NK Široki Brijeg

Evolve
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Evolve » 20 sep 2018, 21:54

kksiroki je napisao/la:Umi se hladnom vodom...ako ne znaš i nemaš pojma i imaš kompleks od ovih što vas godinama ovdje "handre" što ti ja mogu...laku noć...sad si najjači u očima ovih što su ti nabili kompleks....
Opet kompleks, heh. Ok. Laku noc.
NK Široki Brijeg

spursman
Kontakt:

Post Postao/la spursman » 20 sep 2018, 22:53

KK Siroki isti si kao kad žena ima pms. Bogati okani se ljudi više prenaporan si
audere est facere!

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 20 sep 2018, 23:08

spursman je napisao/la:KK Siroki isti si kao kad žena ima pms. Bogati okani se ljudi više prenaporan si
Taman mislio napisat, postovao sam ga do prije nekoliko sa svojim postovima koji su bili rijetki ali točni i realni,al u zadnje se vrijeme izgleda pogubio
P.S da se nadovežem na ekipu,pomaci u igri očiti i vidljivi,zna se ko šta radi,nadam se da će Goce ofanzivni dio dignuti na višu razinu kao sto je digao agresivnost oa mu se sinoc isplatilo.
Fali taj jedan veznjak što smo imali i Zlomi i Loncaru da prenese loptu na najbolji način ili nekim ključnim pasom izbaci u šansu pojedinca, u igri Sablica je bila najveca odlika igra bez lopte,a dosad u nasoj ekipi je to bila rijetkost.
Rijesiti Zvijedu,pa hrabro i s mudima na Kosevo kao u Mostaru.
Samo jedno ime

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 21 sep 2018, 07:25

Pogubljen može biti samo onaj tko koristi interne informacije iz kluba za samopromociju...ajte vi nastavite u svom ritmu, ne dajte se omesti...
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 21 sep 2018, 08:54

kksiroki je napisao/la:Pogubljen može biti samo onaj tko koristi interne informacije iz kluba za samopromociju...ajte vi nastavite u svom ritmu, ne dajte se omesti...
Ajde da se ne pazi sta se i kako objavljuje razumio bi covjek to sto pricas. Pa svaki put pp dobije 5-6 ljudi,nikad covjek nije javno objavio. Lupas gluposti opet.
SAMO ŠIROKI!

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 21 sep 2018, 10:31

Bez Bagarića u Nedjelju (kartoni). Mislim da je vrijeme da Jurić starta od prve umjesto njega, druga opcija Čabraja u špicu i možda Popović na krilo.

Ja bi izveo ovako nešto u nedjelju: Zlomislić - Kovačević - Perković - Marković - Ćorić - Matić - Babić - Kožul - Čabraja - Jurić - Eliomar

Možda uleti Marić umjesto Babića još
NK Široki Brijeg

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 21 sep 2018, 11:31

Evolve je napisao/la:Bez Bagarića u Nedjelju (kartoni). Mislim da je vrijeme da Jurić starta od prve umjesto njega, druga opcija Čabraja u špicu i možda Popović na krilo.

Ja bi izveo ovako nešto u nedjelju: Zlomislić - Kovačević - Perković - Marković - Ćorić - Matić - Babić - Kožul - Čabraja - Jurić - Eliomar

Nek i Dino malo odmori,moze Ćorluka tu. Iako govorimo da smo slabi s igracima za ovakve utakmice imam poprilicnu rotaciju igraca podjednake kvalitete. Ipak ,problem nastaje kod derbija i cvrstih ekipa jer nemamo te vrhunske pojedince
SAMO ŠIROKI!

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 21 sep 2018, 13:03

Evolve je napisao/la:Bez Bagarića u Nedjelju (kartoni). Mislim da je vrijeme da Jurić starta od prve umjesto njega, druga opcija Čabraja u špicu i možda Popović na krilo.

A Kvesa?

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 21 sep 2018, 13:11

sb1996 je napisao/la:

A Kvesa?
Gdje, na krilo ili bek ? Prije bek ako će igrati bar za mene, nije mi za krila on nekako..
NK Široki Brijeg

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 21 sep 2018, 15:05

Meni iskreno zao Kvese,jer je dobar decko a i jaci je u napadu od Markovica. Al jbg nazad Stipo sve mete, kolko god da se zalimo na njegove centarsuteve :lol:
SAMO ŠIROKI!

sretan123
Kontakt:

Post Postao/la sretan123 » 21 sep 2018, 15:06

A teških rasprava na temi... ovako nije bilo ni kad Mostarci ulete.

