FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 21 sep 2018, 06:10

ThrillerHz je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ima Vladan kvalitet, jedno vrijeme je igrao i za mladu repku RS-a.
Pohvali ga i zavali u istoj recenici :urnebes:
:bow: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 sep 2018, 06:49

Kod Husrefa nista novo, Krste super, Heba super..... :facepalm:

Dzafic odlican, makedoncu udje jedna koja ulazi 1/1000 puka sreca, zavaravamo se Tim hebinim I njegovim golom jer treba nesto I glavom a ne sve napamet... falit ce toga a ova 2 ce biti na terenu... steta

Velez bolja ekipa nego su pokazali jer su Malo izgorili u zelji da se pokazu da mogu s nama

Nadam se da ce biti sve OK s mersom
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 21 sep 2018, 06:56

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ima Vladan kvalitet, jedno vrijeme je igrao i za mladu repku RS-a.
?
slika

slika
Igrala su i Bošnjačka djeca. Nisu to te godine kad se odbija poziv u neku selekciju, pa makar i entitetsku.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 sep 2018, 07:17

Vidi masala i srce pored genocidne! :puke:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 21 sep 2018, 07:28

Covjek rodjen nekoliko godina iza rata i zna o ratu samo ono sto su mu pricali je kriv za nesta?? Jos pogotovo nesta sto vidi kao iskorak u svojoj karijeri. Taj entitet postoji i potpisan je i sa nase strane i Srbi ga vole i to je to. Ne budite vise ograniceni, rat je zavrsio prije vise od 20 godina i okrenite se buducnosti i ne gledajte unazad!
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 21 sep 2018, 07:28

Samozdravlje je napisao/la:
bordopoeta je napisao/la:
robertkosar je napisao/la: Zaboravio si Radomira Savica on je bio bolji i od Dupovca i od Husrefa :kafa:
E, to je sad stvar afiniteta i osobnog gledanja na fudbal, kao i stvar ukusa (a o ukusima ne treba raspravljati). Po meni, Radomir Savić (nama došao iz ilijaške Sloge) ne može nikako u istu rečenicu sa Ćuzom. Ćuza je bio pravi moderni centarfor,( šut sa obje noge, brzina, tehničar,"nebeski skok", peerfektan udarac glavom) kao da je prošao holandsku fudbalsku školu, ala Marko van Basten. Pravi mangup i kulturni fakin. Koliko je srce samo imao, ništa manje od Vahidina. Legendarne su njegove marisane sa protivničkim odbranama. Rijetko koji centarhalf nije od njega dobio dobre batine, jednostavno, neustrašiv. Nije baš najsportskije živio, publika ga je zvala i "rumaš", pa baš zbog toga nije ostavio dublji trag, bar u našem fudbalu. Karijeru završio u Švici, bio jedan od najboljih fudbalera i golgetera. R. Savić, naprotiv, pravi onaj umišljeni prigradski papak. Kada je bio najbolji strijelac te sezone u Jugi, toliko se ufurao i mislio ko je ko on. Tada je prvi strijelac dobijao neku novčanu nagradu od FSJ, a kako on nije nikoga častio od raje, rekao mu je Pape (koji mu je od svih njegovih golova namjestio 99%, bukvalno ga pogađao, doduše i ovaj se znao naći na pravom mjestu, mogao si postaviti banderu i Pape bi je pogađao i asistirao): "E, nećeš ti više nikada biti prvi strijelac". I taj umišljeni papak ode tog ljeta, zajedno sa Repčićem u CZ, gdje nije više od 5-6 utakmica počinjao, i tu je i propao. A molili su ga naši iz uprave da još ne ide, da mu je još rano za CZ i da će nama mnogo valjati u narednoj sezoni. A on (Savić) nije igrao centarfora, nego lijevu polutku, kako se to tada zvalo. Možda stvar moje lične percepcije, ali R. Savić daleko, daleko ispod legendarnog Ćuze.
@bordopoeta , majstore mozda si zaboravio da je Cuza(cini mi se amidza Ameru)ostavio puno traga i u Borcu(BL),znam da je kroz karijeru i beka igrao,da me ubijes ne znam da li kod nas ili u Borcu.R.Savic je kao Santrac(OFK Beograd,dao najvise golova u SFRJ i vise puta bio strelac lige)mogao davati golove samo u FKS kao Santrac u OFK . Sto neko rece(@robertkosar ako se ne varam)samo pupkom nije dao go.

Da nisi pohlupao lončiće, prijatelju? Ja se nešto ne sjećam da je ikada igrao za Borac. U svakom slučaju Ćuza odmah iza Spensera.

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 21 sep 2018, 07:34

P.S. Samo zdravlje, Santrač se nadavao golova i u Partizanu. LP.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 21 sep 2018, 07:37

Alfa_Muzijak je napisao/la:Covjek rodjen nekoliko godina iza rata i zna o ratu samo ono sto su mu pricali je kriv za nesta?? Jos pogotovo nesta sto vidi kao iskorak u svojoj karijeri. Taj entitet postoji i potpisan je i sa nase strane i Srbi ga vole i to je to. Ne budite vise ograniceni, rat je zavrsio prije vise od 20 godina i okrenite se buducnosti i ne gledajte unazad!
Generalno, apsolutno je kriv! Živimo u 21. vijeku gdje imamo neograničen izvor informacija i gdje se sve može provjeriti, a opet se djeci glava napuni pričom. Da ne objašnjavam kako anamo oni vaspitavaju svoju.

