliko ljudi je u obilježjima Širokog, nadam se da će još i više...
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 21 sep 2018, 20:03

Neka Rijeke i Dinama , sta fali, jos nam Dinamo ostavi Menala na posudbu kad vec nikako ne igra i svi sretni :D
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 21 sep 2018, 20:08

Carles je napisao/la:
Evolve je napisao/la:
Carles je napisao/la:
Zašto bi se mijenjala? I upravo zato što se ne boje se ne mijenja, da se boje nečega ili nekoga davnih dana bi promijenili.

Ti ako želiš tu politiku da bi se ovde kurchio titulama onda imaš prigodan klub vrlo blizu. Možda da probaš s njima
Tebi znači nije cilj osvajanje trofeja, da budeš konkurentan u ligi? Da samo nastupamo? Imaš takvih klubova koliko hoćeš isto tako vrlo blizu pa izaberi slobodno. Čuj kurchio sa titulama, kakvi ljudi ovdje sve pišu ovo je za promatranja zivota mi. Eno košarka nam sada trenutno samo "nastupa" pa pogledaj malo, otidji u dvoranu kad je utakmica pa vidi ljepote i tribina.
Jedini koji je za promatranja si ti prijatelju. Ako je iko konkurentan i to u kontinuitetu vec dobrih skoro dvadeset godina onda smo to mi. Tvojoj omrazenoj transfer politici unatoc. Ako ista ne volim onda su to ovi suncokreti i amebe koje pamte najdalje do jucer. Pa bi zbog jednog (cak ne i toliko) loseg ulaska u sezonu tektonski mijenjali stvari po kojima smo poznati i kojima bi se trebali ponositi (bar ja tako mislim, nisam siguran za tebe) i koje forsiramo tako dugo. Valjda zato sto tako kaze raja iz sarajeva ili ne znam ko.

I ko ti uopce garantira da ces sutra kad promijenis transfer politiku odma bit uspjesan i po tvojim kriterijima konkurentan???

Ja osobno volim gonit svoje, radije tako bit ponosno 4. i trn u oku nekome, nego na tvoj predlozeni nacin bit eventualno prvi ili drugi. Ja ne navijam za titule ili radi titula. Navijam za NKSB jer se identificiram s tim klubom, gradom, ljudima na terenu i na tribini. Bili 8. Ili 1.

Athletic Bilbaa boli neka stvar sta o njima misle drugi i sta nisu osvojili ligu vec pun kufer godina. Ne razmisljaju mijenjati nesto sto je dio njihovog identiteta kluba, tradicije, nesto po cemu su specificni, draze im je tako ubost jedno finale Europa lige u milijun godina, nego da na drukciji nacin mozda igraju i finale LP

Koji sladunjav post heh.

Ovako, sa koliko si se ljudi identificirao prije 2 god kad smo igrali ligu za bedaka ? Da ti kažem, protiv Viteza 200 ljudi, protiv Metalleghe 400 cca, Mladost DK 300, Olimpik 800, protiv Čelika smo bili kažnjeni dakle 0 a sumnjam da bi bilo preko 500. A sad pogledaj finale Kupa iste godine, zakucana Pecara kad se smo u šansi osvojiti taj što ti kažeš kurchev trofej odmah Pecara puca po šavovima od ljudi. E sad ti zbroji 2 i 2 i vidi što ti donosi gledatelje. Ovih par stotina što dolaze po kiši suncu, protiv Viteza i Sarajeva njima je svejedno, ALI to je premalo za jedan klub kao što je Široki Brijeg, jer su nas rezultati naučili drugačije, da se možemo nositi sa najboljima i zato ako već postojeći sustav više nedonosi rezultate ako se patimo sa dovođenjem kvalitetnih igrača, zašto nebi pokušali, i ovo naglašavam POKUŠALI i druge opcije. Nigdje ja nisam napisao da će to donijeti ploda, ali kad imaš više opcija veće su šanse da i ubodeš sa kakvim igračem. Trofeji se pamte, trofeji se broje, trofeji ti donose igrače bolje, pare, sponzore, publiku, bez toga imaš par stotina zaluđenika i to je to, ako je to cilj NK Širokog Brijega, a mislim da apsolutno da nije, onda nam preostzaje što si napisao borba za sredinu tabele i to je to. Isto da kažem, da sam ja medju tih par stotina, ti ovdje aludiraš da mi je samo stalo do trofeja, meni je stalo da mi klub kojeg volim bude u vrhu da se bori stalno za najveće pozicije a ne da mu nekakva pravila dovođenja igrača koče mogući uspjeh.