Da bacim i ja jedan napalm= Evolve već 3 mjeseca našeg stopera Kovačića zove Kovačević...prijavio sam ti ovaj zadnji post, nećeš ti meni više krv piti sa svojim neznanjem. MRŠ U BANOVIĆE :evil: :nene:

Carles
Kontakt:

Post Postao/la Carles » 21 sep 2018, 15:36

Evolve je napisao/la:
brig je napisao/la:
Carles je napisao/la:i tu seljačku priču ''radije stavi juniore'' isto svežite mačku o rep. Pa ispali bi iste sezone iz lige, šta je vama. Onda bi tek plakali svi redom kad bi igrali federalnu ligu. Ovaj spoj zadnjih godina, naših domaćih iskusnijih i mlađih, u kombinaciji sa još pokojim igračem izvana je idealan. Al treba shvatit da se sa igračima koji će igrati za 3 tisuce € može nekad i promašit. uz to pričamo o ligi iz koje svaki igrač bježi na prvu ponudu izvana. ne opravdavam nikoga i ništa. samo kažem da su uvjeti u kojima operiramo vrlo skučeni. i opet se nekako hrvamo s ovim klubovima koji imaju debelo veće proračune
+1
Slazem se sa oba tvoja posta
Eno dvorana puna zbog nase djece u ekipi. 11 igraca od 12 nase. Trazi se karta vise
U svemu treba balans i realno sagledati stvari i mogucnosti. A mi smo tu na dnu hranidbenog lanca
Zasto se onda ne mjenjaju stvari? Zasto se ne mjenja **** politika dovodjena igraca??? Čega se **** boje vise u 3 pm????
Zašto bi se mijenjala? I upravo zato što se ne boje se ne mijenja, da se boje nečega ili nekoga davnih dana bi promijenili.

Ti ako želiš tu politiku da bi se ovde kurchio titulama onda imaš prigodan klub vrlo blizu. Možda da probaš s njima
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 21 sep 2018, 16:13

Carles je napisao/la:
Zašto bi se mijenjala? I upravo zato što se ne boje se ne mijenja, da se boje nečega ili nekoga davnih dana bi promijenili.

Ti ako želiš tu politiku da bi se ovde kurchio titulama onda imaš prigodan klub vrlo blizu. Možda da probaš s njima
Tebi znači nije cilj osvajanje trofeja, da budeš konkurentan u ligi? Da samo nastupamo? Imaš takvih klubova koliko hoćeš isto tako vrlo blizu pa izaberi slobodno. Čuj kurchio sa titulama, kakvi ljudi ovdje sve pišu ovo je za promatranja zivota mi. Eno košarka nam sada trenutno samo "nastupa" pa pogledaj malo, otidji u dvoranu kad je utakmica pa vidi ljepote i tribina.
NK Široki Brijeg

Carles
Kontakt:

Post Postao/la Carles » 21 sep 2018, 16:35

Evolve je napisao/la:
Carles je napisao/la:

Tebi znači nije cilj osvajanje trofeja, da budeš konkurentan u ligi? Da samo nastupamo? Imaš takvih klubova koliko hoćeš isto tako vrlo blizu pa izaberi slobodno. Čuj kurchio sa titulama, kakvi ljudi ovdje sve pišu ovo je za promatranja zivota mi. Eno košarka nam sada trenutno samo "nastupa" pa pogledaj malo, otidji u dvoranu kad je utakmica pa vidi ljepote i tribina.
Jedini koji je za promatranja si ti prijatelju. Ako je iko konkurentan i to u kontinuitetu vec dobrih skoro dvadeset godina onda smo to mi. Tvojoj omrazenoj transfer politici unatoc. Ako ista ne volim onda su to ovi suncokreti i amebe koje pamte najdalje do jucer. Pa bi zbog jednog (cak ne i toliko) loseg ulaska u sezonu tektonski mijenjali stvari po kojima smo poznati i kojima bi se trebali ponositi (bar ja tako mislim, nisam siguran za tebe) i koje forsiramo tako dugo. Valjda zato sto tako kaze raja iz sarajeva ili ne znam ko.

I ko ti uopce garantira da ces sutra kad promijenis transfer politiku odma bit uspjesan i po tvojim kriterijima konkurentan???

Ja osobno volim gonit svoje, radije tako bit ponosno 4. i trn u oku nekome, nego na tvoj predlozeni nacin bit eventualno prvi ili drugi. Ja ne navijam za titule ili radi titula. Navijam za NKSB jer se identificiram s tim klubom, gradom, ljudima na terenu i na tribini. Bili 8. Ili 1.

Athletic Bilbaa boli neka stvar sta o njima misle drugi i sta nisu osvojili ligu vec pun kufer godina. Ne razmisljaju mijenjati nesto sto je dio njihovog identiteta kluba, tradicije, nesto po cemu su specificni, draze im je tako ubost jedno finale Europa lige u milijun godina, nego da na drukciji nacin mozda igraju i finale LP
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.