Što se konkretno ove slike tiče, ne smeta mi uopće. Razlozi isključivo sportski.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 21 sep 2018, 07:40

Alfa_Muzijak je napisao/la:Covjek rodjen nekoliko godina iza rata i zna o ratu samo ono sto su mu pricali je kriv za nesta?? Jos pogotovo nesta sto vidi kao iskorak u svojoj karijeri. Taj entitet postoji i potpisan je i sa nase strane i Srbi ga vole i to je to. Ne budite vise ograniceni, rat je zavrsio prije vise od 20 godina i okrenite se buducnosti i ne gledajte unazad!
Ko si to ti da govoriš nekome da zaboravi takve stvari!?
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 21 sep 2018, 07:46, ukupno mijenjano 1 put.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 21 sep 2018, 07:42

SarajevoJeBordo je napisao/la:
Generalno, apsolutno je kriv! Živimo u 21. vijeku gdje imamo neograničen izvor informacija i gdje se sve može provjeriti, a opet se djeci glava napuni pričom. Da ne objašnjavam kako anamo oni vaspitavaju svoju.

Što se konkretno ove slike tiče, ne smeta mi uopće. Razlozi isključivo sportski.
Slika je koliko znam prije dolaska u FKS, npr iz Krupe za RS je igrao onaj sto smo ga ganjali, Bosnjak, i jos ih je bilo bosnjaka
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 21 sep 2018, 07:43

Covjek je kriv sto je igrao fudbalsku utakmicu?? Problem je sto mi samo vidimo sliku iz nase perspektive i mislimo da je ona jedina prava. Mozda i jeste, ali mora se opet malo sire razmisljati od toga. Rodjen je tu gdje jeste i citav svoj zivot zivio u takvom okruzenju i sad mu nabijat na nos nesta ovako je van svake pameti.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 sep 2018, 07:52

Stroj1946 je napisao/la:
Ko si to ti da govoriš nekome da zaboravi takve stvari!? Puši ga i ti i oni u entitetu.
Je li postoji RS, je li je Alija potpisao i odobrio, je li po ustavu sastavni dio BiH, postujes li ustav svoje zemlje? Svaki, ali svaki srbin u BiH voli tu RS, da zabranimo Srbima onda da igraju za Sarajevo?
Igraju gradske selekcije, selekcije kantona, razno razni skupovi igraca, imaju i oni pravo igrati ovakve neformalne utakmice, neko im je i odobrio to.
Manite se gluposti, sport neka ostane sport.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 21 sep 2018, 08:00

Evander je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:
Ko si to ti da govoriš nekome da zaboravi takve stvari!? Puši ga i ti i oni u entitetu.
Je li postoji RS, je li je Alija potpisao i odobrio, je li po ustavu sastavni dio BiH, postujes li ustav svoje zemlje? Svaki, ali svaki srbin u BiH voli tu RS, da zabranimo Srbima onda da igraju za Sarajevo?
Igraju gradske selekcije, selekcije kantona, razno razni skupovi igraca, imaju i oni pravo igrati ovakve neformalne utakmice, neko im je i odobrio to.
Manite se gluposti, sport neka ostane sport.
Hvala na informaciji. Ti si mi objasnio sve, odmah mi je jasnije. Hvala na prosvjetljenju. Kralju, care, šahu, idolu :tokralju:

Anonjimus
Kontakt:

Post Postao/la Anonjimus » 21 sep 2018, 08:15

a ja gluposti čime se vi bavite na temi FK.Sarajevo. Vidi se da idu izbori pa malo da nacionalisti pale narod jadni. Ovo je tema FK.Sarajevo koja nema veze s politikom, kao sport inače.
I am coming

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 21 sep 2018, 08:21

Bas cudno da se sad kopa po FB :kafa:

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 21 sep 2018, 08:25

Debilno je ovo sto se postavlja. I onda cemo sutra reci xy igrac gine protiv nas, kod nas ne moze niko da uspije bla bla. Bavimo se trivijalnim i imbecilnim stvarima.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 21 sep 2018, 08:31

@joker90 sad treba pazit da ga Oda ne pokupi. :rol:
Ma ako je mali i igrao tu utakmicu, neka je. Em je bilo davno, em je na utakmicama i svojim objavama pokazao da voli Sarajevo, i klub i grad. Jbt u Ugljeviku je navijao s Hordama u par navrata. A nekunoć je pola naših trenutnih i bivših igrača kačilo slike podrške Zvezdi, a znamo kakva se ideologija fura na njihovim utakmicama. Neka sport ostane sport, pusti politiku.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 21 sep 2018, 09:31

Uh kako važna tekma sutra za nas. Bit će yebeno bez Ahmeta i Rahmana, nadam se da ce Adukor igrati. Nek igra bude ko protiv Veleza samo da pobjedimo.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 21 sep 2018, 09:42, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 21 sep 2018, 09:34

Uvijek nas je ova Krupa patila. U njihovoj debitantskoj sezoni 3:2 na Koševu, pa 1:1 na Koševu s Čalom u sezoni 16/17, pa 2:3 prošle sezone i na Koševu i gore... Ne sjećam se neke lagano odrađene tekme s njima.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 sep 2018, 10:06

Krupa je odlična ekipa koja može završiti dosta visoko na tabeli, recimo da budu peti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, boki86, feniksptica, Hightower, J1897, Majestic-12 [Bot], NeSamSafetee, USB, Vanja8, Varijantas8 i 97 gostiju.