ThrillerHz je napisao/la:Pohvali ga i zavali u istoj receniciKrajisnikBosnjak je napisao/la:Ima Vladan kvalitet, jedno vrijeme je igrao i za mladu repku RS-a.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ThrillerHz je napisao/la:Pohvali ga i zavali u istoj receniciKrajisnikBosnjak je napisao/la:Ima Vladan kvalitet, jedno vrijeme je igrao i za mladu repku RS-a.
Igrala su i Bošnjačka djeca. Nisu to te godine kad se odbija poziv u neku selekciju, pa makar i entitetsku.KrajisnikBosnjak je napisao/la:zlo87 je napisao/la:?KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ima Vladan kvalitet, jedno vrijeme je igrao i za mladu repku RS-a.
Samozdravlje je napisao/la:@bordopoeta , majstore mozda si zaboravio da je Cuza(cini mi se amidza Ameru)ostavio puno traga i u Borcu(BL),znam da je kroz karijeru i beka igrao,da me ubijes ne znam da li kod nas ili u Borcu.R.Savic je kao Santrac(OFK Beograd,dao najvise golova u SFRJ i vise puta bio strelac lige)mogao davati golove samo u FKS kao Santrac u OFK . Sto neko rece(@robertkosar ako se ne varam)samo pupkom nije dao go.bordopoeta je napisao/la:E, to je sad stvar afiniteta i osobnog gledanja na fudbal, kao i stvar ukusa (a o ukusima ne treba raspravljati). Po meni, Radomir Savić (nama došao iz ilijaške Sloge) ne može nikako u istu rečenicu sa Ćuzom. Ćuza je bio pravi moderni centarfor,( šut sa obje noge, brzina, tehničar,"nebeski skok", peerfektan udarac glavom) kao da je prošao holandsku fudbalsku školu, ala Marko van Basten. Pravi mangup i kulturni fakin. Koliko je srce samo imao, ništa manje od Vahidina. Legendarne su njegove marisane sa protivničkim odbranama. Rijetko koji centarhalf nije od njega dobio dobre batine, jednostavno, neustrašiv. Nije baš najsportskije živio, publika ga je zvala i "rumaš", pa baš zbog toga nije ostavio dublji trag, bar u našem fudbalu. Karijeru završio u Švici, bio jedan od najboljih fudbalera i golgetera. R. Savić, naprotiv, pravi onaj umišljeni prigradski papak. Kada je bio najbolji strijelac te sezone u Jugi, toliko se ufurao i mislio ko je ko on. Tada je prvi strijelac dobijao neku novčanu nagradu od FSJ, a kako on nije nikoga častio od raje, rekao mu je Pape (koji mu je od svih njegovih golova namjestio 99%, bukvalno ga pogađao, doduše i ovaj se znao naći na pravom mjestu, mogao si postaviti banderu i Pape bi je pogađao i asistirao): "E, nećeš ti više nikada biti prvi strijelac". I taj umišljeni papak ode tog ljeta, zajedno sa Repčićem u CZ, gdje nije više od 5-6 utakmica počinjao, i tu je i propao. A molili su ga naši iz uprave da još ne ide, da mu je još rano za CZ i da će nama mnogo valjati u narednoj sezoni. A on (Savić) nije igrao centarfora, nego lijevu polutku, kako se to tada zvalo. Možda stvar moje lične percepcije, ali R. Savić daleko, daleko ispod legendarnog Ćuze.robertkosar je napisao/la: Zaboravio si Radomira Savica on je bio bolji i od Dupovca i od Husrefa
Generalno, apsolutno je kriv! Živimo u 21. vijeku gdje imamo neograničen izvor informacija i gdje se sve može provjeriti, a opet se djeci glava napuni pričom. Da ne objašnjavam kako anamo oni vaspitavaju svoju.Alfa_Muzijak je napisao/la:Covjek rodjen nekoliko godina iza rata i zna o ratu samo ono sto su mu pricali je kriv za nesta?? Jos pogotovo nesta sto vidi kao iskorak u svojoj karijeri. Taj entitet postoji i potpisan je i sa nase strane i Srbi ga vole i to je to. Ne budite vise ograniceni, rat je zavrsio prije vise od 20 godina i okrenite se buducnosti i ne gledajte unazad!