Pecara122
Kontakt:

Post Postao/la Pecara122 » 21 sep 2018, 17:40

96BadBoy je napisao/la:Jeste našli protivnika za 70 godina...
Ja evo citam i ne vjerujem... Rijeka i Dinamo(koji je sinoc razbio jedan fenerbahce) dolaze a to nije zadovoljno, to bi Barcelonu ili Reala na nasu livadu... Florentino Perez drzi telefon i ceka kad ce ga silic zovnuti na prijateljsku a on glupan Rijeku zove...

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 21 sep 2018, 17:49

Carles je napisao/la:
Evolve je napisao/la:
Carles je napisao/la:

Jedini koji je za promatranja si ti prijatelju. Ako je iko konkurentan i to u kontinuitetu vec dobrih skoro dvadeset godina onda smo to mi. Tvojoj omrazenoj transfer politici unatoc. Ako ista ne volim onda su to ovi suncokreti i amebe koje pamte najdalje do jucer. Pa bi zbog jednog (cak ne i toliko) loseg ulaska u sezonu tektonski mijenjali stvari po kojima smo poznati i kojima bi se trebali ponositi (bar ja tako mislim, nisam siguran za tebe) i koje forsiramo tako dugo. Valjda zato sto tako kaze raja iz sarajeva ili ne znam ko.

I ko ti uopce garantira da ces sutra kad promijenis transfer politiku odma bit uspjesan i po tvojim kriterijima konkurentan???

Ja osobno volim gonit svoje, radije tako bit ponosno 4. i trn u oku nekome, nego na tvoj predlozeni nacin bit eventualno prvi ili drugi. Ja ne navijam za titule ili radi titula. Navijam za NKSB jer se identificiram s tim klubom, gradom, ljudima na terenu i na tribini. Bili 8. Ili 1.

Athletic Bilbaa boli neka stvar sta o njima misle drugi i sta nisu osvojili ligu vec pun kufer godina. Ne razmisljaju mijenjati nesto sto je dio njihovog identiteta kluba, tradicije, nesto po cemu su specificni, draze im je tako ubost jedno finale Europa lige u milijun godina, nego da na drukciji nacin mozda igraju i finale LP

Generalno se slazem s tobom, al niko od nas ne zeli da nam klub postane prosječni prvoligaš, tipa Slaven Belupo.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 21 sep 2018, 18:14

Pecara122 je napisao/la:
Ja evo citam i ne vjerujem... Rijeka i Dinamo(koji je sinoc razbio jedan fenerbahce) dolaze a to nije zadovoljno, to bi Barcelonu ili Reala na nasu livadu... Florentino Perez drzi telefon i ceka kad ce ga silic zovnuti na prijateljsku a on glupan Rijeku zove...
Malo nam dinamovaca i hajdukovaca u ovom našem malom gradu,pa ajde zovi Dinamo.
Ne radi se o tome jeli Dinamo razbio Fenerbahče,ili izgubio od Rudeša,Dinamo je uvijek Dinamo.
Što se mene tiče mogli su i Croatiu Zmijavce dovesti za tu utakmicu.
Uglavnom da ne se.rem previše,pogrešan izbor protivnika i to je to,puno nam je važnija utakmica u nedjelju protiv Zvijezde.
Igraj Široki ti si najbolji!

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 21 sep 2018, 18:17

96BadBoy je napisao/la:
Pecara122 je napisao/la:
Malo nam dinamovaca i hajdukovaca u ovom našem malom gradu,pa ajde zovi Dinamo.
Ne radi se o tome jeli Dinamo razbio Fenerbahče,ili izgubio od Rudeša,Dinamo je uvijek Dinamo.
Što se mene tiče mogli su i Croatiu Zmijavce dovesti za tu utakmicu.

I s ovim se slazem, potpuno nepotrebno zvanje Dinama ili Hajduka, Rijeka vec moze proc jer nema navijaca kod nas.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 21 sep 2018, 18:27

Kako bolesno razmišljanje, kao eto spriječiti ćeš nekoga da navija za Dinamo ili Hajduk jer ih nećeš zvati na prijateljske utakmice... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :damn: :damn: :damn: :damn: :urnebes: :urnebes:
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Pecara122
Kontakt:

Post Postao/la Pecara122 » 21 sep 2018, 18:59

Bas to, nama finale mjesnih zajednica napuni stadion, a te iste Nk siroki uopce ne zanima nego su prioritet real barcelona hajduk dinamo jare i desna obala. Kao da Barcelona predstavlja interese njihovog naroda pred cijelom regijom... No to je mentalni sklop tih ljudi kojima je tuđe uvijek bolje od njihovog i tocka. Daj nama pravim navijacima da nam se vrate loncar i menalo u dresu novih klubova i da pozdravimo legendu Wagnera i uzivamo u trenutku

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.