Dosta više ovo je zadnja od mene.
NK Široki Brijeg

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 21 sep 2018, 20:27

Dečko, ne znam koliko si star ali ja se dobro sjećam da smo titulu u zadnjem kolu protiv Žepča slavili pred 200 ljudi. Znači nije samo rezultat mjerilo nego postoji dobra ili loša atmosfera, dobra atmosfera se pravi već 2-3 godine i previše negativne priče će je vratiti na onu utakmicu protiv Nk Žepča.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 21 sep 2018, 20:33

kksiroki je napisao/la:Dečko, ne znam koliko si star ali ja se dobro sjećam da smo titulu u zadnjem kolu protiv Žepča slavili pred 200 ljudi. Znači nije samo rezultat mjerilo nego postoji dobra ili loša atmosfera, dobra atmosfera se pravi već 2-3 godine i previše negativne priče će je vratiti na onu utakmicu protiv Nk Žepča.
To su bila druga vremena. U zadnjih 5-6 godina marketing je odradio OGROMAN posao. Stvarno,kapa do poda. @hlive pretpostavljam da je i tvoja ekipa dio marketing tima,pa eto da ti se zahvalimo :D

Edit:Nece je nista vratit na onu razinu. Vec sad ima 1000 nas luđaka koji to stalno pratimo,a moze i mora jos bolje. Usporedimo li broj stanovnika i gledatelja jedino Celik moze u isti kos s nama
SAMO ŠIROKI!

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 21 sep 2018, 20:40

.
Zadnja izmjena: kksiroki, dana/u 21 sep 2018, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.

hlive
Kontakt:

Post Postao/la hlive » 21 sep 2018, 20:40

since1948 je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:Dečko, ne znam koliko si star ali ja se dobro sjećam da smo titulu u zadnjem kolu protiv Žepča slavili pred 200 ljudi. Znači nije samo rezultat mjerilo nego postoji dobra ili loša atmosfera, dobra atmosfera se pravi već 2-3 godine i previše negativne priče će je vratiti na onu utakmicu protiv Nk Žepča.
To su bila druga vremena. U zadnjih 5-6 godina marketing je odradio OGROMAN posao. Stvarno,kapa do poda. @hlive pretpostavljam da je i tvoja ekipa dio marketing tima,pa eto da ti se zahvalimo :D

Edit:Nece je nista vratit na onu razinu. Vec sad ima 1000 nas luđaka koji to stalno pratimo,a moze i mora jos bolje. Usporedimo li broj stanovnika i gledatelja jedino Celik moze u isti kos s nama
Ako mislis na moju ekipu sto prijenose radimo i sto smo klupsku tv radili onda ne. Ta ekipa nema veze sa marketingom. Marketing je druga ekipa, momci iz shopa+ ja. I ima momaka i ovdje koji su nam pomagali kod koreografija na sjeveru.
It's better when it's live

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 21 sep 2018, 21:33

Nama možda trenutno fali nekakav velik rezultat za "boom" kod navijača, al sigurno nije toliko presudan koliko je pozitivna atmosfera oko kluba. Bitno je da rastemo iz godine u godinu i da nas ima sve vise zaluđenih oko kluba. Uzet cu za primjer jednu prijateljicu koja je prvi put bila sad protiv Zelje i kaze prije joj nije nikad palo na pamet da dode pogledati Siroki, al nakon ove utakmice joj se toliko svidilo da ce cesce dolazit i odma pita di je fan shop da majicu kupi. Znaci bitno je doc par puta ili jednom i odma se "zaljubis".
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "

Ugrovacaboy
Kontakt:

Post Postao/la Ugrovacaboy » 22 sep 2018, 10:46

U pravu si... Ali ne mislim da je to bio razlog malog broja gledatelja vec same lige gdje su utakmice 80% bile dogovorene... Taj dio negdje do 2011-12 je bio smjesan. Jedino derbiji su bili zanimljivi jer vecina nije smjela pustati nikome....
Ovaj Široki je nešto posebno. Ovaj Široki uvjeren sam voli 90% našeg gradića. Ali on je osuđen da se bori za vrh i a ne prosjek. Mi smo gladni trofeja... Ali izvojevani na viteški način na terenu. Zadnji je takav jer smo bili loši cijelu sezonu iz razno raznih razloga i onda smo do osvajanja trofeja izbacili (i to na kakav način) sve najjbolje ekipe u BiH. Zato je Pecaara u finalu a i prije finala bila zakucana. Ne samo zbog trofeja već zbog okolnosti koje su predhodile finalu. Ja sam tada bio ponosan ko "cigansko brdo".
Za mene je NK Široki sve ono što volim u ovom gradu. Lištica gdje sam naučio plivat. Borak, Njivice, Trn... Kad pijem kavu ili šetam u Borak.

Skr1996
Kontakt:

Post Postao/la Skr1996 » 22 sep 2018, 13:38

Pozdrav momci
Volim te do kraja.96.

sretan123
Kontakt:

Post Postao/la sretan123 » 22 sep 2018, 16:20

Skr1996 je napisao/la:Pozdrav momci
Zdravo care, upadaj

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 22 sep 2018, 18:54

Skr1996 je napisao/la:Pozdrav momci
Pozdrav, dobrodosao.

Rivali dobili danas, sutra treba maximalno uci u utakmicu i po 3 bobe.
NK Široki Brijeg

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 22 sep 2018, 19:38

Sutra trica obavezno,svi pobijedili...pretpostavljam da ce i Zeljo
SAMO ŠIROKI!

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 22 sep 2018, 21:34

Sutra opet Keta ispred Zlomislica, ne mogu da razumijem ovakve odluke. Stavljati golmana "sa strane" ispred tvog domaćeg proizvoda koji je li-la sa Ketom ili čak i bolji i ne brani ovdje.
Treneri,ako trenutni klub gledaju kao svoj, trebali bi staviti svog golmana na gol s velikim potencijalom pogotovo sad na ovoj maloj utakmici, jer danas-sutra trebas nasljednika umjesto Bilobrka koji brani na vlastitu odgovornost,doktori su mu savjetovali da se povuče iz nogometa radi nedaj Boze neke situacije s vratom.
I nama ce da brani opet golman koji ima ugovor jos 3 mjeseca,pred golmanom koji se dobro pokazao i iz vlastite je škole to ne razumijem.
Nemam ništa protiv Kete,dobar je golman i momak ali izabrao bi drukcije..
Samo jedno ime

Carles
Kontakt:

Post Postao/la Carles » 22 sep 2018, 22:37

Sutra je idealna utakmica za podizanje samopouzdanja i realizacije. Uz tri boda nadam se da bi se i napadaci mogli malo raspucat, trebat ce nam to u utakmicama koje slijede.
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 23 sep 2018, 00:16

Igra li ove godine ekipa na turniru u Vukovaru?

Skr1996
Kontakt:

Post Postao/la Skr1996 » 23 sep 2018, 08:53

A mora se malo vjerovati I treneru, ne mozes ti govoriti da su iste kvalitete Zlomislic I Keta, valjda ga on gleda svaki dan na treningu, I ima razloga zasto je jedan drugi a jedan treci golman.

Da se dotaknem malo posjete na Pecari. Ja pratim mozda 15-tak godina, nikad ovaka posjeta nije bila, ljubav prema klubu nikad veca, a bilo je I boljih rezultata u proslosti, tako da, mislim da smo na pravom putu. Samo to s financiranjem da je nekako dugorocno rijesiti, da si miran 10 godina. Onda se mozes nekoj klupskoj politici posvetiti, od trenera u omladinskom pogonu, edukacija trenera, ulaganja u neke te stvati sto moderni nogomet zahtjeva, jer ovi oko nas odose daleko u tom.
Volim te do kraja.96.

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 23 sep 2018, 14:28

Evo Maminja voda neke igrace po gradu :D
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: kontra i 14 gostiju.