Ko si to ti da govoriš nekome da zaboravi takve stvari!?Alfa_Muzijak je napisao/la:Covjek rodjen nekoliko godina iza rata i zna o ratu samo ono sto su mu pricali je kriv za nesta?? Jos pogotovo nesta sto vidi kao iskorak u svojoj karijeri. Taj entitet postoji i potpisan je i sa nase strane i Srbi ga vole i to je to. Ne budite vise ograniceni, rat je zavrsio prije vise od 20 godina i okrenite se buducnosti i ne gledajte unazad!
Slika je koliko znam prije dolaska u FKS, npr iz Krupe za RS je igrao onaj sto smo ga ganjali, Bosnjak, i jos ih je bilo bosnjakaSarajevoJeBordo je napisao/la:Generalno, apsolutno je kriv! Živimo u 21. vijeku gdje imamo neograničen izvor informacija i gdje se sve može provjeriti, a opet se djeci glava napuni pričom. Da ne objašnjavam kako anamo oni vaspitavaju svoju.Alfa_Muzijak je napisao/la:Covjek rodjen nekoliko godina iza rata i zna o ratu samo ono sto su mu pricali je kriv za nesta?? Jos pogotovo nesta sto vidi kao iskorak u svojoj karijeri. Taj entitet postoji i potpisan je i sa nase strane i Srbi ga vole i to je to. Ne budite vise ograniceni, rat je zavrsio prije vise od 20 godina i okrenite se buducnosti i ne gledajte unazad!
Što se konkretno ove slike tiče, ne smeta mi uopće. Razlozi isključivo sportski.
Je li postoji RS, je li je Alija potpisao i odobrio, je li po ustavu sastavni dio BiH, postujes li ustav svoje zemlje? Svaki, ali svaki srbin u BiH voli tu RS, da zabranimo Srbima onda da igraju za Sarajevo?Stroj1946 je napisao/la:Ko si to ti da govoriš nekome da zaboravi takve stvari!? Puši ga i ti i oni u entitetu.Alfa_Muzijak je napisao/la:Covjek rodjen nekoliko godina iza rata i zna o ratu samo ono sto su mu pricali je kriv za nesta?? Jos pogotovo nesta sto vidi kao iskorak u svojoj karijeri. Taj entitet postoji i potpisan je i sa nase strane i Srbi ga vole i to je to. Ne budite vise ograniceni, rat je zavrsio prije vise od 20 godina i okrenite se buducnosti i ne gledajte unazad!
Hvala na informaciji. Ti si mi objasnio sve, odmah mi je jasnije. Hvala na prosvjetljenju. Kralju, care, šahu, idoluEvander je napisao/la:Je li postoji RS, je li je Alija potpisao i odobrio, je li po ustavu sastavni dio BiH, postujes li ustav svoje zemlje? Svaki, ali svaki srbin u BiH voli tu RS, da zabranimo Srbima onda da igraju za Sarajevo?Stroj1946 je napisao/la:Ko si to ti da govoriš nekome da zaboravi takve stvari!? Puši ga i ti i oni u entitetu.Alfa_Muzijak je napisao/la:Covjek rodjen nekoliko godina iza rata i zna o ratu samo ono sto su mu pricali je kriv za nesta?? Jos pogotovo nesta sto vidi kao iskorak u svojoj karijeri. Taj entitet postoji i potpisan je i sa nase strane i Srbi ga vole i to je to. Ne budite vise ograniceni, rat je zavrsio prije vise od 20 godina i okrenite se buducnosti i ne gledajte unazad!
Igraju gradske selekcije, selekcije kantona, razno razni skupovi igraca, imaju i oni pravo igrati ovakve neformalne utakmice, neko im je i odobrio to.
Manite se gluposti, sport neka ostane sport.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, boki86, feniksptica, Hightower, J1897, Majestic-12 [Bot], NeSamSafetee, USB, Vanja8, Varijantas8 i 97 gostiju.